.NET Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

FlexyBox er under rivende udvikling og oplever stor efterspørgsel på sine systemer, hvorfor vi mangler flere dygtige kolleger. Til den rejse søger vi dig, der værdsætter at arbejde struktureret, kvalitetsbevidst og tage ansvar i en hverdag med varierende og komplekse arbejdsopgaver. Vi søger en ambitiøs .NET Developer, der kan bidrage til den forsatte udvikling og modernisering af FlexyBox’s hybridløsning. Måden FlexyBox udvikler software på er funderet i et stort fokus på kvalitet fremfor kvantitet, så du som udvikler har tiden og strukturen til at lave kode fra øverste hylde.

FlexyBox arbejder med udviklingen af store funktionsrige forretningssystemer, som kan tilpasses den enkelte kunde. De sigter efter at udvikle software af høj kvalitet, som er ”testable, maintainable og extendable”. Kvaliteten sikres igennem sparring og samarbejde, arbejde med nye og moderne teknologier, samt inspiration fra passende udviklingsprincipper og teorier såsom SOLID, YAGNI, KISS, Clean Architecture og Domain Driven Design.

FlexyBox er primært et Microsoft hus og arbejder aktuelt henimod at levere en cloud løsning hosted i et Azure Kubernetes cluster. Herudover arbejder de med de nyeste og moderne teknologier så som .Net 6, Azure, Kubernetes, Azure EventGrid, EntityFramework Core og Asp.Net Blazor.

Herunder bliver dine opgaver at:

  • Skabe kvalitetskode i ovenstående teknologistak
  • Omsætte aftalte krav til kode
  • Gennemføre unit-tests og peer-reviews
  • Klargøre færdigtestet kode til release
  • Foretage kode-reviews, sparre med dine kolleger om best practice og teknisk retning
  • Tage ansvar for udvikling af egne opgaver

Din profil

Vi leder efter dig, der:

  • Har relevant erfaring med C#
  • Har en datamatikeruddannelse, IT ingeniør eller lign.
  • Er pragmatisk og resultatorienteret
  • Interesserer sig for software og har en holdning til udviklingsprincipper og -værktøjer
  • Ser sig selv i en rolle som fullstack udvikler, hvor du kommer i berøring med hele teknologistakken
  • Behersker engelsk i både skrift og tale
  • Bidrager til den gode stemning og ser værdien i samarbejde og vidensdeling

FlexyBox som arbejdsplads

FlexyBox er en arbejdsplads, hvor du får en bred kontaktflade med hele virksomheden. Du vil sidde i et team med høj anciennitet, stor medarbejderinvolvering og en uformel og venlig tone i hverdagen.

I FlexyBox værner de om sundhed og gode forhold for deres medarbejdere. Derfor får du som ansat en god pensionsordning, sundhedsforsikring, fri frugt og gratis fitnessabonnement. Du vil også få mulighed for at tilmelde dig en frokost- og morgenmadsordning. De vægter samtidig en sund work-life-balance højt, hvor relevant efteruddannelse er vigtigt for at bevare et udviklende, kreativt og motivende arbejdsmiljø.

FlexyBox har derfor også fokus på det sociale fællesskab, hvor du har mulighed for at blive en del af personaleforeningen, deltage i sociale aktiviteter året rundt og drage nytte af rabatordninger til familie-aktivitetscentre.

Sidst men ikke mindst tilbyder FlexyBox store karrieremuligheder i en hastigt voksende virksomhed og løn efter kvalifikationer.

Om FlexyBox

FlexyBox er en virksomhed, der har en nysgerrig tilgang til at skabe booking software.
I 2002 introducerede FlexyBox systemet FlexyBook, som, længe før disruption blev moderne, revolutionerede markedet indenfor bookingsystemer. FlexyBook blev efterfølgende Nordens førende bowling management system.
Sidenhen kom der en stigende efterspørgsel på lignende brugervenlige løsninger hos restaurations- og fitnessbranchen, hvilket medførte, at FlexyBox udvidede systemet til også at rumme behovet hos disse brancher.
Det gjorde og gør FlexyBox fortsat med baggrund i viden inden for ny teknologi, brancheerfaring og kundehov, hvor systemet er formet, så det forbliver relevant, aktuelt og brugervenligt.
I dag er kerneproduktet hos FlexyBox stadig et godt og solidt bookingsystem, som med sin fleksibilitet kan anvendes i både restaurations- fitness- og bowlingbranchen. Systemet indeholder en række moduler med mange tilpasningsmuligheder og moderne funktioner, som optimerer og digitaliserer tidskrævende og komplekse processer i løbet af en arbejdsdag. Systemet bakkes op af 36 ansatte, som, inden for hver deres felt, bidrager til at skabe den mest optimale oplevelse for brugerne.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Svendborg
  • Torsdag den 07. juli 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Odense C

    Er du en nyuddannet softwareudvikler, eller har du op til 5 års relevant erfaring? Ønsker du at arbejde i en større global virksomhed, der prioriterer kvalitet i deres kode, holder sig opdateret me..
    • Softwareudvikler
    • Odense C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense S

    Er du en erfaren udvikler med lederevner, der brænder for at forme fremtidens teknologiske løsninger? Vil du lede et dynamisk team og have stor indflydelse på agile processer i en virksomhed i væks..
    • Softwareudvikler
    • Odense S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense

    Hver dag bruger mere end 1 million danskere [xxxxx]s forskellige applikationer, og med et mål om endnu flere, kræver det kvalitetssoftware at sikre, at de alle kan se præcis det rigtige. Det er de..
    • Softwareudvikler
    • Odense
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense SV

    Are you a Code Whisperer who thrives in a dynamic, innovative environment? Join our team of talented software developers and engineers and be part in moving our vision where creativity, collaborati..
    • Softwareudvikler
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0