Er du sød og frisk, kom gi den gas! Social- og sundhedsassistent til intensivt afsnit på PC Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for den psykiatriske patient, hvor du kan se den forskel, du gør, i deres udvikling? Trives du i en til tider travl hverdag, hvor to dage ikke er ens? Så er det måske dig, vi mangler som en del af vores team på afsnit 8.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?

Du skal sammen med dine kommende kollegaer modtage patienter indenfor hele det psykiatriske spektrum, til både korte og længerevarende indlæggelser, hvor der er god mulighed for at stabilisere patienten, danne stærke relationer, samt at følge udviklingen gennem sygdomsforløbet.

Eksempler på konkrete opgaver:

  • Basis plejeopgaver og medicingivning. Som social- og sundhedsassistent, kræver medicingivning, at du har gennemført farmakologikurset.
  • Motivere patienterne til at deltage i aktiviteter, benytte vores sanserum, deltage i diverse grupper på afdelingen, samt deltage i fysio- og ergoterapeutens aktiviteter.
  • Sygepleje til traditionelle og komplekse behandlingsforløb.
  • Udarbejde plejeplaner i samarbejde med patienten.


Vores forventninger til dig:

Du er nysgerrig på og optaget af plejefaglig udvikling. Du er åben, rummelig, positiv og har gode samarbejdsevner samtidig med, at du kan arbejde selvstændigt.

Du skal have et godt overblik, og have lyst til at arbejde deeskalerende.

Du har et hjerte for aktiviteter, hvor patienterne kan medinddrages, og du ser muligheder frem for forhindringer.

Du skal være god til at kommunikere og samarbejde, både med patienter og pårørende, samt med dine kollegaer. Vi ser gerne, at du kan lære fra dig og være en god inspirator for dine kollegaer.

Desuden forventer vi, at du er autoriseret social- og sundhedsassistent og at du brænder for psykiatrien, eller er nysgerrig på at lære psykiatrien at kende.

Hvorfor skal du søge job hos os?

  • Har du minimum 2 års erfaring og interesse for forebyggelse af tvang, kan du blive forebyggelsesinstruktør, hvor man skal hjælpe på tværs af alle afdelinger til at nedbringe tvang
  • Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du vil få et langt introduktionsforløb hvor du tildeles en mentor, samt får støtte fra dine øvrige kollegaer. Du kommer på en grundig introduktion til det psykiatriske speciale på vores obligatoriske kurser for nyansatte.
  • Du vil komme ind i en homogen medarbejdergruppe, som består af både mænd og kvinder i forskellige aldre, og med forskelligt opnået anciennitet og erfaring på området, hvilket gør, at vi alle har forskellige ting at kunne byde ind med og harmonerer godt som team.
  • Vi sætter pris på et godt arbejdsmiljø, og derfor har vi ved hver vagts start en ”check ind” runde, hvor vi lytter til hinanden og planlægger dagen sammen på bedste vis.
    Vi har supervision en gang om ugen, med vores egen specialpsykolog, som kender afsnittet og de udfordringer vi har og derfor kan støtte os i de udfordringer, vi møder dagligt.
  • Vi anerkender engagement og initiativ og gode forslag vil altid blive hørt og værdsat. På vores afsnit arbejder vi med resultatforbedringer, og vi vil altid handle på gode forslag.
  • Vi er en arbejdsplads med høj grad af medarbejderinvolvering i udviklingstiltag på afsnittet.
  • Der vil være løbende mulighed for faglig udvikling, bl.a. gennem kurser i konflikthåndtering, brugen af deeskalerende teknikker og KAT miljøterapi.


Velkommen til afsnit 8

Afsnit 8 er et intensivt lukket afsnit med 15 sengepladser. Alle stuerne er enestuer med eget bad og toilet.

Derudover har vi en ekstra stue, som bruges som PSI-seng (Patient Styret Indlæggelse), hvilket vi har været det første afsnit i Region Hovedstaden til at opstarte på lukket afdeling.

Du vil blive en del af en tværfaglig personalegruppe, bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, ergoterapeut, fysioterapeuter, psykolog, recovery-mentor og socialrådgiver.

Vi vægter tværfaglighed og samarbejde mellem de forskellige faggrupper højt i en hverdag, lige så vel som vi også har et tæt samarbejde med centerets øvrige afsnit.

Vi arbejder med projekt ”Bedre Behandling Under Indlæggelse” (BBUI) og er ved at implementere dele af den kognitive adfærdsterapi (KAT).

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er på fuldtid i blandede vagter, med weekendvagter hver 2. weekend og mulighed for senere at gå over til hver 3. weekend.

Stillingen er til besættelse snarest eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper om Ny Løn.

Ansøgningsfrist: den 6. september 2021.

Du bedes uploade CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning via linket på siden.

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Vil du vide mere, eller måske besøge os?

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Karina Andersen, mail: [email protected] eller på telefon: 30226189

Om Psykiatrisk Center Ballerup:

Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Ballerup
  • Mandag den 06. september 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Lidt om os, der bor her. Vi er 37 mennesker i alderen 58 – 95, som bor på specialiseret demensafdelinger i Nældebohuset på Nældebjerg plejecenter tæt på Greve station. Da de fleste af os lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Brøndby

    Ældrecenteret Æblehaven søger en aktivitetsmedarbejder, der kan understøtte vores borgeres meningsfulde aktiviteterBrænder du for at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboer fyldt med indh..
    • SOSU-assistent
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
27. juli 2024 8
26. juli 2024 10
25. juli 2024 8
24. juli 2024 8
23. juli 2024 8
22. juli 2024 8
21. juli 2024 8
20. juli 2024 8
19. juli 2024 8
18. juli 2024 8
17. juli 2024 8
16. juli 2024 8
15. juli 2024 9
14. juli 2024 8
13. juli 2024 9
12. juli 2024 7
11. juli 2024 6
10. juli 2024 5
9. juli 2024 4
8. juli 2024 5
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 2
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3