Netværkstekniker til ASOM-Net i Vejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Er du skarp på netværk? Og har du lyst til at spille en vigtig rolle på en vækstrejse og arbejde på vores IT-legeplads? Så er du måske ASOM-Nets næste medarbejder.

Med cirka 75.000 slutbrugere, kontinuerlig vækst og en ambitiøs vækstplan, søger ASOM-Net, en professionel og ambitiøs ISP/Hosting-virksomhed, endnu en netværkstekniker til nyoprettet stilling i Vejen.

Faglig profil

Du har en solid baggrund inden for netværk, og kan argumentere for, hvilke routningsprotokoller der skal i spil - og hvorfor. Om du kommer fra en enterprisebaggrund, fra et konsulenthus eller det offentlige, er os ligemeget - bare du har lyst til at være en del af en virksomhed, hvor du på daglig basis kan få indflydelse på IT-infrastrukturen i en spændende og afvekslende hverdag. Er du også nysgerrig på at arbejde med white box-løsninger, er det et plus!

Stillingen

Du vil indgå i et kompetent og velfungerende team på i alt seks kollegaer, hvor ånden er, at man designer, udvikler og implementerer løsningerne så vidt muligt ”in house” fremfor at købe standardløsninger, hvilket ofte realiseres gennem implementering af nyeste Open Source-teknologier.

Arbejdsopgaver

Med udgangspunkt i Vejen, vil du som en del af teamet komme til at arbejde bredt, men især med at idriftsætte nye switches og routere. Dertil kommer docsis-opgaver, ligesom du vil få mulighed for at arbejde med kommende, større projekter indenfor IT-infrastruktur.

Arbejdspladsen
ASOM-Net er en teknologisk spændende, uformel virksomhed som bygger på positiv organisk vækst, og grundet tilgang i opgaver er vi nu klar til endnu et skridt på vækstrejsen. Med moderne faciliteter i hjertet af Vejen, får du en hverdag med trivsel og udvikling i fokus.

Hos os har du mulighed for både at specialisere dig indenfor dit område, samtidig med at du arbejder sammen med nogen af branchens bedste og mest erfarne. Men da vi har en fælles tilgang til opgaverne, vil du ikke blive låst til et område eller en opgave, men har gode muligheder for at favne bredt, hvor kompetencer og udfordringerne er til stede. Der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i en virksomhed, hvor fastholdelse og videreudvikling er en naturlig del af hverdagen.

Et højt serviceniveau er en selvfølge for alle i virksomheden, hvorfor du ikke bliver ladt alene om opgaverne, men bliver en del af et fællesskab, som støtter op og hjælpes ad med at nå i mål. Bevidstheden om fælles opgaver og respekt for hinandens arbejde er med til at gøre ASOM-Net til et sted, hvor medarbejderen trives og fællesskabet er i høj kurs.

Personlig profil

  • Ansvarsbevidst og systematisk
  • Omhyggelig og faglig stærk
  • Engageret og opsøgende i forhold til dine opgaver
  • Ønsker at være en del af et hold
  • Ser muligheder og ikke forhindringer

Du tilbydes
Et udfordrende, spændende og afvekslende job i en fremadrettet virksomhed med en flad organisation. Du vil få en varieret hverdag med gode muligheder i form af fx fleksible arbejdstider. Desuden:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Medarbejdergoder
  • Attraktiv firmabetalt pension
  • Godt arbejdsmiljø
  • Lækre kontorlokaler tæt på stationen

Ansøgning mærket ref.: 4116

Er du klar til at komme med på vækstrejsen, og mener at jobbet svarer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat til denne nøgle position.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Carina Smedegaard på tlf. 4011 3722.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV.

Med venlig hilsen

F10 Human Resource

Følg F10 Human Resource på www.linkedin.com/company/f10-hr-&-rekruttering

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Vejen
  • Torsdag den 02. december 2021

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Do you want to be part of an international company where you can unleash your personal and professional potential as an Embedded Linux Developer and contribute to simplify global grad..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Sønderborg

    About The Role Exciting opportunity for a Senior Software Consultant to join our team in Sønderborg. Take a key role in implementing Hansen’s billing software solution and customer experience..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0