Kvindelige hjælpere til ansættelse snarest i Gilleleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gilleleje

LIDT OM MIG:
Jeg er en kvindelig kørestolsbruger, som bor i eget hus i Gilleleje sammen med min mand, kat og hund. Vi har også to skønne voksne børn som er flyttet hjemmefra.
Min sygdom er nu så langt fremskreden, at jeg ikke længere er i stand til at udføre daglige hverdagsting og jeg har derfor brug for hjælp til alt. Til trods for mine daglige udfordringer lever jeg livet med glæde. Jeg bestræber mig på, at bevare et positivt sind være aktiv og udadvendt. Jeg har tidligere være erhvervsaktiv som tidligere speciallæge i psykiatri.
Jeg har fået dianossen ALS som er en fremadskridende sygdom, som nedbryder kroppens muskler. Efterhånden som musklerne bliver svagere, er de blevet sværere for mig at tale, spise og trække vejret. Jeg har brug for massiv hjælp i hverdagen, for at mit liv hænger sammen. Det er her at du kommer ind i billedet.

OM JOBBET:
Jeg har brug for hjælp dagligt. For at få min dagligdag til at fungere, må du i stort omfang være min ledsager. Jeg skal have hjælp til personlig pleje, forflytninger, indkøb og praktiske opgaver i form af lettere hushjælp. Jeg bruger i det daglige min talecomputer til at kommunikere med, hvorfor det bestemt vil være en fordel hvis du er IT kyndig.
Der vil være behov for ledsagelse/støtte, når jeg skal til behandling eller arrangementer uden for huset, men det aftaler vi nærmere, så det kan passe med det liv, jeg gerne vil leve. Det indebærer f.eks. besøg på kunstmuseum og i det hele taget nyde at være ude i naturen.
Du vil blive oplært i de arbejdsopgaver der er/kommer – hvad- og hvordan, og så hjælper vi hinanden. Har du lyst til – sammen med mig og mine andre hjælpere - at få min dagligdag til hænge sammen?

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en erfaren kvindelig hjælper, som kan indgå i en gensidig respektfuld god kollegial relation. At modtage hjælp alle vågne timer, er meget indgribende i min og min families liv. Din hjælp og vores samarbejde er afgørende for, at jeg kan få en god og ligeværdig hverdag. Jeg har en hund og kat så det er vigtigt du ikke er allergisk for hunde og katte.
Hvor det kan lade sig gøre, ønsker jeg at leve mit liv, så meget som muligt, som før jeg blev syg og fik hjælperordning.
Stillingen er fordelt på 12 timers vagter over en 4 ugers rulleplan. Vagterne er fordelt på dag- og nattevagter fra 07.00-19.00 og igen fra 19.00-07.00. Det forventes at du er fleksibel og har mulighed for at dække vagter i forbindelse med sygdom og ferie. Det vigtigste for mig er, at der er en god kemi imellem os. Jeg ønsker et samarbejde med en person, som har situationsfornemmelse, er ikke ryger, har kørekort og et godt humør.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Gerne erfaring med jobbet som hjælper
  • Kendskab til ALS og hvad det vil sige at leve med sygdommen
  • Kørekort er et krav, da du skal kunne køre min handicapbil
  • Du SKAL være ikke ryger
  • Have humor
  • Være udadvendt
  • Have situationsfornemmelse
  • Være glad og have en positiv og gerne uformel indstilling
  • Mødestabil og villig til at hjælpe når det brænder på
  • Have gåpåmod og kunne arbejde selvstændigt
  • Kunne underholde dig selv, da der er stille perioder i løbet af dagen samt være fluen på væggen
  • Tåle hund og kat

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Snarest
  • Fuldtid
  • Sidste frist for ansøgning: Hurtigst muligt
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget fra os inden den 01.08.2019, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 128,18 kr. eller 130,38 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: [email protected] - gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal ligeledes rettes til konsulent Gitte Jensen på mail: [email protected] eller på telefon: 71997376 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da: ” Kvindelige hjælpere til ansættelse snarest i Gilleleje”

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør - og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gilleleje.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Gilleleje
  • Mandag den 22. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Gilleleje

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Gilleleje over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Gilleleje over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1