Plejecenter Bøgebakken søger Social- og sundhedsassistent som teamkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Har du overblik, kan du lytte og er du god til at etablere relationer? Så er det lige dig vi mangler.

Vi søger sundhedsfaglig teamkoordinator til Bøgebakken, hvor du møder fantastiske kollegaer og skønne beboere.

PS: Hvis du kommer fra hovedstadsområdet, kører du mod trafikken.

Om os


Plejecentret er inddelt i 7 huse med i alt 72 pladser, inklusiv 8 midlertidige pladser. I 2 af husene er der skærmede demensenheder. Maden fremstilles fra bunden i alle huse ud fra ”leve bo miljø” princippet.
Ledelsen består af 1 plejecenterleder og 2 teamledere. Koordineringen af den daglige opgaveløsning sker i tæt samarbejde med vores teamkoordinatorer. Vi er innovative og optagede af at finde nye løsninger på gammelkendte udfordringer i nutidens perspektiver.

Vi har højt til loftet og lederstilen er inddragende og åben. Vi arbejder med fokus på udvikling af både den sundheds- og plejefaglige kvalitet i vores tilbud til beboerne.
I hvert hus er der ansat tværfagligt plejepersonale, som er organiseret i medstyrende teams. Vi har 3 centersygeplejersker, som arbejder på tværs af alle 7 huse.

Livet i husene består i at hjælpe den enkelte beboer med helhedspleje, tage hånd om de ofte komplicerede sygeplejefaglige problemstillinger, samt skabe daglige stjernestunder for vores skønne beboere. Samarbejdet med pårørende og frivillige er højt prioriteret.
Vi har specialister ansat som omfatter udviklingssygeplejersker, farmakonomer, demenskoordinatorer, forflytningskoordinator, uddannelseskoordinator, IT-konsulent, diætist, ernæringsfaglig tværgående funktion m.fl.

I Lejre Kommune arbejder vi med et stærkt værdigrundlag, der afsætter tydelige ”Pejlemærker” for vores indsats og vi har 5 velbeskrevne ”Kerneopgaver”, som er omsat i vores ”Strategiske grundlag”.
En ambitiøs udviklingsplan for hele plejecenterområdet ligger til grund for områdets aktiviteter og rækker langt ind i fremtiden der er bl.a. lagt planer for udviklingen af de tilknyttede tilbud, herunder kostfremstilling, daghjemstilbud, aflastningspladser, samt ansøgt om samarbejde med demensrejsehold.

Om jobbet


Du skal i tæt samarbejde med teamleder stå for den daglige planlægning og sikre optimal ressourcefordeling mellem husene. Du vil ved sygemelding have ansvaret for at vurdere om dagens opgaver kan løses med de planlagte medarbejdere eller om personaleressourcerne skal omfordeles.

Du skal være fagligt velfunderet inden for dit fagområde, kunne udføre selvstændige konkrete indsatser i forhold til eget kompetenceområde og delegerer opgaver under hensyntagen til individuelle kompetenceprofiler i teamet. Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor du vil veksle imellem planlægning og det at kvalificere plejen ved at indgå i den daglige opgaveløsning.

Stillingen er nyoprettet og du vil selv få mulighed for at være med til at udvikle funktionen. Bøgebakken har lige nu 4 teamkoordinatorer og det antal ønsker vi at udvide. Teamkoordinatorerne skal dække ind for hinanden ved behov. Den samlede medarbejdergruppe er på ca. 80 medarbejdere.

  • Du skal i samarbejde med ledelsen omsætte overordnede mål og strategier i den daglige praksis
  • I opgaveløsningen skal du have fokus på faglig evidens og beboernes ønsker og behov
  • Tovholder ved ugentlig triage på afdelingerne
  • Din arbejdsplan vil indeholde arbejde svarende til hver 3. weekend, kan planlægges som hver 2. hver 4., hvor du som teamkoordinator vil have en ansvarshavende funktion

Om dig


Du er uddannet social- og sundhedsassistent, du har lyst til at udvide dit ansvars- og kompetenceområde gennem løsning af teamkoordinatorens administrative og koordinerende opgaver. I det tætte samarbejde mellem ledelse, teamkoordinatorer og centersygeplejersker, vil du kombinere opgaverne som teamkoordinator med en social- og sundhedsassistentens traditionelle opgaveløsning. Stillingen som teamkoordinator er god som springbræt til evt. fremtidig lederstilling.

  • Du har faglig stolthed og evner til selvledelse
  • Du har indsigt i kollegaers kompetencer
  • Du evner at fordele og prioritere teamets ressourcer
  • Du kan skabe retning for den samlede faglige opgaveløsning
  • Du har viden om overenskomster og arbejdstidsaftaler inden for social og sundhedsområdet
  • Du skal have flair for IT og interesse for planlægning
  • Du evner at motivere andre i samarbejdet
  • Du har forståelse for samspillet i en politisk styret organisation
  • Dit menneskesyn bygger på kerneværdier som integritet, ordentlighed, empati og du har et positivt, imødekommende og løsningsorienteret sind
  • Du prioriterer et respektfuldt og engageret tværfagligt samarbejde, som fundament for en sammenhængende indsats for plejecentrets beboere


Løn og ansættelse


Stillingen er til besættelse pr. 1. juli 2022. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst.

Ugentlig normtid 32-35 timer.
Samtaler afholdes d. 23. maj 2022

Vi glæder os til at, at høre fra dig

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Dorte Trasbo Madsen på tlf. nr. 2496 1140 eller Teamleder Mette Langæble på tlf. nr. 2920 0137.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 16. maj 2022 kl. 12:00.

Arbejdssted vil være Bøgebakken 1, 4320 Lejre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Sosu-assistent på Midt-og Vestsjælland

    Vi vil så gerne have dig som ny kollega i Lejre hjemmepleje distrikt Hvalsø. Vi søger unge mennesker, som ønsker at gøre en forskel for de borger der bor i eget hjem, og som har brug for prakti..
    • SOSU-assistent
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    Vil du have en hverdag med høj faglighed og tid til at spise din frokost? Så læs mere her.. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikkerhed .
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Roskilde

    Kære social- og sundhedsassistent Ønsker du et arbejde som kan give dig erfaring og indblik i den spændende nefrologiske verden, hvor det ikke kun er sygeplejersken der tager sig af de spændende .
    • SOSU-assistent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    Unik mulighed for dig som SSA for at arbejde med flere specialer i et recovery orienteret og bæltefrit afsnit Ønsker du at arbejde på et ældrepsykiatrisk afsnit, hvor der er Gode mulighed..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
28. juni 2024 76
27. juni 2024 76
26. juni 2024 72
25. juni 2024 70
24. juni 2024 72
23. juni 2024 82
22. juni 2024 82
21. juni 2024 84
20. juni 2024 87
19. juni 2024 82
18. juni 2024 76
17. juni 2024 75
16. juni 2024 75
15. juni 2024 76
14. juni 2024 76
13. juni 2024 80
12. juni 2024 73
11. juni 2024 74
10. juni 2024 70
9. juni 2024 72
8. juni 2024 72
7. juni 2024 73
6. juni 2024 69
5. juni 2024 65
4. juni 2024 62
3. juni 2024 61
2. juni 2024 64
1. juni 2024 71
31. maj 2024 69
30. maj 2024 69
29. maj 2024 73