Rekrutteringsfirma

PLC programmør/Stærkstrømstekniker - Sydjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Selvstændig service tekniker - med stærkstrømsbaggrund.

Selvstændig service tekniker

Virksomheden
Vor klient er en maskinfabrik, der indgår i en mindre dansk koncern, der leverer komplette maskinløsninger til den træforarbejdende industri. Man leverer anlæg til hele verden, men dog med hovedvægt i Vesteuropa, og man har med udgangspunkt i solide og velafprøvede koncepter et godt navn i markedet, der betyder, at kunderne køber igen og igen. Virksomheden er beliggende centralt i den sydlige del af Østjylland.

Man har egen el-afdeling, der udvikler, projekterer og producerer el-entreprisen på anlæggene, men man har dertil faste samarbejdspartnere, der deltager i både projektering og produktion. Udover opgaverne på fabrikken har el-teknisk afdeling også ansvaret for indkøring af anlæggene hos kunderne.

Stillingen som PLC programmør/Stærkstrømstekniker
Ansvarsområdet og de vigtigste opgaver er:

  • Teknikeren er ansvarlig for projektering og programmeringen af komplette anlæg hjemme på fabrikken, normalt med Siemens og Mitsubishi PLC’er.
  • Ansvarlig for prøveopstilling og test af nye anlæg på værkstedet.
  • Teknikeren har dertil ansvaret for idriftsætningen af anlægget hos kunden samt ansvaret for oplæring af kundens operatører på stedet.
  • Endelig deltager stærkstrømsteknikeren i servicering og optimering på såvel nye som ældre anlæg.


  • Teknikeren er ansvarlig for projektering og programmeringen af komplette anlæg hjemme på fabrikken, normalt med Siemens og Mitsubishi PLC’er.

    Ansvarlig for prøveopstilling og test af nye anlæg på værkstedet.

    Teknikeren har dertil ansvaret for idriftsætningen af anlægget hos kunden samt ansvaret for oplæring af kundens operatører på stedet.

    Den kommende medarbejder kommer til at arbejde meget selvstændigt under meget frie rammer. Den medarbejder, der får succes og vil trives i jobbet, er den, der trigges af at skabe de gode tekniske løsninger for kunden i et job, hvor man laver grundarbejdet hjemme på fabrikken, men får det til at virke på kundens location. Man skal kunne trives med ca. 100 rejsedage, primært i Vesteuropa, men med store variationer fra år til år, sandsynligvis indenfor 70-120 dage, afhængigt af de solgte anlægs størrelse og kompleksitet.

    Kandidaten
    Det vigtigste i stillingen er interessen for PLC-programmering af komplette procesanlæg kombineret med minimum et vis grundlæggende kendskab til PLC-programmering. Virksomheden anvender primært Siemens og Mitsubishi.

    En kandidat med solid programmeringserfaring er ideel, men man er også indstillet på, at den kommende PLC-programmør ikke nødvendigvis har den store erfaring, hvis han/hun har kendskab til det grundlæggende og dertil ønsket om at lære det.

    Kandidaten skal kunne kommunikere teknisk med andre ikke så teknisk fagligt funderede mennesker, da uddannelse af kundens operatører også er en vigtig del af jobbet.

    Den ideelle kandidat drives af at få teknik til at virke i et krævende miljø og lader sig ikke afskrække af periodevis modgang. Dertil en person, der har tolerance overfor andre mennesker og kulturer, da man møder mange forskellige mennesketyper, som det er nødvendigt, at man kan samarbejde med på en positiv måde.

    Virksomheden tilbyder
    Frie forhold og stor indflydelse på egen planlægning, konkurrencedygtig fast gage og en god overarbejdsordning, især i forbindelse med arbejde hos kunderne. Industriens pension med gruppeliv, samt andre mindre goder, som normalt for en sådan stilling.

    Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

    Med udgangspunkt i situationen omkring COVID-19 afholder vi som udgangspunkt alle møder som e-møder, dvs. via telefon, Skype Teams eller lignende for at undgå mest mulig fysisk kontakt indtil situationen er drevet over.

    Ansøg dette job


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

    Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Softwareudvikler
    • Sydjylland

    Lignende jobs

    • Senior Software Consultant

      About The Role Exciting opportunity for a Senior Software Consultant to join our team in Sønderborg. Take a key role in implementing Hansen’s billing software solution and customer experience..
      • Softwareudvikler
      • Sønderborg
      Få mere info
    • Embedded Linux Developer

      Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste? Maersk Conta..
      • Softwareudvikler
      • Tinglev
      Få mere info
    • IT-konsulent med fokus på onsite kundeansvar og ud...

      Er du motiveret af komplekse IT-problemstillinger og brænder for at være tæt på dine kunder, hvor du sikrer den optimale løsning? Har du erfaring med at hjælpe med alle typer IT-opgaver ude hos kun..
      • Softwareudvikler
      • Kolding
      Få mere info
    • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

      <p>Are you prepared to stretch the limits of your professional acumen and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? We are seeking a multidisciplinary, techni..
      • Softwareudvikler
      • Vejle
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Sydjylland

    Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Sydjylland.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte softwareudviklere i Sydjylland over tid

    Dato Alle jobs som softwareudviklere
    19. september 2024 50
    18. september 2024 49
    17. september 2024 49
    16. september 2024 50
    15. september 2024 50
    14. september 2024 49
    13. september 2024 48
    12. september 2024 43
    11. september 2024 44
    10. september 2024 45
    9. september 2024 46
    8. september 2024 47
    7. september 2024 46
    6. september 2024 48
    5. september 2024 46
    4. september 2024 46
    3. september 2024 46
    2. september 2024 47
    1. september 2024 45
    31. august 2024 48
    30. august 2024 49
    29. august 2024 49
    28. august 2024 48
    27. august 2024 50
    26. august 2024 52
    25. august 2024 53
    24. august 2024 53
    23. august 2024 57
    22. august 2024 56
    21. august 2024 60
    20. august 2024 61