Rekrutteringsfirma

Social- og sundhedsassistent til specialcenter Lundebo - dagvagt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dianalund

CareMatch søger for Sorø Kommune, Dianalund –

Vi søger en professionel og fagligt stærk social- og sundhedsassistent, der kan indgå i helhedspleje, arbejde med relationer til senhjerneskadede og trives med tværfaglige opgaver og sociale aktiviteter.

Opgaver

Vi arbejder med kontaktpersonsordning og du har en høj grad af selvstændighed i planlægningen og tilrettelæggelsen af arbejdet. Ud over hverdagsrehabilitering, pleje- og omsorgsarbejde er der et vigtigt relationsarbejde til beboerne og pårørende.

Vi har jævnligt beboeraktiviteter, som foregår ude af huset. Det kan være traditioner, ture til stranden, lysfest, udflugter eller en kop kaffe på græsset. Det kræver evnen til at planlægge, motivere og en god relation til beboerne.

Du håndterer medicin og opdaterer handleplaner og dokumentation. Dertil er et blik for korrekte arbejdsstillinger for dig selv og kolleger vigtigt ift. brugen af hjælpemidler.

I fælleskab vejleder, underviser og introducerer vi både elever, kolleger og pårørende. Pårørende er en vigtig del af opgaven - de forholder sig til et kompliceret forløb, og du skal i fælleskab med kolleger støtte dem.

Vi tilbyder

Du får et spændende og selvstændigt job på en arbejdsplads med et ungt og nydannet team af kolleger. Vi arbejder tværfagligt og tilbyder udvikling med uddannelse og vi har en stærk ledelsesopbakning i dagligdagen og gode faste strukturer.

Din faglige og personlige profil

Vi vægter et positivt livssyn, gode samarbejdsevner og gode kommunikative færdigheder samt en evne til at grænsesætte. Du skal have en anerkendende tilgang og lyst til at udfordre din pædagogiske kunnen.

Det er en fordel, hvis du formår at have overblik og koordinere arbejdsopgaver, der er sundhedsfaglige, pædagogiske, tværfaglige og til tider også uforudsete opgaver.

  • Uddannet social- og sundhedsassistent
  • Erfaring
  • Engagement for senhjerneskadede
  • Moden i din tilgang til beboere og kollegaer

Yderligere oplysninger
Lundebo samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer til, at du kontakter Mads Lindhardt Henriksen på 42484042 eller [email protected], for at høre mere om stillingen eller aftale et besøg hos os. Ansættelsessamtaler afholdes når vi har egnede kandidater.

Stillingen kan være i ren dagvagt eller blandede vagter dag og aften. 30-34 timer med arbejde hver anden weekend.

Læs mere om os på hjemmesiden www.lundebo.dk

Der skal foreligge straffeattest ved ansættelse i Sorø kommune.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads. Kommunen har knap 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.200 medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dianalund.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Dianalund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Dianalund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Dianalund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Dianalund over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 2
11. september 2024 2