Vil du arbejde om natten på et stabilt åbent afsnit med god struktur, fokus på relationen og helheden i behandlingen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Fordyb dig i den psykiatriske sygepleje, hvor du kommer hele vejen rundt om patienten og både har fokus på psykiske, somatiske, sociale og eksistentielle faktorer. Afsnit 14 er et åbent afsnit, med plads til 20 patienter med alle slags psykiatriske diagnoser.

Vi søger en god og dygtig social- og sundhedsassistent, og kan tilbyde et fagligt miljø, hvor der er mulighed for at fordybe sig i den enkelte patients problematikker, og hvor vi er fagligt kreative ift. at finde frem til, hvad der virker for den enkelte.

Jobbet som nattevagt

I nattevagten er opgaverne primært grundlæggende psykiatrisk og somatisk sygepleje i tråd med den øvrige behandling – både for sovende og ikke sovende patienter. Det betyder både plads til at anvende beroligende metoder, støtte op om de individuelle strategiplaner og i samarbejde med patienten afprøve nye strategier til fx søvn og beroligelse.

Derudover er der i nattevagten en del praktiske og administrative opgaver, som understøtter resten af afsnittet, såsom vare-, og linnedbestilling og forberedelse af dagens og aftenens program.

Behandlingsfokus

Kognitiv adfærdsterapi (KAT) er integreret i vores daglige arbejde, vi anvender metoder fra Dialektisk adfærdsterapi (DAT) og bestræber os på at tilbyde et miljø, der fremmer patientens recoveryproces.

Behandlingstilgangen er helhedsorienteret, og vi er åbne overfor at prøve nye ting, for at finde frem til det der virker for den enkelte. Som en del af behandlingen tilbyder vi fx også:

  • Mindfulness og åndedrætsøvelser
  • Sansestimulation, fx isbade og andre hold-ud-færdigheder
  • Søvngruppen, ”Problemløsningsgruppe” og gruppen ’Spørgsmål til livet’, hvor er er plads til eksistentielle emner og undervisning i KAT, Psykoedukation på Skolen for Recovery.
  • Fysioterapeutiske tilbud både målrettet mod psyke og krop

Som nattevagt anvender du mange af de strategier som patienten har planlagt på andre tidspunkter, samtidig med at du kan byde dine forslag til at lindre patienterne.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?

Vi er en mangfoldig personalegruppe hvad angår alder, erfaring, køn og uddannelse. Vi har det godt sammen og tager godt imod nye kolleger. Derudover er vi en åben, dygtig og engageret personalegruppe, som ledes af synlig og erfaren ledelse.

I er to kolleger i vagt sammen om natten, og der er i forvejen faste nattevagter.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet med et veltilrettelagt individuelt introduktionsforløb. Du får tilknyttet en mentor i et år efter ansættelsesstart. Vi har supervision hver anden uge, hvor du kan vende det mere udfordrende patientforløb med en erfaren psykolog og dine kolleger. Alle medarbejdere i RHP tilbydes 5 dages undervisning i Kognitiv Adfærdsterapi – som følges op i klinikken. Hvis du er interesseret i medicinkursus er dette også en mulighed.

Arbejdsmiljø. Vores afsnit er en optimistisk og positiv arbejdsplads, vi trives rigtig godt med hinanden og der er en god og respektfuld tone. Vi har vedligeholdelsesinstruktører, der er til for at give dig sparring og støtte, når vi arbejder deeskalerende og med forebyggelse af tvang, som vi har meget lidt af på afsnittet.

Vi tilbyder desuden:

  • Medarbejdere på Psykiatrisk Center Ballerup har adgang til massage, akupunktur, zoneterapi, fitnesstilbud og en virkelig god kantine
  • Ansatte i Region Hovedstadens Psykiatri har gode rabatordninger til div. fitnesscentre, personaleforeninger m.m

Dine kvalifikationer

  • Du er social- og sundhedsassistent med meget gerne erfaring inden for psykiatri og relationsbehandling
  • God kommunikation, både mundtligt og skriftligt
  • Måske kan du anvende kognitiv adfærdsterapi – eller har lyst til at lære det
  • Du kan både arbejde selvstændigt og samarbejde – og bevare overblikket i hektiske situationer
  • Du kan reflektere over din praksis, så din faglighed hele tiden udvikler sig


Ansættelsesvilkår

Stillingen er primært en nattevagtstilling. Hvis du ønsker en stilling med lidt blandede vagter, er dette også en mulighed. Stillingen er til besættelse 1. november 2022 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mo Lindum eller souschef Stine Kaufmann på 38645007.

Ansøgningsfristen er d. 6. september 2022

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Om Psykiatrisk Center Ballerup

Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 145 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Du kan læse mere om afsnit 14 her: https://www.psykiatri-regionh.dk/ballerup-afsnit14 eller læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Ballerup
  • Tirsdag den 06. september 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Brøndby

    Vær en del af et godt team med mulighed for indflydelse og med vægt på de menneskelige værdier i hverdagen.Velkommen på Gildhøjhjemmet, afdeling AB. Vi ønsker os nye kollegaer i form af social- o..
    • SOSU-assistent
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Dragør

    Brænder du for høj faglighed og har borgeren i centrum – trives du med at arbejde om aftenen? Så er jobbet som aftenvagt i [xxxxx]s Hjemmepleje måske noget for dig.Vi har en ledig stil..
    • SOSU-assistent
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. juli 2024 4
4. juli 2024 2
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 9
5. juni 2024 10