Er du social og sundhedsassistent som ønsker faglig udvikling og ønsker du at blive en ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi ønsker en ny ambitiøs kollega til vores velfungerende og yderst engagerede kollegateam. Så er du ambitiøs og ønsker at dygtiggøre dig, så er du måske vores kommende kollega. Vi skal ansætte en social og sundhedsassistent i skiftende vagter pr. 1. april eller snarest derefter. Timeantal 32-37 timer/ugentligt, med vagt hver 2. weekend.

Om afdelingen:
Vi er et højt specialiseret Lungemedicinsk sengeafsnit og anses derfor som en af Danmarks bedste inden for dette område. Vi mener selv, at vi har et fantastisk velfungerende afsnit, hvilket understøttes af, at vi har en høj medarbejder- og patienttilfredshed.
Vi er en del af Afdeling for Medicinske Sygdomme på Herlev og Gentofte hospital, hvor vi arbejder ud fra vores fælles vision om at være stolte af og kendte for tilfredse patienter, som oplever meningsfulde og sammenhængende patientforløb.
I afsnittet får du en spændende og travl hverdag, med mange faglige udfordringer. Vi modtager og behandler patienter med alle former for lungesygdomme. Sygeplejefagligt gør vi en kæmpe forskel.

Vi er et engageret og dynamisk team, som vægter det gode samarbejde, godt humør og det gode læringsmiljø meget højt. Personlig og faglig udvikling er i højsædet og kompetencer udvikles i samspil med hinanden. Vi arbejder aktivt med at udvikle og forbedre sygeplejen i samarbejde med afdelingens kliniske sygeplejespecialist. Vi arbejder evidensbaseret og vi inddrager medarbejdernes observationer og forslag til ændringer. Vores hypotese er, at et godt arbejdsmiljø og udøvelsen af højt kvalificeret sygepleje tilsammen danner grundlaget for optimale patientforløb, så vi har patienter der føler sig værdsat, hørt, velinformeret, medinddraget og ikke mindst godt behandlet.

Vi søger en faglig dygtig social- og sundhedsassistent, som

  • er optaget af at løse sundhedsfaglige opgaver for at styrke faglighed, sammenhæng og tryghed i det enkelte patientforløb
  • har fokus på kerneopgaven og på, hvordan vi leverer den bedste kvalitet til vores patienter
  • tør tage ansvar og kan udføre og koordinere opgaver inden for grundlæggende pleje af vores patienter

Kvalifikationer

  • Uddannet social- og sundhedsassistent
  • Du er bevidst om og kan agere inden for eget kompetenceområde
  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og har flair for anvendelse af IT
  • Du kan motivere og inspirere og har fokus på egen udvikling samt trives i en travl hverdag med spændende opgaver

Vi tilbyder dig:

Den første måned i din ansættelse er du udenfor normering, hvor du bl.a. gennemgår vores fælles introduktionsprogram for Afdeling for Medicinske Sygdomm.
Du er tilknyttet en mentor det første halve år. Du vil løbende vil have samtaler med afdelingens kliniske sygeplejespecialist samt afdelingssygeplejersken. Således sikres du en løbende udvikling med grundig indføring i specialet og du vil føle dig klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver
Så hvis du brænder for at yde en professionel sygepleje med høj faglig kvalitet i en atmosfære præget af udvikling, respekt, samarbejde og arbejdsglæde er det dig vi ønsker som vores nye kollega.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger og evt. komme og besøge afsnittet. Dette kan aftales med Afdelingssygeplejerske Rikke Molin Grue på tlf. 38 67 35 19.

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag den 18. marts 2020 kl. 12.00.
Ansættelsessamtalerne vil finde sted løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hellerup
  • Onsdag den 18. marts 2020

Lignende jobs

  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent – til fast stilling -...

    Fri kontakt
    Lidt om os, der bor her. Vi er 37 mennesker i alderen 58 – 95, som bor på specialiseret demensafdelinger i Nældebohuset på Nældebjerg plejecenter tæt på Greve station. Da de fleste af os lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til Møllehøj Plejecen...

    Fri kontakt
    Møllehøj er et hjertevarmt plejecenter, der ligger naturskønt i hjertet af Karlslunde landsby. Vi arbejder dedikeret med at skabe et trygt og meningsfuldt hverdagsliv for beboere, hvor omsorg, respekt og faglighed er i højsædet. Vores team består af engagerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kan du lide en alsidig hverdag med de bedste kolle...

    Fri kontakt
    Bøgegruppen er en afdeling på Møllehøj Plejecenter i Karlslunde Landsby. Bøgegruppen består af tre leve-bo miljøer, hvor vores fællesrum er hjertet i husene. Vi arbejder ud fra Tom Kittwoods principper om personcentreret omsorg og arbejder for, at vores beboere har en hverdag med indhold og meningsfuld beskæftigelse.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3