Rekrutteringsfirma

Er du sosuassisent og savner du at være del af et stærkt aftenteam på et Plejecenter med god normering?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Humøret er højt, stemningen god og lysten til at være sammen med beboerne det primære på det her hold hvor vi mangler dig! Ønsker du dig en arbejdsplads hvor tilliden til hinanden er høj, og ønsket om i fællesskab at skabe de bedste betingelser for beboerne er tilstede og udleves så læs med her:


Om teamet:
Du bliver del af et velfungerende og sammentømret aftenhold på ialt 6 personer som tilsammen har ansvaret for husets ialt 26 beboere. Huset er ganske nyt og rummer store lyse opholdsrum, moderne lejligheder med alle hjælpemidler til rådighed og en udsigt til skoven igennem de store gulv til loft vinduer som præger arkitekturen.

Om miljøet:
Den gode normering betyder at livet kan leves i fulde drag og absolut foregå på beboernes præmisser. Det giver et fagligt miljø hvor man træder til og hjælper hinanden, giver plads til aktiviteter og individuelle ønsker og hvor man deler glæden ved at opleve mennesker i trivsel i et hjem med trygge rammer. Beboerne laver sammen madplan for en måned ad gangen og kokken tilbereder maden i huset til stor fornøjelse og fælles glæde for alle.

Om beboerne:
Med en beliggenhed i Birkerød kommer de fleste af beboerne fra et bredt udsnit af Nordsjælland. Det er levede liv fulde af oplevelser, og en mangfoldighed af personligheder, som i deres bedste stunder skaber et humørfyldt og levende hus hvor, både trivslen og samværet prioriteres sammen med pladsen til ro og fordybelse. Pårørende kommer tit på besøg og glæder sig over rammerne, duften af friskbagt brød om morgenen og de gode muligheder for samvær som huset rummer.

Som medarbejder og kollega:
Med din baggrund og autorisation som social og sundhedsassistent har du blik for hvordan både din og andres faglighed er en vigtig ressource og en uundværlig brik i arbejdet med mennesker med demens. Du formår både på grund af din faglighed og dine menneskelige egenskaber at skabe god kontakt med beboerne, og i de svære stunder være bølgebryderen, lynaflederen og dén som i hverdagen har roen, overblikket og ressourcerne til at gøre de dårlige dage til gode dage. Du værdsætter et samarbejde hvor man rummer og giver plads. Du respekterer dine kolleger og også de forskelligheder de hver især bringer med. Du kan grine højt og engagere dig dybt både i arbejdet med dine kolleger og sammen med beboerne.
Du ser potentialet i opbygningen af en stærk fælles faglighed, og et DNA, der udover din egen sundhedsfaglige viden, også bygger på de pædagogiske og socialfaglige kompetencer. Du trives i en organisation hvor man ikke kun skriver om sine ambitioner og visioner, men også har evnerne, ressourcerne samt viljen til at gøre dem til virkelighed.

Faglighed:
Du ser på specialet med demens som et område der fordrer tålmodighed, samt viden, om hvordan mennesker med demens får det bedste ud af livet, på både de gode og dårlige dage. Du ved, at især evnen til at indgå i tværfaglige teams, hvor alles bidrag tilsammen kan være nøglen der mangler, for at forstå det enkelte menneske. Du sætter pris på en arbejdsplads der leverer professionel supervision til alle, og en arbejdsplads der vægter at skabe udvikling og læring på jobbet, både om etiske dilemmaer, debriefing, stjernestunder og som i fællesskab med Anders Seneca har formuleret kerneopgaven knivskarpt så den kan udleves, forstås og praktiseres af alle.

Vi tilbyder:

  • En attraktiv stilling i aftenvagt med 2 dages arbejde i én uge og 5 dages arbejde den anden uge.
  • En mulighed for medindflydelse af den fremtidige kvalitet og faglige udvikling.
  • En stilling i en organisation med sunde værdier, høje ambitioner og mennesker der brænder for området.

Du har:

  • En autorisation som social og sundhedsassistent gerne med erfaring indenfor demens eller psykiatri.
  • Pionerånd, ansvarlighed og energien til at gå forrest i forandringer.
  • Faglige ambitioner, godt humør og stærke værdier der præger din evne til at skabe resultater i samspillet med andre.

Er du nysgerrig men fortsat ikke helt overbevist eller mangler du vigtig information før du beslutter dig for at søge stillingen? så kontakt gerne rekrutteringskonsulent Anders Krauch på tlf. 2196 8060 jeg glæder mig til at høre fra dig. Vi afholder samtaler sidst i oktober.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Birkerød
  • Lørdag den 22. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0