Handicaphjælper i Brande - fuld tid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brande

Stillingsopslag som handicaphjælper, fuld tid i Brande By.

Vi er en god familie som måske kan bruge dig, din hjælp sammen med det team vi allerede har og hvis:
Du er ærlig, omsorgsfuld, arbejdsom, flexibel, elsker børn og kan fremvise din straffeattest og vi selv kan tilbyde dig.

Vi søger dog ingen til at planlægge vores dag , eller opdrage vores to børn på 9 og 18 år. Den store er næsten ikke hjemme og den mindste venter på et special skoletilbud men vil forsat bo her.
Det er alm. opdraget børn, kærlige - frihed under ansvar.

Jobbet består bla. af:
daglig husholdning, rengøring og hjælpe os med vores handicappede søn på 9 år, også natteovervågning, jeg faderen, er selv med til de restriktioner der kræver to til opgaverne med sønnen.

Samt hjælp en let håndsrækning til mig faderen som sønnen er kørestolsbruger.

Og hjælpe min kone med at handle, en gåtur eller hvis hele familien skal nogen steder hvor vi har brug for en håndsrækning - vi har bla. selv en bus indrettet til os og årskort samt ledsager kort til div. forlystelser og vi kan godt lide og komme ude når der er tid, og vi alle sammen har energien til det.

Vagterne er fordelt så der er gode fridage imellem, da vi også har brug for vores hjælper i weekenderne, så kompenseres der selvfølgelig med fridage i hverdagene.

Nattevagterne er vågen fra man - lør fra kl. 23.00-06.00, man har altid fri et døgn før man tiltræder dagvagt.

Ellers ligger dagvagter fra kl 07.30-19.40, altså 12 timers vagter og enten fra man-tors eller fra fre - søn og køre i et fast rul med de andre ansatte.

Ansættelse er efter Handicapformidlingens overenskomst (www.handicapformidlingen.dk)
Og jeg faderen fungerer som den daglige leder og planlægger selv vagtplan med hjælperene og helst et par måneder fremad også for hjælperens skyld.

Fordele ved ansøgning samt information:
Hvis du har en form for erfaring eller du er lærenem og moden er det klart en fordel.

Vores hjælper betaler et symbolsk beløb for kost pr. måned dvs. du aldrig behøves en kedelig madpakke med i dagsvagterne der spises af måltider på vagterne middagsmad (rugbrød med alm. pålæg og evt. rester) , frugt/eftermiddagskaffe (lidt frugt, der er også tit hjemmebagt boller el. kage), og altid varm mad til aften, udover er der altid kaffe på kanden I selv laver og vand og isterninger i kølefryse skabet.

Mht. rygning er det tilladt med forbehold hensyn vi ryger selv og helst ude hvis vejret og helbredet ellers tillader os det.

Mht. telefoner, så forventer vi på arbejde den er slukket eller på lydløs i hjælperrummet sammen med ens taske, overtøj og skiftetøj, udtagen på nattevagterne, det blander vi os ikke i.

Vi gider nemlig ikke hjælpere som er limet til disse, men selvfølgelig efter en ekstraordinær aftale så kan man lave eller tage et nødvendigt opkald i arbejdstiden, ellers kan man få lov at udleverer til ens nærmeste vores telefonnummer og så skal vi nok sørge for I får vigtige meddelelser mens i er på vagt.

Er vi ude af køre så er man til gengæld velkommen til, som vi og til at tage ens telefon med.

Ved nattevagt er der hjælperrum med kameraovervågning til sønnens værelse med fri internet og mulighed for at strime til tv med crome cast. På de vagter forventer vi alm. nattero og man derfor undtagelsesvis selv har evt. forplejning med man selvfølgelig kan få på køl. Vi står ihvertfald ikke op laver nogen form for anretning 😉 og vi forventer også I deltager nogen gange og lave maden.

Vi er ellers en god familie, som sætter pris på vores hjælpere og den hjælp de tilbyder os. Til gengæld inviteres I simpelhen velkommen i familien med dertil selvfølgelig tavhedspligt efter loven og husk lige til jeres ansøgning, vi har brug for ansøgeren som søger jobbet længerevarigt, også af hensyn til vores børn og helst nogen der kan træde til forholdsvis hurtigt.

Vi ønsker kun skriftlige ansøgninger og med billed, evt. CV.
Og ansøgningerne sendes til oplyst e-mail adresse, så tager vi selv kontakt til dem vi indkalder til samtale og sørge for at hjælpe ansatte med vikarkontrakt ved Handicapformidlingen, vores erfaring er man skal være hurtig med ansøgningen, da der altid kommer mange og vi er nødsaget til at reagerer forholdvis hurtigt med henblik på ansættelse.

Del gerne opslaget for os eller tag evt. gode forslag til ansættelse.

Jeg undskylder evt. stave og tegnsætningfejl da jeg er ordblind.

Kh. Magnus, Maria, Klaus og (Martine.)

Ansøgning sendes til: [email protected]

OBS!!!
Se bort fra ansøgningsfristen og søg straks, da annoncen lukkes lige så snart den rette person er fundet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Brande
  • Fredag den 28. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Brande over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3