Danmarks bedste hjemmepleje søger Social og sundhedsassistenter til både dagvagt og aftenvagt.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Danmarks bedste hjemmepleje søger Social og sundhedsassistenter til både dagvagt og aftenvagt.

Hjemmeplejen Brøndby Vester er en af tre hjemmeplejer i Brøndby, som leverer hjemmepleje og sygepleje til kommunens borgere. Vi holder til i Glentemosen 1, med nem adgang til offentlig transport og gode parkeringsmuligheder. Til sammen er vi ca. 85 ansatte der tæller alt fra aktivitetsmedarbejdere, rengøringspersonale, plejepersonale, elever, sygeplejersker, demenskonsulent, rehabiliteringskonsulent og en administrativ stab.

Vores lokaler er hyggelige og skaber en god atmosfære, der er med til at sikre gode rammer om det psykiske arbejdsmiljø. Alle vores grupperum er indrettet med moderne teknikske hjælpemidler, for at gøre din hverdag sjovere og lettere.

I fælleskab har vi fokus på kerneopgaverne hos borgerne og du skal være med til at løse alt fra sygeplejefaglige opgaver, helhedspleje til rengøringer og hverdagsrehabilitering.

Vi hjælper fremtidens kollegaer godt på vej, idet vi arbejder aktivt på, at alle vores Social og sundhedsassistenter med tiden bliver efteruddannet til praktikvejleder. Med fokus på høj faglighed, sætter vi en ære i at efteruddanne med specialindkøbte medicinkurser, for at styrke den enkeltes kompetencer så de matcher fremtidens høje krav.

Som arbejdsplads er vi spændende og i konstant udvikling, dygtige og engagerede kollegaer og et positivt og anerkendende arbejdsmiljø.

Vi løser de delegerede sygeplejeopgaver og vægter faglig sparring, vidensdeling og udvikling af dette højt, sammen med en rehabiliterende tilgang med muligheder frem for begrænsninger.

Vi arbejder i Nexus elektroniske journalsystem og med mobiltelefoner som vores daglige arbejdsredskab. For at støtte op om dine sygeplejefaglig kompetencer får alle efter endt kursus en TOBS-taske med måleudstyr og en tablet for at kunne arbejde sikret omkring vores borgere.

Hver uge er der flere faglige møder, bl.a. med fokus på hverdagsrehabilitering, faglige udvikling, triage, ”I sikre hænder” med korrekt medicinudlevering.

Har du lyst til at bidrage med din faglighed og kreative ideer, så send os en ansøgning med det samme.

Vores forventninger til dig er at du er uddannet social og sundhedsassistent, gerne med et par år på bagen og har lyst til at være en teamplayer, kan holde fokus på den gode tone og etisk adfærd - også når det går stærkt. Mestrer det danske sprog i både skrift og tale, har en anerkendende tilgang til andre, samt at du kan holde fokus på et godt og aktivt hverdagsliv og det relationelle samarbejde til fordel for borgeren. Vi forventer ikke du kan alt til en start, men at du har lysten til at tage initiativ, være nysgerrig og at dit arbejde er præget af stabilitet og refleksioner.

Hvis du søger som dagvagt, kan stillingerne aftales individuelt op til 37 timer og vi møder i hverdagene kl.07:30. I denne stilling skal du være indstillet på at arbejde min. hver tredje weekend fra kl.07:00 – 15:00

Hvis du søger som aftenvagt er stillingerne på 28 timer og vi arbejder i et 5 /2-rul, med arbejde hver anden weekend i tidsrummet kl.15:00 – 23:30. Som aftenvagt stiller vi krav om gyldigt kørekort kat. B, da vi stiller en bil til rådighed i hele vagten.

Stillingerne er til besættelse snarest muligt eller efter aftale og der vil løbende blive afholdt samtaler.

Ved spørgsmål til stillingerne kan gruppeleder Gitte L. Holst kontaktes på tlf: 43282630 eller gruppeleder Michael F. Sichlau på tlf. 43282650.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Brøndby
  • Lørdag den 01. maj 2021

Lignende jobs

  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent – til fast stilling -...

    Fri kontakt
    Lidt om os, der bor her. Vi er 37 mennesker i alderen 58 – 95, som bor på specialiseret demensafdelinger i Nældebohuset på Nældebjerg plejecenter tæt på Greve station. Da de fleste af os lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til Møllehøj Plejecen...

    Fri kontakt
    Møllehøj er et hjertevarmt plejecenter, der ligger naturskønt i hjertet af Karlslunde landsby. Vi arbejder dedikeret med at skabe et trygt og meningsfuldt hverdagsliv for beboere, hvor omsorg, respekt og faglighed er i højsædet. Vores team består af engagerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kan du lide en alsidig hverdag med de bedste kolle...

    Fri kontakt
    Bøgegruppen er en afdeling på Møllehøj Plejecenter i Karlslunde Landsby. Bøgegruppen består af tre leve-bo miljøer, hvor vores fællesrum er hjertet i husene. Vi arbejder ud fra Tom Kittwoods principper om personcentreret omsorg og arbejder for, at vores beboere har en hverdag med indhold og meningsfuld beskæftigelse.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 9