ERP og BI haj til [xxxxx] Gruppens hovedkontor i Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Applikationsudvikling, projektledelse og implementering

Dragsbæk Gruppen med hovedsæde i Thisted og snart 100-års jubilæum er båret af et entreprenant mindset og har særligt de seneste mange år vist stor evne til at udvikle og kommercialisere nye produkter, som tilbyder et nemt og bæredygtigt alternativ til forbrugere i hele verden. Blandt andet produkterne under stærke brands som Bakkedal og ikke mindst Naturli’ udgør en væsentlig andel af den samlede udvikling.

Du har mulighed for at være med fra starten i forbindelse med oprettelsen af en helt ny rolle som ERP & BI Specialist, som skal bidrage med support, digitalisering og forretningsudvikling, som understøtter vores forskellige forretningsenheder i dag og ikke mindst vores vækststrategi på det danske og internationale markeder.

Multi-IT-kunstner: kompleksitet, overblik, kommunikation og projektledelse
Du får en bred rolle, som i udgangspunktet handler om at forstå kompleksiteten i vores forretning og vores nuværende IT set up - både når det kommer til systemadministration, servere og netværk, men i særdeleshed i forhold til vores forskellige applikationer og integrationer herimellem. På den baggrund bidrager du til at supportere det eksisterende, men først og fremmest sikrer du videreudvikling og bidrager til forretningsudvikling, som understøtter vores fremtidige behov.

Som ERP & BI Specialist i Dragsbæk Gruppen udarbejder du IT-strategier, road maps, business cases og beslutningsgrundlag, når der skal implementeres nye og skalérbare IT-løsninger, som kan flytte sig i takt med de forretningsmæssige behov. Du får direkte reference til vores regnskabsdirektør og tæt samarbejde på tværs af forskellige interne og eksterne stakeholders, og får bl.a. ansvar for følgende konkrete opgaver:

  • Behovsafdækning og videreudvikling af applikationer
    • Axapta
    • Navision
    • BI inkl. design
    • Lagerstyring mm.

  • Brugersupport
  • Projektledelse
  • Implementering
  • Samarbejde med eksterne partnere

Vi har flere gode eksterne samarbejdspartnere, hvor du agerer som projektleder og bindeled til vores forretning på alle niveauer. Derudover har vi flere IT-kompetente nøglepersoner på tværs af organisationen, som du sikrer input fra og samarbejde med. Det betyder, at du er vores garant for optimale synergier på tværs og et set-up, som tager afsæt i forretningens behov og ikke enkeltindividers præferencer.

Det bliver ikke dit primære ansvar, men det er en fordel, hvis du har kendskab til arbejdet med IT-sikkerhed, systemadministration, samt server- og netværksopsætning og administration.

Du har god forretningsforståelse, et kommercielt mindset OG er lidt en IT multikunstner
Det er ikke din uddannelsesmæssige baggrund, der er afgørende. Du har et formidabelt overblik og en evne til at sætte dig ind i kompleksitet – ikke blot ift. forståelse af de forskellige systemer, men i lige så stor udstrækning forståelse for hele værdikæden i en multi-site fødevareproduktion. Endelig har du gode kommunikative evner og erfaring med at navigere mellem mange forskellige interessenter. Du bevarer roen, når det brænder på og træffer selvstændigt de nødvendige beslutninger.

Du har konkret erfaring med ERP, gerne Axapta og / eller Navision og andre applikationer, ligesom du også er vant til at designe kuber i et BI system. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra fødevareproduktion eller andre produktionsvirksomheder. Vi forventer ikke, at du er specialist i hele paletten, men at du kender dine egne styrker og begrænsninger og ved, hvornår vi skal have et andet perspektiv.

Frihed under ansvar
Som ERP & BI Specialist i Dragsbæk Gruppen bliver du del af en international organisation med tårnhøje ambitioner. Vi ønsker en fri omgangstone, som inspirerer vores medarbejdere til at komme frem med meninger, gode ideer og innovative løsningsforslag. Du får stor frihed under ansvar og en unik mulighed for selv at skabe din egen rolle i en nyoprettet stilling i en organisation, hvor det går stærkt. Du får base på vores hovedkontor i Thisted, men forventes løbende at komme rundt til vores forskellige sites i Skovlund, Vejen, Øster Bjerregrav og Thisted.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Bertelsen, tlf: 9619 4214. Der er ansøgningsfrist d. 10. januar, men send da straks CV og ansøgning, hvis vi har fanget din interesse.

En del af Dragsbæk Gruppen
Dragsbæk A/S er en velkonsolideret og moderne international fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland.

Hos Dragsbæk A/S går vi forrest i innovationen og udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer, og vi deler viden og erfaring med vores kunder for at sikre fremskridt og vækst. Vi har en markant position på det internationale marked for produktion af faste og flydende fedtstoffer, og med næsten 100 års erfaring er vi eksperter inden for vores forretningsområder. Dragsbæk Gruppen består i dag af fem produktionsenheder i Jylland og står blandt andet bag flere velkendte brands indenfor plantebaserede fødevarer, herunder Naturli’. Dragsbæk Gruppen beskæftiger omkring 500 ansatte og eksporterer til mere end 40 lande på verdensplan.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Thisted
  • Onsdag den 12. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0