Social- og sundhedsassistent – Er du oplæringsvejleder, eller har du et ønske om at blive det?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi søger en erfaren Social- og sundhedsassistent, og gerne en, som har interesse for vejledning og undervisning af vores social- og sundhedsassistentelever på åbent afsnit 11.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor det faglige og ikke mindst sociale vægtes højt. Vi er en lille ”familie”, og vi glæder os til at udvide den.

Du bliver en del af en blandet forsamling af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, en plejer, en fysioterapeut, en ergoterapeut, en socialrådgiver, en overlæge og afsnittets lægesekretær.

Sammen varetager vi behandling og pleje af afsnittets 14 patienter, typisk i alderen 18 år og opefter med behandlingskrævende tilstande inden for depression, bipolar lidelse, skizofreni og angst. Rigtig mange har også dobbeltdiagnoser.

Som kommende kollega kommer du til at arbejde aktivt med recovery og rehabilitering samt inddragelse af patienterne i udarbejdelsen af sygeplejeplaner og behandlingsplaner.

Inddragelse og feed-back fra såvel patienter som pårørende er en vigtig del af vores kontinuerlige arbejde med at sikre høj tilfredshed. Vi er ligeledes afsnit for to Patientstyrede senge, hvor ambulant tilknyttede patienter kan få en kontrakt og indlægge sig selv i afsnittet i op til 5 dage uden om akutmodtagelsen.

Rolle og ansvarsområder

I din rolle som oplæringsvejleder (tidligere ”praktikvejleder”) har du, sammen med vores anden oplæringsvejleder Kristina, ansvar for den daglige vejledning på afsnitsniveau af de social- og sundhedsassistentelever vi har i oplæring i afsnittet. Dertil er I medansvarlige for elevernes samlede oplæring i afsnittet sammen med de to kliniske vejledere.

Som vejlederteam vil I arbejde tæt sammen, og vi prioriterer, at I har tid til opgaven.

Har du ikke allerede gennemført det længerevarende oplæringskursus, vil du blive tilmeldt hurtigst muligt.

Kan du se dig selv være en del af vores personalegruppe?

Gruppen er præget af stor diversitet, og det er noget, vi vægter meget højt – både i forhold til samarbejdet samt kvaliteten af den behandling, vi tilbyder.

Det kommer bl.a. til udtryk i forhold til køn, alder, uddannelse og specialeerfaring, lige som at der er ekstroverte, introverte og dem lige midt i mellem; Nogen snakker meget, andre griner ulideligt højt, én er den, der tysser på de andre, og en anden er dén, som taler, før der tænkes. Alt i alt; Vi er rummelige og har plads til stort set alle, og det betyder også, at vi møder patienterne, som (og hvor) de er.

Vi vægter at lære af hinanden og have fokus på den enkeltes ressourcer og kompetencer – personlige som faglige, og søger dermed også en ny kollega, som er bevidst om, hvad vedkommende vil kunne bidrage med i en gruppe og ikke mindst i forhold til behandlingsforløbene.

Det er vigtigt, at du har lyst og evne til at bidrage til vores gode arbejdsmiljø, og medvirke til, at alle møder glade og trygge op på arbejdet. Der er en varme og en omsorg i afsnittet, som er helt uvurderlig, og det skinner af på både sammenholdet og patientplejen. Derfor taler vi også med hinanden – ikke om hinanden.

Og hvorfor nu det store fokus på os som gruppe; jo, det er nemlig som gruppe, vi står stærkest. Det er grobunden for, at vi kan give en kvalificeret behandling til patienterne og deres pårørende.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et stort psykiatrisk center med mange muligheder.

Vi kan bl.a. tilbyde både mentorordning, supervision, uddannelse i KAT (Kognitiv Adfærds Terapi) samt kurser hos ”Skolen for Recovery”, som ligger på matriklen.

Derudover har centeret egen fredagscafe ”Bagdad Cafe”, som afholdes i kompetencecenter for Transkulturel psykiatri.

Ansættelsesvilkår

I Region Hovedstaden tilbyder vi ansættelse på 37 timer om ugen. Stillingen er i blandede vagter fortrinsvis i dagvagter og aftenvagter med weekendvagt hver 3. weekend.

Opstart er d. 1. november 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Interesseret?

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, timesammensætning eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte Oversygeplejerske Mette Hansen på 2617 4593 eller mail: [email protected]

Du søger stillingen ved at uploade CV og ansøgning via Linket her på siden. Ansøgningsfristen er d. 24. september 2023, og der kan ved behov afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Ballerup og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Ballerup
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

  • Grundforløb 2 SOSU elev

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til Møllehøj Plejecen...

    Fri kontakt
    Møllehøj er et hjertevarmt plejecenter, der ligger naturskønt i hjertet af Karlslunde landsby. Vi arbejder dedikeret med at skabe et trygt og meningsfuldt hverdagsliv for beboere, hvor omsorg, respekt og faglighed er i højsædet. Vores team består af engagerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til nattevagt

    Fri kontakt
    Social- og sundhedsassistent til nattevagt - med lyst til at arbejde med demensfaglighed på højt niveau. På kompetencecenter for Demens søger vi natpersonale til vores ene hus. Huset består af 3 etager, med 11 boliger på hver etage.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
22. september 2024 10
21. september 2024 10
20. september 2024 11
19. september 2024 12
18. september 2024 14
17. september 2024 13
16. september 2024 14
15. september 2024 14
14. september 2024 15
13. september 2024 16
12. september 2024 15
11. september 2024 16
10. september 2024 16
9. september 2024 14
8. september 2024 14
7. september 2024 14
6. september 2024 15
5. september 2024 14
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 13
1. september 2024 13
31. august 2024 13
30. august 2024 12
29. august 2024 10
28. august 2024 10
27. august 2024 10
26. august 2024 10
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9