[xxxxx] Høng Erhvervsskole søger to miljøterapeutiske medarbejdere til projektstilling i 1-1 projekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Høng

Høng Erhvervsskole, et tilbud under OK-Fonden, søger to miljøterapeutiske medarbejdere.

Du bliver del af en organisation, hvor vi gør, hvad vi siger. Hos os er værdier ikke noget, vi blot taler om. Det er noget, vi lever. Vi møder mennesker med tillid, vi går sammen, men ikke i takt, og vi gør altid, hvad vi kan for at arbejde for den enkeltes selvbestemmelse og tryghed – og for at vores beboere kan forfølge deres individuelle drømme og leve livet – hele livet.

Vil du med? Så læs videre her!

Høng Erhvervsskole
Høng Erhvervsskole er et bo- og behandlingssted, og vores virksomhed hviler på en helhedsorienteret indsats. Botræning, værksteder og intern boglig skole danner afsæt for beboernes afklaring og udvikling, og vi arbejder med tilbagefaldsforebyggelse i forhold til rusmidler.

Vores målgruppe er mennesker i alderen 16-40 år med psykiatriske problemstillinger og diagnoser, det kan være i form af skizofreni og lignende lidelser, angstlidelser, personlighedsforstyrrelser, OCD eller mindre udviklingsforstyrrelser såsom autisme, ADD og ADHD. Beboerne skal være i stand til at følge et rehabiliterende forløb og være tilknyttet enten beskæftigelse, aktivitet og samvær eller være i STU-forløb.

Er du sundhedsfagligt eller pædagogisk uddannet, og vil du gøre en forskel for vores beboere?
Vi søger dig, der er pædagog, social- og sundhedsassistent eller har anden sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse og erfaring med mennesker med særlige behov.

Din primære opgave som miljøterapeutisk medarbejder er, sammen med kollegaer i en tværfaglig sammensat gruppe, at støtte vores beboere med blandt andet daglig struktur og gøremål, så hverdagslivet og uddannelsesforløbet bliver meningsfuldt, sammenhængende og udviklende for beboerne. Du vil desuden fungere som kontaktperson og tovholder i forhold til den enkeltes forløb.

Har du energi og stærke rødder?
Vi betragter det som en styrke, at du kender dig selv, dine værdier og dyder, og kan formidle dem, så du skaber følgeskab blandt dine kollegaer og vores beboere. Du kender målgruppens ressourcer og problemstillinger, og du ved, hvad der kræves af dig og os som mennesker og fagpersoner. Du har erfaring med at møde udfordringer og modstand – og energi og rødder til at håndtere dette, så du bliver stående på dine fødder, også når det er svært. Du ved, at alle mennesker er ekspert i eget liv, og derfor har du respekt og forståelse for andres drømme og normer. Du kan skabe gode trygge rammer for udvikling af et liv med selvbestemmelse og muligheder.

Vi skal vide, hvorfor vi gør, som vi gør!
På Høng Erhvervsskole stiller vi forventninger til hinanden om, at vi er professionelle og fagligt dygtige, og gerne vil blive endnu dygtigere. Dén udvikling skal du have lyst til.

Vi skal vide, hvorfor vi gør, som vi gør. Vi skal kunne argumentere fagligt og sagligt for vores handlinger og beslutninger. Derfor møder du kollegaer, som er fagligt kompetente og engagerede. Vi giver plads til refleksion og faglig udvikling. Vi prioriterer deltagelse i supervision, kollegial sparring og faglige temadage, så vi står på vores faglige fundament med kræfter til at fokusere på nytænkning, uddannelse og kompetenceudvikling. For eksempel er vi lige nu i gang med faglig opkvalificering af behandlingsområdet.

Vi arbejder tværfagligt, så du vil blandt andet arbejde sammen med lærere, sygeplejersker og pædagoger. Vi tror på, at forskellige fagligheder og personligheders samarbejde er forudsætningen for at lykkes.

Det praktiske

  • 32 timers fast stilling primært i aftenvagter og hver anden weekend
  • Gode arbejdsforhold samt mulighed for kompetenceudvikling og faglig sparring
  • God introduktion og opfølgning
  • Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst
  • Tiltrædelse snarest muligt

Bemærk, at det er en forudsætning for ansættelse, at du har kørekort til almindelig bil.

Er du nysgerrig efter at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til chef Camilla Kokholm på telefon 21 57 52 48.

Vil du vide mere om Høng Erhvervsskole, kan du gå ind på vores hjemmeside her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist: 21. oktober 2022
Samtaler afholdes løbende

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Høng.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Høng
  • Fredag den 21. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Høng Ældrecenter søgere sommerferie afløsere til køkken/rengøringen eller plejen. Vil du være med til at gøre dagen til en god dag for beboerne på Høng Ældrecenter så er det lige di..
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    Vil du have en hverdag med høj faglighed og tid til at spise din frokost? Så læs mere her.. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikkerhed .
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Roskilde

    Kære social- og sundhedsassistent Ønsker du et arbejde som kan give dig erfaring og indblik i den spændende nefrologiske verden, hvor det ikke kun er sygeplejersken der tager sig af de spændende .
    • SOSU-assistent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    Unik mulighed for dig som SSA for at arbejde med flere specialer i et recovery orienteret og bæltefrit afsnit Ønsker du at arbejde på et ældrepsykiatrisk afsnit, hvor der er Gode mulighed..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Høng

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Høng over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Høng over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0