Personlig hjælper søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hals

Jeg er 29 år, Anne Kirstine Ifversen, er kørestols bruger og jeg søger en personlig hjælper. Jeg bor hjemme hos mine forældre, men i egen afdeling, på Broktvedvej 8, Ulsted, 9370 Hals, som også er daglig mødested.

Efter 10 klasse tog jeg først handelsskole eksamen, og bagefter HF eksamen.

Mine behov i dagligdagen er hjælp til det meste, såsom toilet besøg, komme i tøjet, og når jeg skal spise, sminke osv. Nogle ting klarer jeg selv.

Mine fritids interesser er at komme til koncerter, med Rasmus Seebach, Joey Moey, Burhan G., Lukas Graham. Jeg har været frivillig hjælper til Grøn koncert siden 2012, dog kun i Århus og Ålborg.

Jeg elsker også at rejse. Har været i USA 2 gange, LA og New York, herudover Frankrig – Holland – Sverige, og rundt omkring i Danmark, og især København. Hvor Jeg har været inde og se flere musicals og teater stykker. Biografture elsker jeg også.

Af ugentlige aktiviteter går jeg til fys. 2 gange om ugen og sang træning 1 gang. Og kan vi komme ud at shoppe når vi er afsted, er det også noget jeg gerne vil.

Jeg søger en pige/kvinde på ca. min egen alder, og med nogen erfaring inden for området som hjælper, og inden du ansøger bedes du sætte dig ind i hvor arbejdspladsen er!! Jeg har som har haft gode ansøgere der har meldt fra pga. lang køreafstand.

Ansættelses krav: Gyldigt kørekort B. (Har egen handicap bil)

Ugentlig timeantal 37 timer, dog kan/ skal der regnes med aften og weekend vagter i forbindelse med ture og koncerter. Daglige mødetider er 8-16.

Ansøgning bedes sendt til:

[email protected]

Evt. spørgsmål kan rettes til 24 62 52 43 (Far)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hals
  • Mandag den 28. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Hals over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
22. august 2024 1
21. august 2024 1