Ledelseskonsulent med flair for data og processor til SOSU Syd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Kan du se dig selv i et job, hvor du har stor indflydelse på udviklingen på skolen? Er du struktureret og proaktiv i din opgaveløsning? Så læs videre her.

På SOSU Syd er vores ambition på elevernes vegne sat højt og barren for vores skole det samme. Vi arbejder på at fremme det maksimale potentiale hos vores elever og kursister, så de bliver de bedste inden for sundhed, omsorg og pædagogik. Vores nye strategi sikrer, at flyvehøjden bevares, så borgerne også i fremtiden mærker kvaliteten af vores uddannelser.

At være en del af løsningen er et vigtigt afsæt for alt vi gør, og også for dig i jobbet som ledelseskonsulent.

Dine opgaver som ledelseskonsulent

Dine primære opgaver bliver i tilslutning til HR- og Administrationschefens ansvarsområder.

Det spænder blandt meget andet over:

  • Udarbejdelse af ledelsesinformation
  • Kvalitetsudvikling, projektledelse og overholdelse af persondataforordningen
  • Udvikling af retningsgivende dokumenter og kvalitetsopfølgning
  • Udvikling af administrative arbejdsgange i samarbejde med administrationen
  • Procesfacilitering og implementeringsprocesser
  • Udvikling af og inddragelsesprocesser i HR-/medarbejderforhold på skolen
  • Høringssvar til ministerier og styrelser m.fl. og indstillinger til bestyrelsen
  • Indtil videre inddragelse i arbejdet med Covid19

Opgaven som ledelseskonsulent er at yde ledelsesstøtte til HR- og Administrationschefen, så chefen får de bedst mulige betingelser for at lede sit område. Ledelseskonsulenten skal være indstillet på mange varierende opgaver, der kræver stort overblik samt en fleksibel og selvstændig disponering af arbejdsopgaverne. Opgaverne spænder vidt, og de konkrete opgaver afhænger af omverdenens politiske fokus, HR- og Administrationschefens prioriteringer og den øvrige organisation.

Arbejdet foregår i et afvekslende miljø, hvor opgaver med korte deadlines afløses af længerevarende indsatser, som tilsammen skaber basis for bedre kvalitet. Samarbejde på tværs af faggrupper er en forudsætning for den gode opgaveløsning, også selv om der kan være modsatrettede interesser.

Alt i alt et job hvor du har stor indflydelse på udviklingen på skolen, og hvor du får plads til at udfolde dig selvstændigt - og hvor selvstændighed også er en forudsætning for løsning af opgaverne.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med skolens andre konsulenter og med ledelsen. Vi har en uformel og uhøjtidelig omgangstone, hvor vi værdsætter humor og et konstruktivt modspil.

Vores nye kollega
Ingen kan alt, men vi forventer, at du matcher det meste af følgende:

  • Flere års erfaring som konsulent i en politisk ledet organisation
  • Proceskonsulent, HR-konsulent eller ledelseskonsulent – som erfaren konsulent ved du, at mange kompetencer kan overføres fra et felt til et andet
  • Du er samarbejdsstærk og kommunikerer naturligt både skriftligt og mundtligt på alle niveauer i organisationen
  • Du har gode analytiske evner, som du bruger i et naturligt samspil med din sans for ledelse og facilitering af processer
  • Du har viden om og erfaring med metoder og værktøjer til kvalitetsstyring, kvalitetsudvikling, optimering af arbejdsgange og implementeringsprocesser f.eks. ift.
    • persondataforordningen
    • IT-systemer
    • eller du har evnen til at sætte dig ind i, hvordan regler og arbejdsgange bedst kombineres, så det også bliver en del af løsningen

  • Du har en god kombination af proceskompetencer og systematik
  • Du har en evne til at skifte mellem de store linjer og detaljer

Du ved selv, hvorfor netop dín kombination af uddannelse og erfaring er det rigtige match til jobbet – det vil vi gerne vide mere om. Måske har du en kandidatuddannelse (f.eks. cand.merc., cand.negot., statskundskab, sociologi) eller en professionsbacheloruddannelse (f.eks. socialrådgiver, sygeplejersker, offentlig administration) kombineret med en relevant diplomuddannelse, eller evt. en masteruddannelse, men lad os høre, hvorfor du matcher jobbet

Vi er en moderne skole fyldt med teknologi og udvikling
Social- og Sundhedsskolen Syd er en selvejende erhvervsuddannelsesinstitution under staten med 110 ansatte. Vi arbejder helt overordnet med fire strategiske mål, der kan mærkes i skolens hverdag: Læring og innovation, Digitalisering og teknologi, Sundhed og fællesskaber samt Bæredygtighed.

Hos os tilbyder vi grundforløb 1 og 2, uddanner Social- og sundhedshjælpere, Social- og sundhedsassistenter samt pædagogiske assistenter. Vi udbyder desuden EUX Velfærd og DIGI Tech. Skolen er også et kursussted, hvor vi afholder længerevarende efteruddannelser, AMU-uddannelser, kortvarige kurser og temadage. Vores skole er åben for alle og vi har normalt arrangementer for eksterne og lokale gæster.

SOSU Syd er en dynamisk organisation, hvor ikke kun elever og kursister lærer, men hvor vi som skole også lærer og udvikler os gennem videndeling, åbenhed og ordentlighed. På SOSU Syd er der er en høj grad af fleksibilitet og medindflydelse i det daglige arbejde. Du bliver en del af et læringsmiljø, hvor vi udvikler, udveksler og afprøver nye ideer i forhold til opgaveløsningen, og hvor faglig sparring prioriteres højt.

Læs mere om skolen på www.sosu-syd.dk

Løn- og ansættelsesforhold
Det er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt. Vi håber du kan starte hos os 1. juni 2021.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Vær opmærksom på vi indhenter referencer og børneattest ved ansættelse.

Ansættelsessamtaler forventer vi at holde den 20. april 2021.

Vil du gerne høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: HR- og Administrationschef Lone Johansen på [email protected]. Du kan enten stille dine spørgsmål skriftligt eller bede om at bliver ringet op.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Aabenraa

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 2
17. august 2024 2