Social- og sundhedsassistent til et unikt hospital i Hornbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hornbæk

Vil du være en del af et engageret team i naturskønne omgivelser, så har vi et drømmejob til dig med rehabilitering på Afdeling for Rygmarvsskader.

Afdeling for Rygmarvsskader behandler og træner mennesker til at opnå et aktivt og deltagende liv. Her kan du udvikle kompetencer inden for rehabiliterende sygepleje, og aktivt være med til at sætte rehabiliterende sygepleje på dagsordenen.

Hospitalet har 2 sengeafsnit og en stor terapi med de nyeste træningsfaciliteter. Vi arbejder i et inspirerende miljø, hvor fællesskab og samarbejde på tværs af alle faggrupper er vigtige værdier. Teamet består af sygeplejersker, læger, terapeuter, sekretærer, portører, psykolog og socialrådgiver, - her er alle en vigtig del af et stærkt og udviklende tværfagligt samarbejde med fokus på sammenhængende patientforløb. Vi tager hånd om alle aspekter af sygeplejen og vores kerneydelse er blandt andet patientens blære/tarmfunktion, smerter, spasmer, tryksårsforebyggelse, sårpleje, træning i almindelig daglig livsførelse, undervisning og vejledning.
En vigtig del af rehabiliteringen er, at vores patienter er hjemme i weekenden for at afprøve livet og dagligdagen, inden de udskrives. Herigennem opbygges vores tætte samarbejde med patienternes hjemkommuner. Vi samarbejder tæt med patient og pårørende igennem hele rehabiliteringsforløbet. Patienterne udarbejder målsætning for deres eget forløb i tæt samarbejde med det tværfaglige team.

Vores arbejde tager udgangspunkt i "Hvidbog om rehabiliteringsbegrebet - Rehabilitering i Danmark" (2004)
”Rehabilitering er en målrettet og tidsbestemt samarbejdsproces mellem en borger, pårørende og fagfolk. Formålet er, at borgeren, som har eller er i risiko for at få betydelige begrænsninger i sin fysiske, psykiske og/eller sociale funktionsevne, opnår et selvstændigt og meningsfuldt liv. Rehabilitering baseres på borgerens hele livssituation og beslutninger og består af en koordineret, sammenhængende og vidensbaseret indsats”.

Vores patienter er i alle aldre, funktionsniveauer og skadesomfang - fra nyskadet til kontrolforløb, der skal have justeret funktioner og færdigheder. Deres indlæggelse kan variere fra 4 uger til 8 måneder. Alle patienter følges livslangt i afdelingen. Patientgruppen har i RYK (rygmarvsskadede i Danmark) en interesseorganisation, som vi har et tæt samarbejde med.

Du får et 4 ugers introduktionsprogram, hvor du danner makkerpar med en erfaren sygeplejerske og efterfølgende opfølgning med klinisk sygeplejespecialist og sygeplejefaglige tovholdere.
Du kommer til at samarbejde med en erfaren og bred sammensat personalegruppe, som brænder for rehabiliterende sygepleje og kan lide at arbejde sammen.
Vi arbejder på et undervisningsprogram, som skal give sygeplejegruppen mulighed for certificering inden for den rehabiliterende sygepleje til rygmarvsskadede patienter.

Vi lægger vægt på, at du er åben, ærlig, nysgerrig og tør stå ved dine holdninger gennem de gode og faglige argumenter.

Social- og sundhedsassistentstillingen er i skiftende vagter, fuld tid og vagt hver 4. weekend, og med tiltrædelse pr. 1. september – eller hurtigst muligt efter aftale.

Er du blevet nysgerrig, så kontakt
Afdelingssygeplejerske Maria Johannesen tlf. 38 63 19 61, mail: [email protected] eller afdelingssygeplejerske Edith Nielsen tlf. 38 63 19 60, mail: [email protected], hvor du også kan aftale en kop kaffe og rundvisning i afdelingen

Ansøgningsfrist: tirsdag den 27. juli 2021
Samtaler afvikles: løbende

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Stillingen er omfattet af retningslinjer for indhentelse af børneattest, og det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du har en ren børneattest.

Yderligere information kan findes på vores hjemmeside her

Afdeling for Rygmarvsskader er en højtspecialiseret afdeling med 43 sengepladser og er en udefunktion i Neurocentret, Rigshospitalet. Som en del af hospitalsplanen i Region Hovedstaden flytter afdelingen ind i et helt nybygget Neurorehabiliteringshus på Rigshospitalet, Glostrup matriklen i 2023 – en flytning, hvor vi meget gerne vil have dig med!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hornbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hornbæk
  • Tirsdag den 27. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hornbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hornbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Hornbæk over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1