SOSU'er til friplejehjem i Gilleleje - kom og vær med til at skabe et hjem, hvor vi for...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gilleleje

Kom og vær med i den spændende opstart af friplejehjemmet Bavne Ager, hvor der stadig er rig mulighed for at få indflydelse på kulturen og arbejdsgangene. Vi går nye veje. Ikke altid i takt, men altid sammen, så beboere, familie, venner og kollegaer kan forfølge deres drømme og ”leve livet – hele livet”.

Hvem søger vi?

Du er social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper med blik for den enkelte beboers behov og ønsker, og kan handle efter det. Med dit unikke bidrag - fagligt og menneskeligt - kan du være med til at sikre kvaliteten af sygeplejen og omsorgen på Bavne Ager. Gennem din erfaring, faglighed, viden og dømmekraft koordinerer og prioriterer du sygeplejen hos beboerne. Når der er behov, kan du reflektere, støtte og sparre med dine kollegaer ift. de daglige problemstillinger og specifikke situationer. Gennem dit skarpe sundhedsfaglige fokus, kan du blandt andet varetage udredning og forebyggelse af fald, utilsigtede hændelser og indlæggelser for beboerne. Din habiliterende og rehabiliterende tilgang gør, at du er med til gøre hverdagslivet levende og meningsfuldt for beboerne gennem små daglige gøremål og forskellige aktiviteter i vores cafe, f.eks. fællessang, musik, højtlæsning, kreative sysler. Vi får besøg af børnehavegrupper og skoleklasser for at skabe liv og glade dage i en til tider travl og omskiftelig, men altid spændende hverdag. Vi forsøger at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære, hvor vi blandt andet sidder og spiser måltiderne med beboerene og giver masser af knus og laver sjov og tager os tid til at høre beboernes historier.
Du ser samarbejdet med beboere, familie og venner som et aktiv, og bidrager gennem tillid og åbenhed til at alle altid er velkomne. Har du også erfaring og viden om demens, er det en fordel.

Læs mere hér om hvad Inge Fjordside fortæller om værdier, menneskesyn, ledelse og den første tid på Bavne Ager.

Hvad tilbyder vi:

  • primært faste vagter enten dag eller aften - men vi hjælper hinanden ved sygdom eller lignende, så vi kender hele huset og hinandens kompetencer
  • weekend arbejde hver 3 uge,samt en ekstra weekend dag på et 12 ugers rul.
  • fuldtids- og deltidsstillinger
  • supervision og faglig sparring
  • daglig triagering
  • personalegoder blandt andet sundhedsordning, medlemskab af Fitness.dk, Tivoli-kort og mulighed for madordning
  • løn efter overenskomst


Søg nu - vi holder samtaler løbende.
Du hører fra os hurtigst muligt efter, at du har sendt din ansøgning.


Vi håber meget at høre fra dig. Hvis du vil vide lidt mere, så kontakt afdelingsleder Sanne Vainer på 21699671 eller [email protected] eller Mie Spring Ruby på 24753461 eller [email protected].

Med venlig hilsen
Ledelsen på Bavne Ager

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gilleleje.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Gilleleje
  • Tirsdag den 31. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Gilleleje

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Gilleleje over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Gilleleje over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1