.NET udvikling og lodseri - Er det spændende?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

JA, som udvikler hos DanPilot vil du designe og udvikle grundlaget for fremtidens landbaserede lodseri, og samtidigt blive en del af en spændende ”gammel” branche som er i rivende udvikling, ikke mindst på den understøttende IT front. Vi arbejder med mange avancerede tekniske løsninger, herunder diverse integrationer og optimeringer for konstant at følge med tidens udvikling og de stigende krav. Du vil derfor både udvikle helt nye – og tilpasse eksisterende – løsninger til fremtidens lodsninger. Vi garanterer, at du vil blive udfordret til fulde og vi forventer derfor også, at du udfordrer os på løsningerne. Rammerne er brede og vi stræber efter konstant at forbedre og udvikle os.

Da du vil indgå i et mindre team, får du meget stor indflydelse på arbejdet og på hverdagen. Du vil blive den drivende kraft på nyudviklingen af fremtidens lodseri, som helt eller delvist vil bestå af landbaserede lodsninger. Du bliver i høj grad tilknyttet vores Navigational Control Centre (NCC), hvor denne udvikling vil foregå. Men du skal også arbejde meget bredere, nemlig med hele DanPilots IT-landskab, som består af en bred vifte af komplekse løsninger hvoraf en del er egenudviklede, langt overvejende på .NET platformen. Vi har også en del integrationer mellem systemer og løsninger som består i tilpassede standardsystemer (f.eks. Dynamics NAV). Vi har responsive websites, apps, desktop løsninger, Windows Services, webservices, databaseløsninger, en BI platform og snart også no-code/low-code løsninger (PowerApps/-Automate).

”Hverdagen hos DanPilot er meget varieret, og jeg føler mig altid udfordret på min tekniske viden, og på at udtænke og levere kreative løsninger til gavn for mine kolleger i hele virksomheden. Der er kort afstand til brugerne, og der er mange forskelligartede IT-løsninger i spil. Det er 2. gang at jeg er ansat hos DanPilot, og miljøet, menneskerne og mulighederne var afgørende for, at jeg søgte tilbage. Hos DanPilot kan jeg både udvikle mig fagligt, levere løsninger uden ret meget organisatorisk ”overhead” og samtidigt have det sjovt med mine kolleger.” Thomas Hjort Biilmann, IT-udvikler DanPilot

Hvem er du?

Du er selvfølgelig en skarp .NET udvikler med godt humør! Du sætter pris på et uformelt arbejdsmiljø og trives med stor fleksibilitet. Du kommunikerer åbent, respektfuldt og venligt med mange forskellige mennesker. Du vil gerne levere gode, veldesignede løsninger - men forstår også betydningen af hvornår ”godt nok er godt nok”.

Følgende er nødvendige kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse, f.eks. datamatiker, bachelor eller kandidat indenfor softwareudvikling - eller tilsvarende
  • Minimum 2-5 års erfaring med .NET 4.5+ løsninger i en enterprise-sammenhæng
  • Erfaring med systemintegrationer

Følgende er klare fordele – men ikke krav:

  • Erfaring med/kendskab til følgende konkrete teknologier: WPF, Windows Services, Entity Framework (6 og Core), SQL Server (T-SQL og generel SQL), ASP .NET, Blazor, PWAs, .NET 6+, PowerApps/Automate, PowerBI, iOS app udvikling, C++
  • Erfaring med git og/eller Azure DevOps/GitHub
  • Erfaring med – og interesse for - unit test


Vi tilbyder dig

DanPilot er en yderst dynamisk arbejdsplads, vi har gennemgået og er stadig i en forandringsproces fra statsligt monopol til konkurrenceudsættelse på et liberaliseret marked. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed (SOV) hvilket betyder vi har det bedste fra begge verdener. Du vil, ligesom vores øvrige medarbejdere, sandsynligvis blive positivt overrasket over den store indflydelse, vi hver især har på arbejdet, som sammen med de attraktive ansættelsesvilkår, giver en stor fleksibilitet i hverdagen. Der er således tale om et fagligt spændende og udfordrende miljø med fokus på kvalitet og udvikling, og du vil få høj grad af selvstændigt ansvar i opgaveløsningen.

Løn og ansættelsesvilkår

Du får tjenestested på DanPilots hovedkontor, der ligger centralt placeret i skønne lokaler, på den dejlige havn i Svendborg, tæt på stationen og med gode p-muligheder, og endda med udsigt til delfinen Delle. Der vil dog forekomme tjenesterejser rundt i hele landet, specielt til NCC beliggende i Randers.

Du refererer til IT-chefen Steen Vibskov Kristensen.

”DanPilot ligger ikke på den lade side, når det kommer til nytænkende IT-udviklingsprojekter, pipelinen er lang og derfor har vi brug for flere dygtige kompetencer. Direktionen har mange meget spændende IT-projekter til os og derfor glæder Thomas og jeg os ufatteligt meget til at få en ny kollega ombord til at styrke vores lille, men meget kompetente team. Selvom jeg bor knap to timers kørsel fra kontoret, kører jeg gerne derned 2-3 gange om ugen, for at være en del af det gode sammenhold, og for at vi sammen kan få styr på eventuelle udeståender.” Steen Vibskov Kristensen, IT-chef

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rigtige.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten, hvor kvalifikationer og erfaring naturligvis indvirker på lønfastsættelsen. Lønpakken indeholder desuden en god pensionsordning, fleksibel arbejdstid, ret til 2 omsorgsdage pr. barn indtil det 7. år, betalt frokostpause, fri telefon og mulighed for hjemmearbejdsplads.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler

Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via linket i stillingsopslaget.

Der er ansøgningsfrist den 1. oktober 2022, hvorefter der forventeligt afholdes samtaler i uge 40 og 41.

Vi anvender personlighedsanalyser som en del af rekrutteringsprocessen.

DanPilot opfordrer alle interesserede, uanset køn, alder, religion og etnicitet til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Svendborg
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Odense C

    Er du en nyuddannet softwareudvikler, eller har du op til 5 års relevant erfaring? Ønsker du at arbejde i en større global virksomhed, der prioriterer kvalitet i deres kode, holder sig opdateret me..
    • Softwareudvikler
    • Odense C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense S

    Er du en erfaren udvikler med lederevner, der brænder for at forme fremtidens teknologiske løsninger? Vil du lede et dynamisk team og have stor indflydelse på agile processer i en virksomhed i væks..
    • Softwareudvikler
    • Odense S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense

    Hver dag bruger mere end 1 million danskere [xxxxx]s forskellige applikationer, og med et mål om endnu flere, kræver det kvalitetssoftware at sikre, at de alle kan se præcis det rigtige. Det er de..
    • Softwareudvikler
    • Odense
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense SV

    Are you a Code Whisperer who thrives in a dynamic, innovative environment? Join our team of talented software developers and engineers and be part in moving our vision where creativity, collaborati..
    • Softwareudvikler
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0