kommende kollega til gastromedicinsk speciale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Drømmer du om at arbejde et sted, hvor fagligheden er i top og humøret højt, så er vi lige stedet for dig

Hvem er vi

Vi er et mave/tarm medicinsk sengeafsnit K3, vi er et velfungerende sengeafsnit med en faglig stærk personalegruppe. Vi vægter høj trivsel og kollegial støtte højt. Vi har plads til 20 medicinske senge, hvor 3 af sengene er semiintensive senge og 1 kirurgisk seng. I vores semiintensive senge behandler vi de akut dårlige leverpatienter med levercoma eller blødende esophagusvaricer. I de øvrige senge behandler vi blandt andet patienter med inflammatoriske tarmsygdomme, patienter med levercirrose, samt kronisk pancreatit. I afsnittet er der oprettet en levercirroseklinik der ledes af sygeplejersker. Klinikken er åben et par dage om ugen, hvor patienter der er tilknyttet klinikken kan blive tilset, eller de kan ringe, hvis de har nogle spørgsmål. Vi har ligeledes oprettet et daghospital i forlængelse af vores sengeafsnit, hvor vi har en hurtig opfølgning på vores patienter.

Dine kollegaer

Når du starter som social og sundhedsassistent på K3, får du i al beskedenhed helt fantastiske kolleger. Vi har et godt sammenhold – både fagligt og socialt – og vores personalegruppe er fyldt med engagerede, kompetente, nysgerrige, sjove og innovative kollegaer. Vi lever højt på at sprede god energi til hinanden og til vores patienter – vi synger for eksempel fællessange om fredagen og vi sørger for at spise morgenmad og frokost sammen. Vores motto er ”man er aldrig alene på arbejde” og vi arbejder tæt sammen i hverdagen. derfor bliver der blandt andet hverdag lavet makkerteams, så du altid ved hvem du kan få hjælp hos og sparre med.

Hvad laver du på K3

Opgaverne i sengeafsnittet spænder vidt – fra den akut prægede sygepleje omkring den kritisk syge patient, til pleje af patienter i udredningsforløb, samt pleje af patienter i den terminale fase. I dagligdagen arbejder vi med kontaktsygepleje, det betyder, at du som social og sundhedsassistent vil blive primær kontaktperson for 3-4 ukomplekse patientforløb. Her vil du skulle varetage sygeplejen omkring disse forløb. Det vil blandt andet være den personlig hygiejne, stuegang, opfølgning på stuegang, medicingivning, når medicinkursus er bestået og meget mere. Du vil arbejde i team med 1-2 andre kollegaer. Du kommer aldrig til at stå alene med dine patientforløb.

Hvem er vores patienter

Vores patientkategorier spænder meget vidt: Fra den helt unge patient med inflammatorisk tarmsygdom til den socialt udsatte med misbrugsproblematik til den terminalt syge patient, der skal plejes kærligt i den sidste tid. Det er alsidigheden i patientkategorierne, der gør hver dag på K3 spændende.

Fordi vores patienters sygdomshistorier og indlæggelsesforløb ofte er komplekse, kan vi ikke klare os uden det gode tværfaglige samarbejde med andre afdelinger på hospitalet. Vi arbejder tæt sammen med diætister, socialsygeplejersker, fysioterapeuter, vores kirurgiske kolleger i Abdominalcenter K og vores Medicinske Modtageafsnit MMA, som vi modtager akut indlagte patienter fra.

Vi har særligt fokus på at lave gode udskrivelsesforløb for patienterne og har derfor også meget tæt kontakt til primær sektor i kommunerne.

Hvad søger vi

Vi søger en social og sundhedsassistent der ønsker at blive en del af vores fællesskab og gerne har nogle års erfaring. Du skal have mod på at arbejde i blandede vagter samt at arbejde hver 3. weekend. Du vil ca. hver 4. gang du har weekendvagt, arbejde i vagter af 12 timer.

Vi søger en social og sundhedsassistent der er:

  • Nysgerrig på faget
  • Ønsker udfordringer
  • Kender sine egne begrænsninger
  • Gerne vil patientkontakt

Dine arbejdsforhold

Vi tilbyder dig en stilling i blandede vagter. Du får en vagtrulleplan, som giver dig forudsigelighed over dine kommende vagter. Der vil blive udarbejdet et omboarding program. Programmet strækker sig over 5 måneder og sikre at du kommer godt fra start hos os. Programmet vil blive tilrettelagt sådan at du i de første 8 uger ikke vil være en del af vores normering. Du vil i den første tid følges med en sygeplejerske og du vil løbende få mere og mere ansvar for specifikke patientforløb. Kevin, vores sygeplejerske med klinisk specialfunktion vil sørge for supervision og undervisning.

Én gang om ugen har vi undervisning, hvor alle kan komme med forslag til emner. For tiden har vi særligt fokus på delir. I løbet af de næste 6 uger vil der være forskellige undervisning og tiltag på afsnittet blandt andet skal vi male på nogle af vores stuer og der bliver serveret ”delir brunch” for personalet.

Er du blevet interesseret?

Du må meget gerne ringe til mig, Maria Holm Frank, hvis du vil hører mere om stillingen, eller hvis du har lyst til at besøge vores fantastiske afsnit. Mit nummer er 30914148. Du kan også ringe til afsnittet på 40263761

Du kan følge os mere på abdominalcenter K’s instagram – vores profil hedder ”K på Bjerget”, her kan du se billeder og videoer af dine måske kommende kollegaer.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler

Ansøgningen sendes via linket i bunden af annoncen.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København NV
  • Fredag den 16. december 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Dragør

    Brænder du for høj faglighed og har borgeren i centrum – trives du med at arbejde om aftenen? Så er jobbet som aftenvagt i [xxxxx]s Hjemmepleje måske noget for dig.Vi har en ledig stil..
    • SOSU-assistent
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i København NV over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1