Social- og sundhedsassistent til botilbud for borgere med erhvervet hjerneskade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bogense

Om jobbet

HVEM ER DEN HELDIGE?
Botilbuddet Møllehaven søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling pr 1. juni 2020 med en fantastisk mulighed for at blive specialiseret indenfor senhjerneskade området i form af kurser og uddannelse. Stillingen er på 34 timer pr. uge i blandede vagter (dag/aften), med weekendvagter hver 2. weekend.

Botilbud Møllehaven er en del af Handicap og Psykiatri Nordfyn, som består af 5 forskellige afdelinger indenfor voksenhandicapområdet, heraf et bosted til senhjerneskadede og et beskyttet værksted samt en række tilbud indenfor psykiatrien. Afdelingerne er beliggende i Søndersø, Otterup og Bogense.

Botilbuddet Møllehaven er beliggende i Bogense, med plads til 9 beboere. Afdelingen ligger i tilknytning til Plejecenter Møllehaven og er primært målrettet borgere med erhvervet hjerneskade, men rummer også borgere med omfattende og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Kendetegnende ved alle borgerne er, at de har brug for massiv hjælp og støtte til alle daglige gøremål herunder personlig pleje. Flere af beboerne er kørestolsbrugere og enkelte får sondemad. Nogle beboere kan desuden være lettere verbalt og fysisk udadreagerende.

Vi arbejder naturligvis rehabiliterende samt tværfagligt og neuropædagogisk omkring borgerne, for at sikre en høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, som tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og trivsel samt ønsker til det gode hverdagsliv. Dette bl.a. ved at yde støtte til at udvikle og vedligeholde kognitive, sociale, fysiske, psykiske og emotionelle færdigheder samt deltagelse i den almindelige daglige livsførelse. Med afsæt i neuropædagogikken arbejder vi tillige med Basalstimulation og KRAP som metodeværktøjer i det tværfaglige arbejde.

Medarbejdergruppen består af socialpædagoger, ergoterapeuter, social- og sundhedsassister/– hjælpere og pædagogiske assistenter samt en ernæringsassistent. Vi har vågen nattevagt i huset. Vi har kontinuerlig supervision ved eksterne supervisorer. Der laves mad fra bunden af egen ernæringsassistent. Vi har egen bus, der muliggør aktiviteter udenfor huset. Nogle af vores borgere har internt aktivitetstilbud i botilbuddet, hvor vi blandt andet har et sanserum til rådighed.

Botilbuddet står overfor en større om- og tilbygning, idet det er besluttet at bygge et nyt botilbud til borgere med erhvervet hjerneskade med flere pladser i tilknytning til det eksisterende botilbud. Endvidere skal der tilbygges et aktivitetstilbud i tilknytning til botilbuddet. Som ny medarbejder i huset vil du få mulighed for at præge processen sammen med dine kolleger.

Din profil

Vi søger en faglig stærk social- og sundhedsassistent, som kan se det spændende i at arbejde tværfagligt og i det pædagogiske felt. Kendskab til KRAP, basalstimulation og neuropædagogik vil være en fordel, men ingen forudsætning, da vi arbejder på kontinuerlig opkvalificering af vores medarbejdere. Vi ønsker en tydelig faglig profil og gerne erfaring i arbejdet med målgruppen. Som assistent vil du blive en del af stedets medicin- og sundhedsansvarlige med direkte reference til botilbuddets leder og den sundhedsfaglige koordinator.

Vi er et team bestående af social- og sundhedsassistenter, som arbejder på tværs i huset omkring alle beboerne. Du vil i teamet få ansvar for kontakt til læger og sygehus samt øvrige opgaver i fht. borgernes sundhed, sammen med dine sundhedsfaglige kolleger. Den skriftlige dokumentation i Nexus, FSIII m.v., er en vigtig del af teamets opgaver.

Vi ønsker en SSA som:

  • er positiv og anerkendende og gerne vil arbejde med senhjerneskadede
  • prioriterer fagligheden højt samt er med til at skabe selvværd og en god dag for vores borgere
  • kan træffe beslutninger og have mange bolde i luften
  • kan lide udfordringer og forandringer
  • har humor og godt humør.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder:

  • Plads til nytænkning og medindflydelse
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Afdelings- og SSA møde hver anden uge
  • Supervision med hjerneskaderådgivningen fire gange årligt
  • Neuropædagogisk grundkursus er obligatorisk
  • Tværfagligt samarbejde med ergoterapeuter og pædagoger
  • Tid til SSA-opgaver og daglig dokumentation i Nexus
  • Som SSA får du et løntillæg for at arbejde i botilbud
  • Mulighed for årskursus i neuropædagogik.

Den pædagogiske og sundhedsfaglige praksis i Handicapcenter Nordfyn er funderet i 4 etiske principper:

  • Hensynet til fysisk og psykisk integritet
  • Respekt for autonomi/selvbestemmelse
  • Agtelse for værdighed
  • Omsorg for det sårbare liv

Samt i Nordfyn kommunes værdier:

  • Troværdighed
  • Ordentlighed
  • Åbenhed
  • Synlighed

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til sundhedsfaglig koordinator Jeanett Mathiasen tlf. 21 76 04 64 eller områdeleder Anne-Birgitte Helbo tlf. 20 32 45 55.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest onsdag den 27. april 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i takt med at ansøgningerne modtages.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret og siden 1. august 2019 har vi været en røgfri arbejdsplads. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Vision-og-strategi/Vision-2021


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bogense.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Bogense
  • Mandag den 27. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Bogense

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Bogense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Bogense over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1