Fagligt stærk social- og sundhedsassistent til det medicinske team på Gentofte akutklinik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Har du lyst til at arbejde med akutte medicinske patientforløb, hvor dagene aldrig er ens, og hvor sygepleje, kollegaskab og samarbejde bliver vægtet højt? Så er vores ledige stillinger i akutklinikkens medicinske team på Gentofte helt sikkert noget for dig.

Hvem er vi? Vi eren blandet personalegruppe bestående af 26 medarbejdere. Anciennitetsniveauet på afdelingen strækker sig fra 6 måneder og op til 25 år, og mange af os har selv været studerende på afdelingen i sin tid.

Vi har et godt sammenhold, vi er gode til at gøre sociale ting udenfor arbejdet, og vi stiller op for hinanden. Vi arbejder i makkerpar, hvor du, når du har været igennem din intro, planlægges i team med en mere erfaren kollega - enten sygeplejerske eller SOSU-assistent – så du altid har erfarne kompetencer at læne dig opad. Vi tror på, at det skaber mere stabilitet i din arbejdsdag og dermed bedre vilkår for din udvikling.

Et introduktionsforløb hos os indebærer fire uger udenfor normering, hvor du primært kommer til at følges med din mentor. Desuden vil der være fire introduktionsdage med fælles undervisning for alle nyansatte i akutmodtagelsen på Herlev og Gentofte Hospital indenfor dit første halve år. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb og tjenestetidsplanlagt undervisning.

Hvem er du? Du synes først og fremmest, at den akutte medicinske patient er spændende i alle sine facetter. Du er erfaren, fagligt stærk og er sikker i din grundlæggende sygepleje, og så forventer vi, at du er frisk på nye indtryk og positivt indstillet overfor nye udfordringer, du møder.

Vores grundige introduktionsforløb hjælper med at klæde dig på til at håndtere de udfordringer, der kan opstå i vores akutklinik, men du fungerer i en uforudsigelig arbejdsdag, hvor du kan skifte tempo og prioritere i dine opgaver, når det går for sig.

Vores viden, kompetencer og opgaver spænder bredt, men ens for alle er, at vi arbejder for de bedste patientforløb og en tryg oplevelse. Det gør vi ved at møde patienter og pårørende, der, hvor de er, når vi modtager dem.

Hvad kommer du til at lave? Du skal sammen med dine kommende kollegaer sikre at akutte og kritisk syge patienter, indenfor det medicinske speciale, modtager sygepleje af høj faglig kvalitet.

Dette gør sig gældende både i modtagelse, udredning, behandling samt udskrivelsen, uanset hvilket tidspunkt på døgnet patienten indlægges/udskrives. Patienterne ligger i gennemsnit under 16 timer hos os og 67% bliver udskrevet direkte fra vores afsnit igen.

Øvrige patienter visiteres til endokrinologisk-, infektionsmedicinsk-, lungemedicinsk-, eller geriatrisk afdeling. Som SOSU-assistent er du, efter endt introduktion, ansvarlig for din egen gruppe af patienter. Når vi har gennemgået kompetence-kort, modtager og triagerer du selvstændigt stabile og ukomplicerede patienter.

Vores patienter er henvist via egen læge, 1813 eller fra andre specialer. Som en del af modtagelsen af akutte patienter, indgår der triagering, anlæggelse af IV-adgange, blodprøvetagning og fokus på det korte møde med patient og pårørende. Under din første måned hos os, klæder vi dig på, så du trygt kan udføre de opgaver, der medfølger i modtagelse og udskrivelse af en patient. Og vi ønsker hellere, at du spørger om hjælp en gang for meget en for lidt.

Vi holder stor fokus på lokal undervisning blandt andet gennem ”15-faglige”, ”torsdagsundervisning” og ugentlig simulations-træning.

Ansættelsesvilkår Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 32-37 timer pr. uge i blandede vagter efter aftale. Du må forvente ca. 8 vagter (aften og nat) på 4 uger samt weekendvagt hver 3. weekend i 12 timer eller hver 2.weekend i 8 timers vagter. Vi arbejder med MinTid, hvor du selv kan ønske, hvordan et godt arbejdsrul kan se ud for dig.

Har du lyst til at høre mere, eller at besøge os? Du er velkommen til at kontakte mig, afdelingssygeplejerske Sophia Mugelli på 38 67 3067 for at aftale et besøg og få en kop kaffe.

Du kan også gå ind på vores instagram profil @akutkliniken_1sal for at se lidt mere fra vores hverdag.

Vi afholder samtaler i uge 11 så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest d.25/3 kl. 12:00.

Der er ansættelse fra 1. maj eller efter aftale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores fantastiske team.

Vh Sophia Mugelli, afdelingssygeplejerske.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hellerup
  • Fredag den 25. marts 2022

Lignende jobs

  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent – til fast stilling -...

    Fri kontakt
    Lidt om os, der bor her. Vi er 37 mennesker i alderen 58 – 95, som bor på specialiseret demensafdelinger i Nældebohuset på Nældebjerg plejecenter tæt på Greve station. Da de fleste af os lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til Møllehøj Plejecen...

    Fri kontakt
    Møllehøj er et hjertevarmt plejecenter, der ligger naturskønt i hjertet af Karlslunde landsby. Vi arbejder dedikeret med at skabe et trygt og meningsfuldt hverdagsliv for beboere, hvor omsorg, respekt og faglighed er i højsædet. Vores team består af engagerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kan du lide en alsidig hverdag med de bedste kolle...

    Fri kontakt
    Bøgegruppen er en afdeling på Møllehøj Plejecenter i Karlslunde Landsby. Bøgegruppen består af tre leve-bo miljøer, hvor vores fællesrum er hjertet i husene. Vi arbejder ud fra Tom Kittwoods principper om personcentreret omsorg og arbejder for, at vores beboere har en hverdag med indhold og meningsfuld beskæftigelse.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3