Social- og sundhedsassistent til fast nattevagt på åbent alment afsnit. Er det dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vil du være en del af et afsnit med en stærk teamånd? Og bliver du motiveret af at gøre en forskel for den psykiatriske patient? Så har vi stillingen til dig.

Som vores nye kollega bliver du en del af et afsnit, hvor vi er stolte af vores måde at samarbejde på. Her er rart at være, og vi gør meget ud af at tale ordentligt med hinanden. Mange af os har været her længe, og vi glæder os til at tage godt imod dig.

Velkommen indenfor hos alment åbent afsnit 19.0
Du bliver en del af et alment psykiatrisk åbent afsnit, hvor vi har patienter indenfor alle diagnosegrupper. Vi har 16 almindelige sengepladser og en patientstyret indlæggelse. Vores patienter er voksne fra 18 år og op efter.

Vi er 22 medarbejdere, der består af sygeplejersker, læger, fysio- og ergoterapeuter og en fuldtids recovery-mentor.

I afsnittet arbejder vi, i øjeblikket, på at skabe bedre struktur og rammer. Derfor har vi stort fokus på forbedringsarbejdet. Vi arbejder også løbende på at forbedre kvaliteten af patientplejen. Vi bruger tavlemøder og inddrager patienter i forhold til kvalitet, fx med patienttilfredshedsmøder.

Hvad skal du lave?
Din primære funktion er, i samarbejde med din nattevagtskollega, at varetage plejen af op til 17 patienter om natten. På et åbent afsnit arbejder du med problemstillinger, hvor du kommer hele vejen rundt om patienten.

Ikke to patientforløb er ens, og derfor vil der hele tiden være nye problemstillinger at dykke ned i.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet social- og sundhedsassistent. Og du har gerne erfaring fra psykiatrien, eller stor interesse i at arbejde med den psykiatriske patient.

Vi forestiller os også, at:

  • Du er god til at formidle. Det er vigtigt, at du formulerer dig godt i tale og på skrift, da dokumentation er en stor del af vores arbejde, og du skal kunne give klare beskeder videre til dine kolleger.
  • Du kan både arbejde selvstændigt og som del af et team. Vi samarbejder for at give den bedste pleje muligt og så hverdagen (natten) glider bedre. Med din konstruktive og positive facon bidrager du til det gode arbejdsmiljø, vi har i afsnittet.
  • Vil være med til at sikre høj faglighed i afsnittet i samarbejde med din nattevagtskollega og matriklens ansvarshavende natsygeplejerske (trisse).

Sidst, men ikke mindst, beder du om hjælp, når du har brug for det, og giver hjælp, når andre har brug for det.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
Du vil blive en del af en rummelig personalegruppe, der vægter faglighed. Vi gør en indsats for at skabe et rum, hvor der er plads til forskellighed og udvikling.

Vi er ved at indføre fast ugentlig undervisning for personalet i afsnittet. Det er både interne medarbejdere og eksterne, så hvis du har noget, du vil bidrage med, står vi klar til at lytte.

Introduktion og udvikling. Du får en mentor og fast supervision. Derudover får du et omfattende introduktionsprogram med kurser i vedligeholdelsestræning, konflikthåndtering og ny i psykiatrien. Efter det første år har du en MUS-samtale med din leder, hvor I sammen lægger en plan for din udvikling.

I 2022 skal alle medarbejdere på et 5-dagskursus i kognitiv adfærdsterapi (KAT).

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er ifølge gældende overenskomst.

Der er tale om en fast stilling som nattevagt i et 7/7 rul.

Dit arbejdssted vil være Psykiatrisk Center København på Gentofte matriklen, Gentofte Hospitalsvej 19 i Hellerup.

Tiltrædelse snarest muligt.

Er du interesseret?
Hvis du har spørgsmål, eller har lyst til at komme forbi til en kop kaffe, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lisbeth Kristensen på 40 10 16 45.

Søg stillingen via link på siden senest den 18. juni 2021

Samtaler afholdes uge 25.

Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg

Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I 2022 flytter afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtagerafsnit samt to intensive afsnit samles i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2024 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matrikel.

Da indflytningen sker i faser og centret skal fraflytte Rigshospitalsmatriklen i 2022 vil nogle afsnit og enheder oplever at skulle bo midlertidigt i nyrenoverede bygninger på vores Frederiksberg-matrikel. Der vil i en årrække dermed fortsat være sengeafsnit, forskning og ambulatorier på Frederiksberg-matriklen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hellerup
  • Fredag den 18. juni 2021

Lignende jobs

  • Grundforløb 2 SOSU elev

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent – til fast stilling -...

    Fri kontakt
    Lidt om os, der bor her. Vi er 37 mennesker i alderen 58 – 95, som bor på specialiseret demensafdelinger i Nældebohuset på Nældebjerg plejecenter tæt på Greve station. Da de fleste af os lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til Møllehøj Plejecen...

    Fri kontakt
    Møllehøj er et hjertevarmt plejecenter, der ligger naturskønt i hjertet af Karlslunde landsby. Vi arbejder dedikeret med at skabe et trygt og meningsfuldt hverdagsliv for beboere, hvor omsorg, respekt og faglighed er i højsædet. Vores team består af engagerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3