Struktureret, empatisk og faglige kompetent koordinator til Hjemmeplejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Haderslev Kommune ønsker at styrke planlægningsfunktionen hos Hjemmeplejen og bemander op på funktionen. Vi søger derfor en koordinator med ansættelse hurtigst muligt.

Vil du være med til at gøre en forskel for ældreområdet i Haderslev Kommune?
Kunne du tænke dig at sætte dit præg på udrulningen af hjemmeplejens nye organisering, hvor arbejdet med rehabilitering, kvalitet og kompetenceudvikling prioriteres højt, i samarbejde med borgere og medarbejdere?

Hvem er vi?
Hjemmeplejedistrikt Fjorden er et stort hjemmeplejedistrikt med ca. 70 ansatte fordelt i dagvagt og aftenvagt. Vi har social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, én fysioterapeut og ufaglærte ansatte, samtidig med at vi løbende har elever.

Vi arbejder med at højne fagligheden ved at udruste vore medarbejdere på bedste vis, samtidig med at vi gerne vil udvikle et godt arbejdsmiljø. Det er vigtigt for os, at Fjorden er et godt sted at være. Vi arbejder tværfagligt ved afholdelse af DTK møder og løbende møder med bl.a. sygeplejen. Ledelsen i Fjorden består af en distriktsleder og en teamleder.

Koordinatorteamet i Fjorden:
  • En som primært har ansvaret for at planlægge, disponere og koordinere ressourcer
  • En vagtplanlægger hvis primære opgave er tjenestetidsplaner inkl. ferieplanlægning

Det er de to, der bliver dine nærmeste sparrings- og samarbejdspartnere, så I fremadrettet bliver 3 i Koordinatorteamet.

Kontinuitet og kvalitet for borgerne og medarbejdere
Som koordinator har du ansvaret for at planlægge, disponere og koordinere ressourcer og kompetencer i tværfaglige samarbejde med afsæt i borgernes behov og visiteret indsatser. Herunder deltage i daglige opgaver sammen med dit team.

Din primære opgave er at sikre at der dagligt foreligger digitale kørelister tilgængeligt for medarbejderne, så der sikres kontinuitet og kvalitet for borgerne.

Du er loyal overfor og kender Haderslev Kommunes kvalitetsstandarder, værdisæt, retningslinjer, procedure, de politiske og ledelsesmæssige beslutninger, og kan arbejde ud fra dette.

Du kan læse mere om jobbet i funktionsbeskrivelsen her.

Vi ønsker os meget af dig:
Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor social- og sundhedsområdet, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller tilsvarende. Har erfaring med planlægning eller har interesse i at lære det. Du besidder gode IT-kundskaber og opbygger over tid et udvidet kendskab til Nexus, er god til at skabe overblik og er i stand til at organisere og tilrettelægge opgaver og derved sikre fremdrift.

Ingen ansøgere kan det hele, men vi vil lægge særlig vægt på, at du er en fagligt kompetent og ambitiøs koordinator, som besidder personlig gennemslagskraft og formår at være vedholdende i forhold til de daglige arbejdsopgaver på en empatisk måde.

Du:
  • Udfører arbejdet i henhold til gældende kvalitetsstandard, retningslinjer og vejledninger
  • Evner at navigere mellem fokus på borgerperspektiv og fokus på det faglige perspektiv
  • Har gode mundtlige og skriftlige kompetencer
  • Har økonomisk forståelse for den daglige drift

  • Er tillidsvækkende og har gode samarbejdsevner
  • Fokuserer på anerkendelse i din kommunikation
  • Er loyal i forhold til ledelsen og de beslutninger der træffes i organisationen, og evner at være i dette krydsfelt

Indholdsrig og afvekslende arbejdsdag:
Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job med en indholdsrig og afvekslende arbejdsdag, med en engageret og fagligt stærk personalegruppe.

Frihed, service og balance:
Vi er en værdibaseret organisation. Det betyder, at vi har så få regler som muligt. Vi søger tværfaglige løsninger i en virkelighed, der hele tiden forandrer sig. Vores værdier er pejlemærker for en kultur, vi tror på sikrer høj trivsel og gode resultater. Du får derfor i høj grad mulighed for at være med til at præge hverdagen, i en hjemmepleje i konstant udvikling.

Vilkår /rammer
Koordinatorens arbejdstid fordeles ligeligt mellem de to overordnet opgaver at varetage planlægning med udarbejdelse af kørelister og andre administrative funktioner, og imellem at være aktiv i den daglige drift. Dog kan der ved sygdom, ferie og andre særlige situationer ændres på denne fordeling. Som koordinator indgår du ikke i weekendvagterne, men skal påregne at indgå i ferie- og helligdagsplanlægningen på lige vilkår som resten af medarbejderne.

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation.

Interesseret i jobbet?
Få flere oplysninger hos distriktsleder Dorthe Eriksen på telefon 29 33 92 70 eller på mail [email protected]

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 13. januar 2022.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 17. januar 2022 (de kandidater der inviteres til 1. samtale, vil blive kontaktet den 14. januar 2022), og en eventuel 2. samtale vil blive afholdt den 27. januar 2022.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2365ed91)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Haderslev
  • Torsdag den 13. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 4
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4