Rekrutteringsfirma

Software udviklere til Vitrolife

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Har du balancen mellem ”Gør det godt – og hav det godt”? Er du passioneret omkring din kode og elsker du at ping-ponge med dine kompetente kollegaer? Hvis du samtidig tænder på den ultimative mission, er du kommet til rette sted!

Skriv snarest, da vi er på jagt efter en udvikler til vores kunde Vitrolife.

Hos Vitrolife i Viby gør de hver dag en forskel for ufrivilligt barnløse igennem deres revolutionerende produktserie: EmbryoScope™ time-lapse system.

Det er en banebrydende teknologi, der hjælper barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre. Vitrolife oplever stor succes med det og er verdensførende indenfor sit felt. De er i konstant vækst, og i udviklingsafdelingen findes der mange projekter og ideer, der skal realiseres, for at Vitrolife kan blive endnu bedre.

Du får 15 dedikerede kolleger i udviklingsafdelingen – software-, mekanik- og elektronik-ingeniører, fysikere og biologer.

Ligesom dig har de stor indflydelse på egne opgaver og på afdelingens fremtidige opgaver blandt andet med deltagelse i strukturerede udviklingsprocesser – fra idégenerering, implementering til produktlancering.

Dine faglige kvalifikationer

  • Du er først og fremmest et godt match, hvis du har evnerne og motiveres af Vitrolifes mission og værdier. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det er dine evner og din personlighed til gengæld.
  • Måske har du en baggrund som ingeniør, datalog eller lignende
  • Du har fået din første professionelle erfaring med softwareudvikling – og måske hele vejen fra analyse til produktlancering.
  • Hvis du samtidig har erfaring med C++ og C#, og en god forståelse af software design, er det faglige på plads.
  • Det er en fordel, hvis du samtidig har erfaring med certificerede processer.
  • Du styrer sikkert og struktureret en produktudviklingscyklus, medvirker til at sikre fremdrift og samtidig lægger du en ære i at være stolt over kvaliteten i arbejdet.
  • Kan du yderligere fremvise gode resultater inden for dit felt, og har du eventuelt erfaring med kommunikation med tredjepartsleverandører, vil det bringe dig helt frem i feltet.
  • Og vi har selvfølgeligt gemt det vigtigste til sidst: Du er en god kollega med ret fantastiske samarbejdsevner, og du vil derfor falde i spænd med resten af virksomhedens dedikerede og engagerede medarbejdere.

Hvad kommer du til at opleve hos Vitrolife

Hos Vitrolife vil du komme til at gøre en forskel i menneskers liv fra dag 1 – både for teamet og for de mange barnløse par jorden rundt. Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke samt faste rammer og store frihedsgrader. Du vil komme til at arbejde på en international arbejdsplads i en global virksomhed med en uformel atmosfære. En arbejdsplads, hvor det er motiverende, spændende og sjovt at være med en velbesøgt personaleforening, løbeklub, skiklub, fodboldhold, brætspil, bordfodbold, fastmonteret diskokugle, fester, fredagsbarer osv. Desuden elsker Vitrolife konkurrencer mellem de forskellige teams. Eksempelvis bliver der konkurreret i at skære græskarhoveder, lave kagehuse og køre go-kart bare for at nævne nogle.

Vitrolife er en moderne virksomhed med alt, hvad det indebærer

Vitrolife består af 80 dedikerede medarbejdere, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor man er der for hinanden og i fællesskab sørger for, at der er rart at være. Vitrolife tilbyder god morgenmad og en lækker kantineordning. Kantinen er samtidig omdrejningspunkt for fællesmøder og et uvurderligt netværk, der binder firmaet sammen. Vitrolife er centralt beliggende med gode transportmuligheder, 2 minutter fra bus og letbane og er tæt på E45 i Viby J.

Vitrolife ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende og vi slår til, når vi har fundet den helt rette person til teamet.

Om Vitrolife

Vitrolife er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører medicinsk udstyr til anvendelse i fertilitetsbehandlinger. De arbejder endvidere med, hvorledes stamceller kan anvendes og håndteres i forbindelse med terapeutiske formål. Vitrolife beskæftiger ca. 370 medarbejdere på verdensplan, og virksomheden afsætter sine produkter på ca. 110 forskellige markeder. Vitrolifes hovedkvarter er beliggende i Gøteborg i Sverige, og de har kontorer i USA, Australien, Frankrig, Italien, Storbritannien, Kina, Japan, Ungarn og Danmark. Vitrolife-aktien er noteret på NASDAQ OMX Stockholm, Large Cap.

Se mere på www.vitrolife.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 8
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 8
30. september 2024 8
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 8
26. september 2024 9
25. september 2024 9
24. september 2024 9
23. september 2024 9
22. september 2024 9
21. september 2024 9
20. september 2024 9
19. september 2024 8
18. september 2024 7
17. september 2024 8
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7