Er du SSA og ønsker at arbejde med TEAM NAT med dygtige kollegaer i et spændende speciale? - Vi mangler dig for at fu...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Udtalelse fra en medarbejder:

” Jeg havde ikke erfaring fra hospitalet før, hvilke var mega angstprovokerende i starten. Det er vildt at mærke efter i dag, og tænke på alt det jeg har lært.

Jeg har de sødeste kollegaer og føler mig virkelig tryg om natten. Man er aldrig alene her!

Jeg kan huske hvordan det føltes første gang jeg skulle assistere i hjertelungeredning, det gik så hurtigt og på ingen tid var der så mange kollegaer som kom løbende.

Min vagtplan er fast og det giver i hvert fald mig mere frihed i mit liv.

Vi går meget op i at passe på hinanden her og ens egen retorik og at være professionel i sygeplejen fylder meget for os alle...

På medicinsk afsnit 2, har vi valgt at forenkle og effektivisere vores patientforløb ved, at åbne op for to sygeplejespor med fokus på den gode sygepleje.

Vi tilbyder dig:

  • Uddannelse som SSA i rehabiliteringssporet, med klinisk sygeplejespecialist Anne Sofie Ellegaard i spidsen, hvor du skal arbejde med de ukomplicerede patientforløb.
  • Her vil du stille og roligt lære omkring at være en del af et plejeansvarligt team på vores afsnit og dykke ned i det fundamentale i sygeplejen, hvor kommunikation og motivation er vigtige for patientens egenomsorg og empowerment i genoptræningen.
  • I rehabiliteringssporet har vi hele tiden fokus på at være nærværende i sygeplejen, og gennem dialog med patienten finde frem til den gode udskrivelsesplan.
  • Vi samarbejder bl.a. tæt med basissygeplejersker, diætister, fysioterapeuter, socialsygeplejersker, stomisygeplejersker og samordningskonsulenter og ikke mindst læger som alle bidrager i patientforløbet.
  • Du bliver opdateret på den nyeste viden indenfor instrumentel sygepleje på kursusdage dedikeret til denne form for specialiseret sygepleje.
  • Anne Sofie støtter dig i den gode tværfaglige stuegang og uddanner dig bl.a. indenfor sygeplejedokumentation og overblik i sundhedsplatformen.
  • Uddannelse i akutsporet kommer du til, når du har lært mere omkring vores arbejdsgange, hospitalet og alle dine nye kollegaer og ikke mindst vores patientforløb, overgår din introduktion til vores social og sundhedsassistenter og anden kliniske sygeplejespecialist Kristina Kofod i akutsporet.
  • Den erfaring du allerede har dannet dig fra rehabiliteringen, skal du nu lære at omsætte til de akut kritisk syge patienter. Du vil lære hvordan du supplerer sygeplejersken med dine observationer i tidlig opsporing af kritisk sygdom og hvordan du videregiver vigtige informationer. Kristina vil lære dig forebyggende sygepleje og spotte de små udslag der kan være altafgørende i de akutte situationer.
  • Kristina lærer dig at arbejde struktureret med ABCDE optimeringer i sygeplejen og vejleder dig i kommunikation og dokumentation ift. den akut kritisk syge patient – ligeledes lærer du omkring din rolle i samarbejdet med Mobilt akut team (MAT) og intensiv.
  • Kristina supplerer dig med din (mulige) erhvervede viden indenfor palliation, sengelejekomplikationer, hygiejne, ernæring og optimering af den kognitive svækkede pt`s ressourcer i en kritisk fase.
  • Du skal lære hvordan vi løfter opgaven, når vi skærmer/støtter den delirøse eller hukommelsessvækkede pt.


Vi ønsker os:

At du udover din autorisation som social- og sundhedsassistent er;
- god til at danne relationer med andre mennesker.
- god til at udtrykke dig respektfuldt og inkluderende.
- går mod nye opgaver med stor interesse og nysgerrighed.
- modig til at afprøve vores metoder i sygeplejen. Resten hjælper vi dig med.

Arbejdstid:

Fast nattevagt 7-7

Kontakt gerne: Oversygeplejerske Halima Said
Direkte: 3868-1299


Vores afsnit:

  • Patienter som befinder sig i vores rehabiliteringsspor er ofte patienter med mb. chron, colitis ulcerosa, anæmi, ernæringsproblematikker, alkoholoverforbrug og følgetilstande, gastroenterit, efterforløb af åreknuder i spiserør, palliative forløb samt andre sygdomme i mave-, tarm- og lever.
  • Patienter som befinder sig i vores akutspor kan være patienter i levercoma, svær delir, sepsis, leverbetændelse, kritisk tarmbetændelse, svær underernæring og højt output i stomi.

Vores ledelse:

Afdelingssygeplejerske Halima Said og afsnitsansvarlig læge Poul Als Stenbøg er et meget engageret ledelsesteam med store ambitioner for vores afsnit. Sammen med plejepersonalet arbejder vi ihærdigt på, at vi skal være den bedste arbejdsplads med fokus på den gode sygepleje og godt kollegialt fællesskab. Vi ønsker at yde den bedste service til vores patienter, og derfor vil vi gerne sikre, at vores sygeplejersker og social -og sundhedsassistenter får den bedste ballast til at dygtiggøre sig i specialet.

Vores kliniske sygeplejespecialister:

  • Kristina Kofoed; Cand.mag – pædagogik og uddannelsesstudier og psykologi
  • Anne Sofie Dela Ellegaard; Master i projektledelse og organisatorisk læring samt Master in public health.


Som led i din introduktion gennemgår du et velstruktureret unitprogram, hvoraf du bl.a. deltager i undervisning de første 14 dage af hver måned, indtil du føler sig tryg i sygeplejen – se eksemplet på undervisningsemner herunder:

Klargøring til operation, diabetes og sliding-scale,væske og dokumentation, ernæring til den indlagte patient, klargøring til endoskopi og introduktion til praktiske færdigheder

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hellerup
  • Fredag den 30. december 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Brøndby

    Vær en del af et godt team med mulighed for indflydelse og med vægt på de menneskelige værdier i hverdagen.Velkommen på Gildhøjhjemmet, afdeling AB. Vi ønsker os nye kollegaer i form af social- o..
    • SOSU-assistent
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Dragør

    Brænder du for høj faglighed og har borgeren i centrum – trives du med at arbejde om aftenen? Så er jobbet som aftenvagt i [xxxxx]s Hjemmepleje måske noget for dig.Vi har en ledig stil..
    • SOSU-assistent
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2