Social- og sundhedsassistent til Psykiatrisk Akutmodtagelse for voksne og børn på Psykiatrisk Center Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi har netop vundet prisen, som årets praktiksted for sygeplejestuderende 2020, bl.a. pga. vores måde at byde de studerende ind i det kollegiale fællesskab og inddrage dem i personalegruppen. Er du den næste, vi skal byde velkommen?

Kom med i første række, når vi hjælper mennesker med psykiatriske problemstillinger, som har brug for en akut vurdering og behandling. På Akutmodtagelsen modtager vi patienter med alle psykiatriske lidelser og i alle aldersgrupper. Vi har specialfunktion for modtagelse af børn i hele Region Hovedstaden.

Så vil du være:

  • den første social-og sundhedsassistent som patienten møder i en akut krise?
  • med til at gøre en forskel på kort tid, som er afgørende for patientens videre forløb?
  • en del af et team med høj faglighed og tæt tværfagligt samarbejde?

Så læs videre!

Dine kommende arbejdsopgaver Du skal sammen med dine kommende kolleger byde mennesker velkommen i psykiatrien på en god og professionel måde. Du skal modtage, undersøge, vurdere og prioritere patienterne samt give et forslag til, hvordan de kommer videre. Vi har gennemsnitligt 25 henvendelser i løbet af en dag. Heraf tilbydes ca. 1/4 del af vores patienter en indlæggelse, hvor de i gennemsnit er indlagt i 2-3 dage.

Desuden skal du:

  • vurdere og følge op på de indlagte patienters patientplaner
  • være kontaktperson for 3-5 indlagte patienter
  • afdække patienternes behov for behandling, så vi kan sende dem videre til relevant behandling.

Vi har en regionalfunktion for akutmodtagelse af børn og unge, denne patientgruppe udgør 1/3 af henvendelserne. Det er kun ca. 5% af disse patienter, der indlægges. Omkring denne patientgruppe har vi et tæt samarbejde med børneforvagten, der befinder sig i skadestuen.

Hvem er du? Du er en erfaren social-og sundhedsassistent, og du går til dine patienter med høj faglighed og grundighed.

Vi prioriterer ansøgere, der har erfaring fra psykiatrien, og som kan sætte flueben ved følgende:

Du kan tilpasse dig en uforudsigelig hverdag. Vi ved ikke, hvornår vores patienter ankommer eller, hvor komplekse deres patientforløb er. Du skal kunne være i en uforudsigelig hverdag, hvor det af og til er nødvendigt at skifte arbejdstempo i løbet af meget kort tid.

Du er god til at skabe relationer. Du kan skabe relationer til mange forskellige patienter og samarbejdspartnere. Flere af vores patienter er gengangere, og her er der mulighed for at skabe en dybere relation. Ydermere får du et tæt samarbejde med lægegruppen. I denne gruppe vil du tit opleve udskiftning pga. deres uddannelsesforløb, det er derfor vigtigt, at du hurtigt kan skabe gode relationer til gavn for samarbejdet.

Du ønsker at dygtiggøre dig som social-og sundhedsassistent. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Hos os bliver du skarp til at spotte og observere alle psykiske symptomer på kort tid. Du kommer til at identificere problemstillinger hos den enkelte patient og prioritere akutte behov.

Derfor skal du søge job hos os Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du vil blive tilknyttet en mentor. Desuden bliver du tilmeldt vores obligatoriske kurser i brugen af deeskalerende teknikker, og efterfølgende deltager du 3 gange om året i vedligeholdelsestræning.

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser.

Indflydelse på egen vagtplan. Vi vægter det højt at vores medarbejdere har indflydelse på egen vagtplan. Vi har ønsketid, og vi forsøger at hjælpe til med at få dit arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Hvem er vi? Vi er en velfungerende personalegruppe på ca. 30 medarbejdere, der består af social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Vi har et stort spænd af kompetencer og erfaring. Vi arbejder med komplekse patientforløb, og har fokus på udredning af både psykiatrisk og somatisk sygdom.

Ønsker du at vide mere om stillingen? Har du spørgsmål til stillingen, eller kunne du tænke dig at besøge os? Kontakt afdelingssygeplejerske Trine Falther på tlf. 38 64 09 34.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en stilling som social-og sundhedsassistent i blandet vagter. Weekendarbejde hver 2. uge.

Stillingen ønskes besat fra den 01.07.21 eller efter aftale.

Mere information Ansøgningsfrist: 9. maj 2021.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante dokumenter sendes online via linket på siden.

Samtaler afholdes løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Glostrup
  • Søndag den 09. maj 2021

Lignende jobs

  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent – til fast stilling -...

    Fri kontakt
    Lidt om os, der bor her. Vi er 37 mennesker i alderen 58 – 95, som bor på specialiseret demensafdelinger i Nældebohuset på Nældebjerg plejecenter tæt på Greve station. Da de fleste af os lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til Møllehøj Plejecen...

    Fri kontakt
    Møllehøj er et hjertevarmt plejecenter, der ligger naturskønt i hjertet af Karlslunde landsby. Vi arbejder dedikeret med at skabe et trygt og meningsfuldt hverdagsliv for beboere, hvor omsorg, respekt og faglighed er i højsædet. Vores team består af engagerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kan du lide en alsidig hverdag med de bedste kolle...

    Fri kontakt
    Bøgegruppen er en afdeling på Møllehøj Plejecenter i Karlslunde Landsby. Bøgegruppen består af tre leve-bo miljøer, hvor vores fællesrum er hjertet i husene. Vi arbejder ud fra Tom Kittwoods principper om personcentreret omsorg og arbejder for, at vores beboere har en hverdag med indhold og meningsfuld beskæftigelse.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1