Rekrutteringsfirma

Progressiv Afsnitsleder med ansvar for udeområdet, som består af hjemmeplejen, sygeplejen samt træning, søges til spæ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hårlev

I Stevns Kommune er der er god energi, nye kræfter ombord og en samlet orga­ni­sation bag ønsket om, at skabe endnu bedre sammenhæng og dynamik i orga­ni­sa­tionen og samarbejdet under Sundhed og Omsorg. Men, vi mangler netop dig! Til at sætte gang i udviklingen, drive processerne og skabe nye løsninger på et område som kalder på forandring.


Du har, i kraft af din brede indsigt og mangeårige erfaring med ledelse på sundheds- og ældreområdet, en god for­ståelse for hvordan fremtidens udfordringer fordrer ledelse af forandringer; i såvel et organisatorisk som fag­ligt perspektiv. Du ved at kultur, adfærd og holdninger flytter bjerge. Og du kan, med din inddragende og delege­rende tilgang til ledelse, skabe medejerskab og forståelse for ændringer, som både giver mening og har effekt.

Om opgaven:

Du får ansvaret for, og ledelsen af, en organisation som tæller 4 ledere af hjemmeplejedistrikter, 1 leder af syge­plejegruppen og 1 leder for træningsenheden. Tilsammen løfter I opgaverne på dét, som i kom­munen refereres til som udeområdet og tæller flere matrikler og rummer ca. 200 medarbejdere. Du kom­mer til en organisation som ikke står stille, men derimod allerede har en række spændende tiltag på vej. Heriblandt et pul­je­finansieret projekt på 2,6 mio. kr. til arbejdet med forebyggelse af sygefravær gennem trivsel, anerkendelse, medbestemmelse og involvering.

Videreførelsen af et endnu tættere samar­bejde med myndighedsområdet og det fælles arbejde med udmønt­ningen af nye kvalitetsstandarder og den kom­men­de evaluering heraf. Tanker om nye måder at indrette arbejds­livet på, og alternativer til gængse opfattelser af former for arbejdstidstilrettelæggelse, og den traditionelle måde at planlægge på. Frivillighed, medborgerskab og overvejelserne om alternative faggrupper, som supplement og nyska­belse. Ønsket om at sætte rekruttering, fastholdelse og såvel medarbejder- som lederudvikling på dags­ordenen.

Om dig:

Du er en kvalificeret sparringspartner for lederne på udeområdet og kollegerne i afsnitsledergruppen, en vigtig alli­eret og en troværdig bølgebryder, der både op- og nedadtil i organisationen formår at bane vej for udviklin­gen og styrkelsen af området. Dine holdninger og værdier er bærende elementer i processerne og tilgangene, som organisationen drives ved. Du har en ”hånd på rattet” i mange sammenhænge, og formår at lede og guide, både tæt på og på afstand; og i områder med stor kompleksitet.

Du formidler og kommunikerer både på tværs og i dybden af organisationen; og du har en veludviklet evne til at nå ud med dine budskaber i kraft af både engagement, vedholdenhed og stærk integritet. Du har forståelsen for og indsigten i, hvordan den demografiske udvikling for området fordrer nye løsninger og andre måder at tænke og handle på. Endnu vigtigere så har du erfaringen med, og kompetencerne til, at skabe begejstring om, interesse i og modet til at få prøvet nye løsninger af, i praksis.

Du kommer til at arbejde med mange fremtidige udfordringer og alternative tiltag, en øget tilgang af borgere, kulturopbygning, økonomistyring og drift samt tilpasning af organisation og indsats overfor øn­sket om et stærkere og kvalitetsbevidst sammenhængende tilbud til borgerne i Stevns Kommune. Du er derfor vel­be­van­dret, idérig og på hjemmebane i det meste. Du har mod på at gribe udfordringen og du har le­del­ses­erfaring nok til, at kunne prioritere i en hverdag med flere bolde i luften end du altid selv kan nå at lande. Derfor er du tillidsfuldt delegerende i din ledelsesstil, nysgerrigt inddragende og med tilstrækkeligt overblik og op­mærk­somhed, også på de små detaljer, når det behøves.

Om Kommunen:

Du skal komme til Stevns Kommune, fordi du ønsker at være en vigtig del af en organisation i rivende udvikling; med en medarbejder- og ledelsesgruppe, som lægger en stor ære i at levere kvalificeret pleje og ydelser samt om­sorg til borgerne. Du ser værdien, kompleksiteten og mulighederne i at være del af en kommune med korte kommandoveje, stor mangfoldighed, mange meninger og stærkt sammenhold.

Vi har store ambitioner og derfor også en række etablerede mål og indsatser, som du bliver ansvarlig for at vi sammen kommer i mål med. Det gælder udover de allerede beskrevne indsatser og projekter om både sygefra­vær, fastholdelse, rekruttering og employer-branding, strategi mv., om også at få Stevns Kommunes nye vision ”Stevns – du kommer igen” ud at leve, også i dit område.

Du har:

  • en sundhedsfaglig relevant uddannelse og baggrund
  • ledelsesmæssig erfaring og ballast som legitimerer din ledelse af dygtige ledere og medarbejdere
  • en diplomuddannelse i ledelse eller lignende
  • en økonomi og talforståelse som sikrer overholdelse af budgetterne og udviklingen af et område i fremtidig vækst
  • du har energi og vilje til at skabe resultater og et ledelses DNA, der savner udfordringer

Vi glæder os til at høre fra dig! Vil du vide mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anders Krauch på telefon 21 96 80 60.

Vi afholder første og anden samtalerunde henholdsvis d. 9. og 13. september 2022. Imellem de 2 samtalerunder udarbejdes en Master Personanalyse, som du forinden modtager personlig tilbagemelding på


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hårlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hårlev
  • Mandag den 05. september 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Mangler du et sommerferiejob er der gode og spændende muligheder som afløser på [xxxxx] Vi søger i alle vagtlag. Vi søger primært sommerferieafløsere i juli, aug..
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Holbæk

    Erfaren social - og sundhedsassistent med interesse for Nefrologien. Nefrologisk sengeafsnit søger selvstændige og engagerede medarbejdere som brænder for at skabe gode patientforløb. Still..
    • SOSU-assistent
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Roskilde

    Kære nye SSA-kollega! Vi har brug for dig. Dig, der vil være med til at gøre vores og patienternes hverdag lidt bedre, sjovere og meningsfuld. Dig, som brænder for at hjælpe mennesker i krise..
    • SOSU-assistent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Roskilde

    Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling (vægt på nattevagter) til vores Karkirurgiske Sengeafsnit - Roskilde. Erfaring med specialet/eller kirurgisk erfaring er en fordel - me..
    • SOSU-assistent
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hårlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hårlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Hårlev over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1