Brænder du for akut og kompleks sygepleje?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

  • Ønsker du en god introduktion hvor du ikke tæller med i normeringen den første måned, får tildelt en mentor og indgår i et kompetenceudviklingsprogram?
  • Har du interesse for både det akutte og kroniske patientforløb med særlig fokus på helhedsorienteret sygepleje?
  • Vægter du et stærkt sammenhold højt, hvor der er plads til at være ny/nyuddannet
    Så er geriatrien noget for dig!

Mit navn er Henriette, og jeg er afdelingssygeplejerske på vores sengeafsnit G16. Vi søger en social- og sundhedsassistent til ansættelse snarest, 37 timer ugentligt i blandede vagter med hver 2. weekend.

Grundig introduktion og mentorordning
Hos os er du ikke med i normeringen den første måned, hvor du følges med din mentor. Din mentor sørger for, at du bliver grundigt introduceret til alle arbejdsgange og kulturen i afdelingen. Vi har planlagt introduktion og undervisning ved tværfaglige samarbejdspartnere hver uge, så du hurtigt lærer os at kende.

Inden du begynder i afdelingen, inviteres du ind til en samtale om dit introduktionsforløb, hvor du også får mulighed for at se afdelingen og hilse på dine kolleger.

Introduktionen stopper ikke efter den første måned. Den strækker sig over et længere forløb, hvor du kontinuerligt får tilbudt undervisning og kurser og hyppigt er i dialog med mig og din mentor, så indsatsen målrettes dig. Vi arbejder systematisk med at udvikle dine instrumentelle færdigheder med fokus på kompetenceudvikling.

Fokus på arbejdsmiljøet og et godt samarbejde giver arbejdsglæde
I afdelingen har vi fokus på at fastholde en atmosfære præget af tillid, respekt og et klap på skulderen. Et godt samarbejde giver nemlig arbejdsglæde og kommer både patienter og personale til gavn.

Som afdelingssygeplejerske er jeg nærværende og i dialog med personalet. Jeg gør meget ud af at tilgodese den enkeltes ønsker til vagtplanen, så den også matcher behovene i fritiden, og jeg sikrer mig, at der er forskellige kompetencer til stede i alle vagtlagene.

Vi har nøglepersoner inden for fx ernæring, forflytning, sårpleje, delir osv. Nøgleperson bliver man når man er parat til det og ønsker at fordybe sig i et specifikt emne. Det aftales typisk ved en medarbejderudviklingssamtale

Hvem er vi
Vi er del af den medicinske enhed på Bispebjerg Hospital. Afsnit G16 har plads til 18 patienter med en gennemsnitlig indlæggelsestid på 7 dage. Vores patientgruppe er kompleks og bred. Vi har i ledelse af et geriatrisk patientforløb fokus på medicinsk behandling og udredning i akutte og kroniske problemstillinger, fald - og demensudredning, optimering af funktionsevne, og afdækning af socialmedicinske problemstillinger. Vi har et stort patientflow, så du kan lide, at det til tider går stærkt. Vi har fokus på dialogen med patienterne om deres forløb, og der er mulighed for at blive trænet i den ”svære samtale”.

Vi er en sammensat gruppe hvad angår alder og erfaring. Plejegruppen består af både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi har et tæt og godt tværfagligt samarbejde med afdelingens læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætister.

Plejepersonalet arbejder i teams og makkerpar, hvor vi giver mulighed for løbende faglig sparring og vidensdeling omkring den komplekse patient. Vi prioriterer humor og dialog højt. Det er med til at give et sundt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og nærvær i vores daglige arbejde med vores patienter og pårørende.

Vi arbejder også tæt sammen med afdelingens andet geriatriske sengeafsnit - og med udgående geriatrisk team samt geriatrisk ambulatorium. Disse funktioner vil du selv komme på studiebesøg hos, så du bedre kan inddrage patienterne i det videre patientforløb.

Du er velkommen til at besøge Geriatrisk sengeafsnit her (video)

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er et stort universitetshospital, hvor vi vægter forskning højt, og et af vores forskningsprojekter har fokus på forebyggelse af delirium.

Hvem er du
Du er nyuddannet eller erfaren social-og sundhedsassistent, og du har dine værdier på plads: Patienten i centrum, fællesskabsfølelse, anerkendelse og rummelighed. Du er nysgerrig, har lyst til at lære nyt - og ønsker at bidrage til et godt og trygt arbejdsmiljø præget af tillid og respekt.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst vedrørende løn- og ansættelsesvilkår for social- og sundhedspersonale, indgået mellem FOA – Fag og Arbejde og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Er du blevet nysgerrig og gerne vil vide mere om os og stillingen?
Så er du velkommen, til at komme forbi mig til en kop kaffe. Du kan også ringe eller skrive til mig på telefon 2483 5957 eller på mail: [email protected]

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Henriette Harwig Madsen
Afdelingssygeplejerske G16

Send ansøgning og CV via nedenstående link senest den 25.08.2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København NV
  • Onsdag den 25. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i København NV over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1