Social-og sundhedsassistenter til aftenvagt på Plejecenter Sophielund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Er du på udkig efter nye udfordringer og et job hvor der bliver grinet og hygget hver dag, så læs med her!

Vi har to ledige stillinger på 28 t/u med weekendvagt hver anden weekend i et 5/2 rul.

På Plejecenter Sophielund bor beboere med middelsvær til svær demens sygdom. Vi har 60 boliger fordelt i 7 mindre huse, med hver sit fælles køkken og dagligstue der er indrettet med individuel stil, hvilket gør at vi kan forme en personlig og hjemlig stemning. Vi har et stort dygtigt tværfagligt team bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygehjælpere, aktivitetsmedarbejdere, fysioterapeut, sygeplejersker, samt afløsere.

Vores vision er at det er tydeligt, at vi er noget særligt på Sophielund og at vores demensfaglighed ses når man træder ind af døren. Det viser vi bland andet ved at møde vores beboere med relationsdannelse og vi ser beboernes ressourcer frem for begrænsninger. Sammen skaber vi et hverdagsliv for vores beboere - hele døgnet, hvor alle selv er aktive og mere end blot tilskuere, udfra individuelle ønsker og behov.

I øjeblikket deltager vi på demensrejseholdet som er et læringsforløb udbudt af Sundhedsstyrelsesn. Læs mere om demensrejseholdet her: https://www.sst.dk/da/viden/demens/demensrejsehold.

Hvad er dine opgaver?

Du vil som aften SSA indgå i pleje- og omsorgs opgaver hos en mindre gruppe beboere, og have det sygeplejfaglige ansvar for en større gruppe beboere i din vagt. Du har ansvar for opfølgning på aftenes triagering og du sikrer at sygeplejefaglige opgaver følges til dørs. Du tjekker at medicin er givet i de huse du er ansvarlig, og at dokumentionen er i orden efter endt vagt. Du samarbejder på tværs af husene med din SSA kollega, hvor I sparrer omkring observationer, faglige vurderinger og handlinger. Ved fravær dækker I hinanden på tværs. I har mulighed for faglig sparring og tilsyn af akut sygeplejerske.

I de huse du er tilknyttet arbejder du du tæt sammen med dine kollegaer omkring at sikre beboerne en individuelt tilpasset døgnrytme. I er som aftenvagter medansvarlige for, at den enkelte beboers døgnrytmen følges og I udarbejde og opdaterer aftendøgnrytmer. Du indgår i plejen, deltager til måltider og de praktiske opgaver alt efter mængden af SSA opgaver.

Vi har ofte besøg af pårørende om aftenen, hvor din opgave er at være anerkendende og imødekommende, så du er med til at opretholde den gode dialog.

Hvem søger vi?

Vi søger dig der er fagligt dygtig og gerne vil sparre med dine kollegaer. Du er opsøgende og nysgerring på dine kollegaers viden og din faglighed ses tydeligt når du agerer med beboerne. Vi har spurgt dine kommende kollegaer og pårørende om hvad de øsnker sig af dig:

En pårørende sige: "Jeg bliver glad, når medarbejderne inddrager den enkelte beboer i samtaler, aktiviteter og samvær. Når medarbejderne bidrager med sjov og humor og ser alle beboere som forskellige mennesker, med plads til alle. Viser at de samarbejder og koordinere med kolleger - og også opmuntrer hinanden. Indrager fysisk kontakt som en naturlig del af hverdagen - en hånd på skulderen, et lille klem eller bare hænder på skuldrene"

Aften kollegaer siger: "Vi søger dig som tør at tage fat og gerne vil prøve noget nyt. Dig der tør gå forest og hjælpe dine kollegaer når det brænder på. Dig der har humor og kan håndtere eventuelle konflikter. For os er fællesskab og samarbejde vigtigt. Vi søger dig som vil skabe og kan lide at arbejde struktureret og sætter stor ære i at værne om vores beboer samt pårørende.

Vi kan tilbyde:

  • Fastlagt introduktions program
  • Et individuelt tilpasset kompetenceprogram, med opfølgning af sygeplejerske
  • En nærværende og synlig ledelse  
  • Et godt arbejdsmiljø hvor vi vægter den gode tone og ordentlighed
  • Faglig sparring med kollegaer og ressourcer personer i inkontinens, forflytning, hygiejne, demens og dokumentation, med mulighed for selv at blive ressourceperson
  • Faglige SSA møder
  • Skønne beboere med demens sygdomme med hver deres livshistorie og personlighed
  • Hjælpesomme og deltagende pårørende

Du søger stillingen fordi du:

  • Ønsker høj selvstændighed og kan tage ansvar
  • Har lyst til at fordybe dig i kompleksiteten i demensspecialet og personcentreret omsorg
  • Har personligt lederskab med et godt overblik
  • Har fokus på kvalitet og udvikling i både sygeplejen og i pleje/omsorgen
  • Kan tage ansvar om aftenen for kontakten til samarbejdspartnere i kommunen
  • Er fleksibel og kan navigere i en til tider omskiftelig hverdag
  • Tager medansvar for en god kultur og tillidsfuldt arbejdsmiljø
  • Har let til smil og godt humør 


Vi glæder os til at møde dig og fortælle mere om Sophielund. Læse mere om os på vores hjemme side https://plejeboligerne.horsholm.dk/ og Like Page på facebook.

Ansøgningsfrist 21/1-22, der vil blive afholdt løbende ansættelsessamtaler. Tiltrædelse 1/3-22 eller snarest.

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen eller komme forbi til et uforpligtigende besøg, kan du kontakte afdelingsleder Nina Christensen på [email protected] / 48 49 43 90 eller afdelingsleder Pernille Van Houten på [email protected] / 48 49 43 61.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hørsholm
  • Fredag den 21. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1