Rekrutteringsfirma

IT Infrastructure Systems Administrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Cimbria står over for mange forandringer inden for it-området nu og i fremtiden, hvor man bevæger sig i en mere koncernorienteret retning. Det betyder for dig, at du vil kunne få en række gode karrieremuligheder med ansvar for specifikke teknologier i en global organisation. I det daglige bliver du en del af et solidt og erfarent mindre team, som opererer ud fra lokationen i Thisted med reference til IT Service Manager på det nordiske hovedkontor i Finland.

Styring og udvikling af server- og storagemiljøer
Du får ansvar for at styre og udvikle virtuelle og fysiske server- og storagemiljøer, der leverer funktionelle og opdaterede services til brugere, som anvender applikationer og tjenester både on-site og eksternt. Derudover skal du administrere systembackups og serverinfrastruktur-ændringer samt kommende nye implementeringer.

Dine primære opgaver er:

  • Del af et vagtteam, der også yder support uden for kontortiden
  • Styring og udvikling af server- og storagemiljøer
  • Styring af sikkerhedskopier af systemet
  • Fejlfinding og fjernovervågning
  • Levere support af høj kvalitet til hostingservices inklusive integrerede applikationer såsom AD
  • Implementering af ny it-infrastruktur og ændringer, der er tilpasset centrale processer og standarder, men sikrer, at lokale krav imødekommes
  • Deltage i projekter både lokalt og globalt
  • SOX og sikkerhedsopgaver i henhold til virksomhedens sikkerhed og retningslinjer, der overholdes i samarbejde med sikkerheds- og compliancefunktioner

For at opnå succes i funktionen skal du, på den korte bane, deltage i vagtordningen og være klar til at varetage mindre ansvarsområder. Da det er et mindre team, skal du finde ind i teamet, hvor der er fokus på helheden mere end på den enkeltes ansvar – man hjælper hinanden. Inden for overskuelig fremtid skal du have opnået grundlæggende forståelse for systemerne.

Solid erfaring med store servermiljøer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men har du en it-uddannelse, er det en fordel. Væsentligst er, at du er Windows MCSE certificeret eller lignende samt har solid indsigt i VMware. Du har givetvis mere end 5 års erfaring med styring af store servermiljøer inklusive VMware Clusters, SAN Storage, Hardware Management Backup samt med Windows-systemer og AD-integrerede systemer. Har du erfaring med at arbejde i et agilt, projektorienteret miljø og er motiveret af at få yderligere indsigt i Citrix miljøer, vil det være en fordel. Erfaring med niveau 3 support er ligeledes et plus.

Som person er du optaget af at levere høj kvalitet og overholde deadlines, og du har en stor interesse for Microsoft-teknologier og andre Cloud-teknologier. Du ser en ære i at yde god support til de brugere, du betjener, hvorfor det er vigtigt, du har gode kommunikative og samarbejdsorienterede evner. Din indstilling til dit arbejde er; hvor der er vilje, er der vej, og som nøglefunktion evner du at sige både ja og nej til opgaver. Derudover sætter du pris på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, hvor der er plads til den enkelte. Dine omgivelser oplever dig som en person, der leverer et højt serviceniveau og forstår at præsentere løsninger, og som derfor er en gave at have med i forretningsprojekter. Du er i stand til at tilpasse tempoet i dit arbejde med opgaverne, får tingene gjort og har en god tro på egne evner, som sætter dig i stand til at handle uafhængigt. Generelt træffer du hurtige beslutninger baseret på erfaring og har en pragmatisk tilgang til løsningerne med et ønske om at prøve nyt.

Design af fremtidens systemer
Du bliver en del af en homogen gruppe af kolleger, hvor I skal designe systemerne til fremtiden, og hvor der vil være mange forandringer og muligheder. Du får mulighed for at udvikle dig i egen funktion og rolle i et stærkt samspil med spændende og inspirerende kolleger på tværs af en global organisation. Sidst men ikke mindst får du arbejdssted i en region, som er internationalt kendt for Cold Hawaii og fantastisk natur.

Arbejdssted: Thisted


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Thisted

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0