Rekrutteringsfirma

Erfaren og kulturstærk leder søges til hjemmeplejen i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Der er brug for dig, der kan samle organisationen omkring et stærkt værdi- og kulturarbejde, og bygge videre på det solide faglige niveau, som allerede er tilstede


Er dit ledelses-DNA primært funderet i tanken om mere leadership og mindre management? Og, har du en grund­læggende tillid til dine omgivelser og en overbevisning om, at mennesker lykkes bedst sammen med andre – og kan du involvere og engagere organisationen omkring kerneopgaven som lyder: ”Vi lykkes, når borgeren og vi sammen skaber de bedst mulige betingelser for at kunne leve et selvstændigt liv, med relationer”?

Så er hér en stilling, som forhåbentligt kan blive din næste udfordring, hvis du har modet, troen og lysten til at gå forrest i en aldeles mangfoldig og mange facetteret organisation, som har en spændende udvikling foran sig.

Om kommunen:

Brøndby Kommune har en veludbygget, stærkt fungerende og fagligt ambitiøs organisation på ældre- og omsorgsområdet generelt og har i mange år investeret løbende i at sikre, at ambitionerne også kan flugte med virkeligheden og hverdagen. Kommunen huser 3 ældrecentre: Gildhøjhjemmet, Nygårds Plads samt Æblehaven og hjemmeplejen som på 3 matrikler er placeret i hver af kommunens 3 bydele: Brøndbyøster, Brøndbyvester samt Brøndby Strand. Der bor ca. 35.000 mennesker fordelt på 6.000 parcelhuse og ca. 10.000 almennyttige boliger.

Om stillingen:

Du får det overordnede ansvar for en hjemmepleje bestående af ca. 200 medarbejdere heraf 3 områdeledere i direkte ledelse, der hver har 2 gruppeledere – I er således en ledergruppe på i alt 10 personer. Din placering er på rådhuset, og i tæt samarbejde og med assistance fra en stab, bestående af sekretær, udviklingssygeplejerske og 3 demenskonsulenter, skal du lede, fordele og sikre forankringen af de mange opgaver, som allerede nu omsættes i organisationen. Dit centrale omdrejningspunkt for ledelsen bliver at sikre et endnu stærkere fagligt fælles samspil på tværs af enhederne, men frem for alt at ledelsesgrundlaget, kulturarbejdet, værdierne og de meget konkrete intentioner herfra med at bedrive ledelse i fællesskab også realiseres og praktiseres i både handling og ord.

Du skal gå forrest i tilvejebringelsen af en tillidsfuld kultur, hvor nysgerrighed og villigheden til at dele viden på tværs er de bærende elementer for samarbejdet, for helheden og for de tværgående løsninger, som har effekt med afsæt i værdi og resultater for borgerne. Du kan drive økonomien og sikre et stærkt fundament under en organisation i vækst og forandring. Undervejs er byggeriet af hjemmeplejen Brøndby Strands nye lokaler, og du får også hér en vigtig tovholderfunktion for tilvejebringelsen af disse.

Om dig:

Du har en god indsigt i hjemmeplejedelen generelt og på sundhedsområdet især. Din faglighed stråler igennem dig først og fremmest som leder og som bærer af en stærk vilje til at lykkes igennem andre og frem for alt sammen med andre. Din energi til forandring, evne til at samle og kommunikere en tydelig retning gør dig til en stærk bannerfører og en god rollemodel for en endnu stærkere og mere samlet hjemmepleje. Du ved, hvad der skal til, også i et sundhedsfagligt perspektiv for at tiltrække, fastholde og udbygge såvel fagligheden, rammerne samt grundlaget for at bedrive hjemmepleje i en nutidig kontekst med omsættelse af elementerne fra bl.a. det nære sundhedsvæsen, udviklingen og samspillet med regionerne mm.

Du er velbevandret i dit eget ledelses-DNA. Du ved med andre ord, hvem du er. Du hviler i dig selv og er derigennem en troværdig leder med både integritet, gennemslagskraft og lydhørhed, som en bærende del af dit fundament. Du har gode erfaringer med ledelse af både ledere og medarbejdere på sundheds- og ældreområdet, og du ved derfor, at faglig kvalitet og udvikling er centrale elementer for opbygningen af en sund kultur, som både leverer ydelser af høj kvalitet og samtidig tiltrækker gode og dygtige medarbejdere.

Du har meget gerne en iboende pionerånd, vedholdenhed og et naturligt drive, som vil være stærke kompetencer at trække på i en fremtid, som byder på både komplekse udfordringer og forandringer. Du vægter sammen­holdet, godt humør og medejerskab højt, og du bidrager aktivt til udviklingen af både den faglige og sociale kultur; i såvel den tværgående ledelsesgruppe under Ældre & Omsorg som nedadtil i din egen organisation.

Vi tilbyder:

  • en spændende stilling i en organisation med ambitioner for den fremtidige udvikling
  • en mulighed for at medvirke til opbygningen af en stærk fælles ledelseskultur under Ældre & Omsorg
  • en samlet organisation under hjemmeplejen, der hilser en ny leder velkommen
  • gode rammer og vilkår for at bedrive ledelse i samspil og udvikling med andre
  • mulighed for at præge udviklingen organisatorisk, sundhedsfagligt og ledelsesmæssigt i en progressiv og forandringsparat kommune

Du har:

  • erfaring med ledelse, økonomi og drift gerne suppleret med en lederuddannelse på diplom eller Master­niveau
  • en sundhedsfaglig baggrund og gerne en uddannelse og autorisation som sygeplejerske
  • en naturlig autoritet som leder og lysten til at skabe forandring, udvikling og kvalitet på ældreområdet

Er du nysgerrig og har du spørgsmål til stillingen, som du ønsker besvaret inden en evt. ansøgning, bedes du kontakte rekrutteringskonsulent Anders Krauch på telefon 21 96 80 60. Vi afholder samtaler henholdsvis den 19. maj samt 23. maj 2022.

Se job og personprofilen her: Profil.pdf

Imellem de 2 samtalerunder udarbejdes en personanalyse, og du kan til sidste samtalerunde forvente en case. Vi glæder os meget til at høre fra dig og til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Brøndby
  • Mandag den 09. maj 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Brøndby

    Vær en del af et godt team med mulighed for indflydelse og med vægt på de menneskelige værdier i hverdagen.Velkommen på Gildhøjhjemmet, afdeling AB. Vi ønsker os nye kollegaer i form af social- o..
    • SOSU-assistent
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Dragør

    Brænder du for høj faglighed og har borgeren i centrum – trives du med at arbejde om aftenen? Så er jobbet som aftenvagt i [xxxxx]s Hjemmepleje måske noget for dig.Vi har en ledig stil..
    • SOSU-assistent
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. juli 2024 7
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 7
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 8
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 8
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 7
6. juni 2024 5
5. juni 2024 4