Rekrutteringsfirma

Network Lead Architect til Tietoevry

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Network Lead Architect, Tietoevry


Har du lyst til at præge projekter med Tietoevry’s ofte større kunder i flere forskellige lande, og være en del af en international virksomhed, hvor ekspertise og ansvar vægtes højt? Er du teknisk stærk med erfaring inden for Cloud Infrastructure og Containerized Architectures? Vil du være med til at udvikle og tune globalt netværksinfrastruktur til helt andre niveauer?
Så er du godt på vej.


Vi er en ledende international teknologivirksomhed, der opererer i en dynamisk verden, hvor teknologi er altafgørende. Vi udvikler digitale infrastrukturløsninger i samarbejde med vores kunder. Vi mangler dig til at blive en del af et fællesskab, hvor vi bestræber os på at skabe en meningsfuld fremtid for både virksomheder og mennesker.

Vi er ofte først med mange løsninger
En stor del af din hverdag vil foregå i samarbejde med andre projektdeltagere fra forskellige lande i projekter af forskellige størrelser. Du får en bærende rolle i projekterne og dit ansvar vil være, at drive projekterne fremad og sikre, at konfigurationerne af systemerne virker – så det kan bruges sikkert på cloudløsninger. Det betyder, at du har stor medindflydelse på at udvikle de mest effektive løsninger til kunderne, hvor vi ofte er de første med nye og effektive løsninger.

Kort opsummeret vil dine opgaver være, at:

  • designe second to none løsninger til cloud infrastruktur, udviklings- og testmiljøer
  • optimere store datanetværk gennem ekstra effektive løsninger
  • arbejde med at anvende store datamængder, netværksprotokoller samt sikkerhed
  • være proaktiv i projektarbejdet og klar til at dele din viden med os og vore kunder

Vi forventer, at du har enten erfaring eller kendskab til C/C++, Python, Linux, 4G/5G, CI/CD, Middleware.

Du er selvstændig i din tilgang til opgaveløsning
Vi forestiller os, at din baggrund bygger på en kombination af erfaring med softwareudvikling og uddannelse. Du har en relevant uddannelse som datalog, civilingeniør eller lignende. Det er ikke nødvendigvis altafgørende, at du har mange års erfaring – dog er det vigtigt, at du har erfaring med Continuous Integration/Deployment og netværk.

Det vigtigste er, at du har lysten til at arbejde med optimering af softwaren. Med din brede viden og store kendskab inden for netværk og infrastruktur er du født lead/projektleder, der tager ansvar og sikrer, at vi finder de rigtige løsninger, så projekterne lykkes.

Det er et krav, at du kan tale flydende engelsk. Engelsk vil være det sprog, vi bruger i alle projekter uanset hvilke kunder, vi har.

Vi er et professionelt team
Du bliver en del af et team på cirka 15 personer med kontor i Århus. Vores kultur er præget af tætte professionelle relationer, hvor vi går op i ordentlighed og i at hjælpe hinanden. Vi prioriterer at lære hinanden at kende og afholder sociale arrangementer. Dine muligheder for hjemmearbejde er samtidig meget store – i praksis arbejder flere 95% af tiden hjemmefra. Vi er gode til at omstille os, og løser tingene, der opstår undervejs, så vi alle sammen trives og holder humøret højt. God kantineordning med frokost samt fri adgang til kaffe/the, drikke, frugt og morgenmad.

Kan du se dig i stillingen som Network Lead Architect hos Tietoevry?
Så kom endelig i gang med at søge jobbet – og fortæl os hvad der motiverer dig. Vi har travlt i øjeblikket og bruger vores fokus på at hjælpe kunderne med at udvikle teknologiske løsninger. Det betyder, at vi får hjælp til rekrutteringsprocessen af Konsulenthuset ballisager. Hvis du sidder inde med spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent, Hans Erik Elley på tlf. 30 63 85 03.

Vi glæder os til at høre fra dig.



Om os
Tietoevry creates purposeful technology that reinvents the world for good. We are a leading technology company with a strong Nordic heritage and global capabilities. Based on our core values of openness, trust and diversity, we work with our customers to develop digital futures where businesses, societies, and humanity thrive.
Our 24,000 experts globally specialize in cloud, data, and software, serving thousands of enterprise and public-sector customers in more than 90 countries.

Read more about us at here.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 8
30. september 2024 8
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 8
26. september 2024 9
25. september 2024 9
24. september 2024 9
23. september 2024 9
22. september 2024 9
21. september 2024 9
20. september 2024 9
19. september 2024 8
18. september 2024 7
17. september 2024 8
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7