Vær den første til at hjælpe vores patienter godt på vej! Social- og sundhedsassistent søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du være...

  • den første social-og sundhedsassistent som patienten møder i en akut krise?
  • med til at gøre en forskel på kort tid, som er afgørende for patientens videre forløb?
  • en del af et team med høj faglighed og tæt tværfagligt samarbejde?

Så læs videre!

Velkommen inden for hos Akutmodtagelsen

Du bliver en del af en stabil og erfaren personalegruppe, som består af engagerede sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der udviser stor omsorg for hinanden og som betragter respekt som et nøgleord både i tilgangen til den enkelte patient og i det kollegiale samarbejde. Vi er gode til at reflektere over vores daglige arbejde, og er altid åbne for at gøre tingene på en ny og smartere måde.

"Der er ikke to dage, der er ens. Du møder patienter i alle aldre og sociale lag, og du har mulighed for at hjælpe dem godt på vej. Dette udfordrer og udvikler mig både fagligt og personligt.”

- Din kommende kollega i Akutmodtagelsen

Vores akutmodtagelse udgør 1/3 del af vores akutsøjle som udover modtagelsen består af 2 intensive modtager afsnit. Vi modtager patienter døgnet rundt. Udover at modtage voksne med akutte psykiatriske problemstillinger, er vi de eneste i Region Hovedstadens Psykiatri, som har specialfunktion for modtagelse af børn og unge i alderen 0 – 17 år.

Dine kommende arbejdsopgaver

Du skal sammen med dine kommende kolleger byde mennesker velkommen i psykiatrien på en god og professionel måde. Du skal modtage, undersøge, triagere og prioritere patienterne samt give et forslag til, hvordan de kommer videre. Vi har gennemsnitligt 25 henvendelser i løbet af en dag. Heraf tilbydes ca. 1/4 del af vores patienter en indlæggelse, hvor de i gennemsnit er indlagt i 2-3 dage.

Desuden skal du:

  • vurdere og følge op på de indlagte patienters behandlingsplaner.
  • være kontaktperson for indlagte patienter
  • afdække patienternes behov for behandling, så vi kan sende dem videre til relevant behandling.
  • Telefonisk betjening for patienter, pårørende og samarbejdspartnere.


Hos os får du…

  • En god start på dit nye job! - Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til centret og oplæring efter dine behov. Du vil få tildelt en mentor, der følger dig tæt i din første tid.
  • Indflydelse på egen vagtplan. Vi vægter det højt at vores medarbejdere har indflydelse på egen vagtplan. Vi har ønsketid, og vi forsøger at hjælpe til med at få dit arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed.
  • Rig mulighed for løbende udvikling! - Du får mulighed for at udvikle egne kompetencer og fylde nye redskaber i din værktøjskasse. Du kommer bl.a. på konflikthåndteringskursus og får gode karrieremuligheder. Fx kan du uddanne dig til praktikvejleder eller forebyggelsesinstruktør.
  • Løbende sparring! - Ingen faglige udfordringer er for store eller for små, vores drøftelser udvikler og udfordrer os fagligt.


Hvem er du?

Du er social-og sundhedsassistent, og du går til dine patienter med høj faglighed og grundighed. Du har gerne erfaring fra psykiatrien og en god indsigt i eller viden om somatiske sygdomme, men det er ikke et krav.

Vi ønsker også at du kan sætte flueben på følgende:

Du kan tilpasse dig en uforudsigelig hverdag. Vi ved ikke, hvornår vores patienter ankommer eller, hvor komplekse deres patientforløb er. Du skal kunne være i en uforudsigelig hverdag, hvor det af og til er nødvendigt at skifte arbejdstempo.

Du er god til at skabe relationer. Flere af vores patienter er gengangere, og her er der mulighed for at skabe en dybere relation. Ydermere får du et tæt samarbejde med lægegruppen. I denne gruppe vil du tit opleve udskiftning pga. deres uddannelsesforløb, det er derfor vigtigt, at du hurtigt kan skabe gode relationer til gavn for samarbejdet.

Du ønsker at dygtiggøre dig som social-og sundhedsassistent. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Hos os bliver du skarp til at spotte og observere alle psykiske symptomer på kort tid.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling på 37 timer, med besættelse pr. 1. januar 2024 eller efter aftale.

Hvordan bliver du vores nye kollega?

Søg via linket her på siden senest d. 13. november 2023. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning.

Ønsker du at vide mere om stillingen, så er du velkommen til at ringe til afsnittet på 3864 0686 og tale med en medarbejder eller oversygeplejerske i Akutmodtagelsen Trine Falther på tlf. 61618236.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Glostrup på vores hjemmeside og blive klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Glostrup
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Brøndby

    Vær en del af et godt team med mulighed for indflydelse og med vægt på de menneskelige værdier i hverdagen.Velkommen på Gildhøjhjemmet, afdeling AB. Vi ønsker os nye kollegaer i form af social- o..
    • SOSU-assistent
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Dragør

    Brænder du for høj faglighed og har borgeren i centrum – trives du med at arbejde om aftenen? Så er jobbet som aftenvagt i [xxxxx]s Hjemmepleje måske noget for dig.Vi har en ledig stil..
    • SOSU-assistent
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1