Ansvarshavende sundhedsfaglig til aftener på plejehjemmet OK-Fonden Arendse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du have en hverdag, hvor livet leves – hele livet? Det, synes vi, er vigtigt, og derfor gør vi os på Arendse umage for at skabe en attraktiv hverdag med trivsel, faglighed og frihed. Lyder det som noget for dig så læs med her.

Inden du læser videre, vær opmærksom på, at du kan søge jobbet nemt og hurtigt. I stedet for at sende en ansøgning, så ring til os og book en samtale med det samme. Kontakt afdelingsleder Mette Søe på på 39 10 56 02 og aftal nærmere. Til samtalen skal du blot medbringe dit CV.

Faglighed, frihed og ansvar
Du vil som ansvarshavende social- og sundhedsassistent på Arendse, privat friplejehjem med 24 beboere, have indflydelse på udvikling af den sundhedsfaglige kvalitet og organisering af plejen i aftenvagten på Arendse. Som ansvarshavende bidrager du med sundhedsfaglig viden og kompetencer, sådan at plejen altid tager udgangspunkt i beboernes behov, ressourcer og ønsker, så beboeren oplever et værdigt liv med selvbestemmelse og tryghed. Du har blik for beboernes behov med både somatiske og psykiske lidelser, og varetager en bred vifte af opgaver, f.eks. medicinhåndtering, palliativ pleje og omsorg og pleje. Gennem dit skarpe sundhedsfaglige fokus vil du blandt andet varetage udredning og forebyggelse af fald, utilsigtede hændelser og indlæggelser for beboerne. Du deltager i plejen, og har overblik over, koordinerer og prioriterer sygeplejen hos beboerne. Som ansvarshavende fungerer du som vejleder og sparringspartner for din kollegaer i faglige problemstillinger og specifikke situationer sammen med den enkelte borger og eventuelt pårørende.

En del af et skønt hold, der gør tingene sammen
Du bliver en del af et team af kollegaer, der er engagerede, fagligt velfunderede og ansvarsfulde. Vores værdier afspejles i vores adfærd, og det forventer vi også, at de vil i din. Vi tror på, at det gode arbejdsmiljø og trivsel kommer, når vi gør en forskel for beboerne og sammen lykkes med kerneopgaven. Det giver stolthed og engagement. Vi sætter pris på klare og tydelige rammer, så når strukturen og rutiner er på plads, har vi muligheder for at bruge vores dømmekraft og faglighed. På Arendse får du ledere og kollegaer, der tror på din faglighed og dømmekraft, og som bakker dig op og giver dig frihed til at vurdere, hvordan opgaven skal løses bedst. Vi ønsker ikke at gå i takt, men giver frihed til at se tingene fra forskellige vinkler. Med afsæt i faglige vurderinger og beboernes behov har vi nemlig plads til at gå nye veje. Vi prioriterer din onboarding, og at du bliver introduceret til organisationen, kulturen, værdierne og rutinerne. Ledelsen har fokus på den faglige udvikling gennem formelle kurser/uddannelse og gennem videndeling, sparring og refleksion.

Hør fra dine kommende kollegaer på Arendse, hvorfor du skal søge jobbet hér

Hjemlighed – Arendse er beboernes hjem
Først og fremmest er Arendse beboerens hjem, og vi er der for at give beboerne pleje og omsorg. Som medarbejdere på Arendse ønsker vi at skabe en aktiv og oplevelsesrig hverdag med mulighed for at deltage i fællesskabet og aktiviteter for de beboere, der ønsker det, men vi også plads til dem, der ønsker ro. Etikken – hensynet til det andet menneske, er altid det vigtigste. Hos os lever beboere og medarbejdere dagliglivet sammen, og vi vægter et venligt og tålmodigt miljø, hvor vi husker at fejre de små og store begivenheder i hverdagen. Vi er der for at gøre en forskel for bebeboerne og de pårørende.

Læs mere om vores hjem og værdierne bag hér

Om stillingen
  • Stillingen er 28 t/uge
  • Aftenvagter hvor du kan vælge mellem at arbejde i et 5/2 rul eller 7/7 rul
  • Ansættelsesstart er hurtigst muligt eller efter aftale
  • Løn forhandles efter individuelt og efter kvalifikationer

Ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Søe på [email protected]/39 10 56 02.

Som skrevet, ring til os og book en samtale med det samme. Kontakt afdelingsleder Mette Søe på på 39 10 56 02 og aftal nærmere. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende en ansøgning, og så hører du fra os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedste hilsner
Dine kommende kollegaer

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København Ø
  • Torsdag den 24. juni 2021

Lignende jobs

  • Social- og sundhedsassistenter og social- og sundh...

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistenter og social- og sundh...

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Afløser

    Jobbet vil ligge mellem kl. 7.00 til 14.00 og typisk i weekender og ferieperioder.Arbejdet vil bestå af opvask og gå til hånde i det varme køkken og smørrebrødsafdelingen.Vi er et produktio..
    • SOSU-assistent
    • Dragør
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til OK-Fonden Dronnin...

    OK-Fonden Dronning Anne-Marie Centret søger en Social- og sundhedsassistenter til dagvagt.Vi søger en kollega der har lyst til at arbejde med struktur og kompleksitet og kan bidrage med godt hu..
    • SOSU-assistent
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2