Læs lige med her – måske er du vores nye social- og sundhedsassistent til dag og aften

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egå

Vil du arbejde et sted, hvor du og dine kære selv har lyst til at bo en dag?

OK-Fonden Egå er et hjem for 72 beboere, hvor livet leves – hele livet. Vi er kendt for at være et hjem med livskvalitet og en meningsfuld og aktiv hverdag, hvor respekten for menneskets egne ønsker og behov står forrest. Det lykkes vi kun med, fordi arbejdsmiljøet, trivslen og fagligheden er i top. Det samme er de fysiske rammer. Vi bor i et lyst og indbydende hus med moderne faciliteter omgivet af grønne områder. Som ny kollega hos os, får du en mulighed for at få en stilling, hvor du vil glæde dig til at komme på job.

Du kan læse mere OK-Fonden Egå hér.

Kollegaer der har din ryg
På Egå ved vi, hvor vigtigt kollegaskabet er for, at hverdagen fungerer. En af dine nye kollega er Helena på 39 år, som også er social-og sundhedsassistent og demensvejleder. Helena har arbejdet 6 år på Egå, og bor i nærområdet sammen med sin familie. Helena oplever et stærkt kollegialt fællesskab: ”Vi ved, hvornår en kollega er presset, og der skal gives en hånd, når håret stritter”. Helena oplever, at der en sund kultur på Egå, som også er nem at komme ind i som ny kollega: ”Jeg synes, vi er gode til at give hinanden konstruktiv feedback, som vi vokser af. Og fordi vi kender hinanden godt og er trygge, så kan vi også godt sige, når vi har en lidt dårlig dag”. Helena er generelt glad for den positive tilgang, som vi har til hinanden: ”Vi er gode til at tænke i løsninger frem for begrænsninger. Vi tager tit tingene med et smil, og ingen går og dunker hinanden i hovedet, hvis man laver en fejl”.

Du kan møde flere af dine nye kommende kollegaer og høre dem fortælle om stillingen og Egå hér.

Udvikling af nye kompetencer
Vores chef på Egå hedder Lotte, og hun vægter kompetenceudviklingen højt, som under Corona har stået lidt på pause: ”Den faglige udvikling skal genoptages, som altid har været en vigtig del af vores hus. Vi har altid været et sted med høj faglighed, og vagtlægerne roser os stadigvæk. Om de kommer herud morgen eller aften, oplever de altid, at personalet er forberedt”. Fokus på udvikling af kompetencer var også en af grundende til, at Helena søgte job hos Egå. Helena ønskede at tillære ny viden, kompetencer og få mere ansvar: ”Der kommer altid ny viden og nye områder. Den udvikling kan være tidspresset, hvis ikke den prioriteres, og det er vi heldigvis gode til her. Tit er det sygeplejersker, der spørger assistenterne ind til, hvad de gør. Altså er der ikke hierarki, og vi bruger hinanden godt herude”.

Ingen ledelse uden den gode relation
For Lotte er kollegaskab og relationerne imellem hinanden helt afgørende, og prioriteres derfor højt. Mange af vores kollegaer roser Lotte for at prioritere at møde ind og møde nattevagterne næsten hver morgen og aftenvagterne hver dag. ”Du kan ikke være leder uden relationen. Ledelse handler om relationen og at kende sine medarbejdere. Her adskiller vi os fra andre steder. Vil man være en del af det, og vil ses og høres, så skal man arbejde her. Jeg vil ikke have, at nattevagterne eller nogen anden kommer et halvt år efter, de er startet og spørger, hvem er Lotte?”.

Stolthed over faglighed og kulturen
Lotte er stolt af medarbejderne og kulturen: ”Egå skal være det sted, hvor man har lyst til at ens mor, far eller en selv skal bo. Vi vægter plejen rigtig højt, men også hvordan vi kan gøre det godt at gå på arbejde”. Lotte synes også, at håndteringen af corona siger meget om Egå: ”Vi har ikke haft smittede på Egå det seneste år. Blandt andet fordi der har været tydelig struktur, systematik og kommunikation omkring hurtigtest og retningslinjer, og derfor er kun enkelte blevet ramt af sygdom. Det har givet stolthed for alle”. For tiden fokuserer Egå på at få gang i aktiviteterne igen med blandt andet fælles arrangementer i caféen, hvor pårørende er mere end velkomne: ”Det er bare så rart at se folk i øjnene igen”.

Arbejdstider, fleksibilitet og personalegoder
Timeantallet afhænger af dine behov og ønsker. Om du vil arbejde fuldtid eller deltid, er op til dig. Arbejder du mindre end 34 timer, arbejder du hver tredje weekend. Arbejder du mere end 37 timer, så arbejder du hver anden weekend. Vi er fleksible, og prøver for eksempel altid at imødekomme, når nogen gerne vil have fri. Vores privatliv og arbejdsliv skal hænge sammen.
Vi værdsætter din indsats, og derfor er der også en række personalegode såsom sundhedsforsikring, julegaver, rabat på medlemskab af fitness, spise-med ordning til fordelagtig personalepris. Lønnen er efter overenskomst.

Søg jobbet! Vi håber på, at du vil høre mere
Kontakt Lotte Moritz, chef, mobil 23 72 31 07, mail: [email protected]
eller
Sascha Bendixen, afdelingsleder, mobil 20 52 45 79, mail: [email protected]

Vi ser meget frem til at høre fra dig.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Egå.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Egå
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Risskov

    OMRÅDE: 8240 RisskovLIDT OM MIG:Jeg er 74 år, gift og har hund, bor i eget hus. Jeg har haft ALS i 15 år, har ingen tale og skal have hjælp til alt 24 timer i døgnet. Jeg bruger staveplade..
    • SOSU-assistent
    • Risskov
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Århus C

    OMRÅDE: 8000 Århus CMangler du det mest hyggelige job, så se med her.LIDT OM MIG:Mit navn er Therkel, jeg er en 27 årig handicappet gammel mand og jeg bor i Århus C. Jeg har mange interesse..
    • SOSU-assistent
    • Århus C
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Århus N

    Hvem er viVi er et skærmet sengeafsnit for voksne med psykoselidelser, og er fornyelig flyttet i nye lokaler, hvor vi fra 1 september bliver reduceret til et afsnit med 13 stuer. Det giver anlednin..
    • SOSU-assistent
    • Århus N
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Århus

    Om jobbet:Vi søger en uddannet SSA, der sammen med os kan skabe sammenhæng i de sundhedsfaglige indsatser og tryghed i vores borgerforløb. Vi arbejder med implementering af selvstyrende teams, hvor..
    • SOSU-assistent
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Egå

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Egå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Egå over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0