Social- og sundhedsassistent aftenvagt søges til Hjemmeplejen Hvalsø distrikt, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Er du uddannet social- og sundhedsassistent og trives du bedst på en arbejdsplads, hvor vi går op i at udvikle egne og hinandens kompetencer i opgaveløsningen? Så er det dig, vi er interesserede i at få med på holdet som Social- og sundhedsassistent i aftenvagt (alternativt blandet dag-aftenvagt) med weekendvagt hver 3. uge.

Om jobbet


Du skal på dine aftenvagter forvente, at du ved ind mødet sparrer med sygeplejersken og social- og sundhedshjælper, inden du kører ud på borgerbesøg for støtte til både personlig og praktisk hjælp i komplekse hjem. Herefter har du måske faglig sparring med en social- og sundhedshjælper for at sikre borgerne med størst behov, får øget opmærksomhed og målrettet pleje. Måske er der sundhedsfaglig dokumentation du ikke fik klaret på farten sent eftermiddag, så du er omkring omsorgssystemet Nexus for at sikre det, inden du igen kører ud på borgerbesøg. Du skal kunne lide, at køre fra hjem til hjem for at varetage borgerbesøg ud fra en rehabiliterende tilgang. Det er noget af det, vi som dine kommende kollegaer elsker ved vores job.

Vores borgere er forskellige, og det er vi i medarbejdergruppen også. Det ser vi som en fordel, da det byder på flere mulige tilgange til det borgernære arbejde og samarbejdet i gruppen.
Du får adgang til relevant undervisning og efteruddannelse, så du udvikler dig fagligt, og der er muligheder for at byde ind på specielle områder. Det kunne være som nøgleperson indenfor dokumentation eller speciale områder, hvor borgere har særlige udfordringer.
Geografisk dækker gruppen et stort område i den sydvestlige del af Lejre kommune. Hjemmeplejen stiller el-bil til rådighed.

Om dig


Du har lyst til, at bidrage med positivitet og faglighed, så både borgere, dine kolleger og du selv har det godt og trives i hverdagen.
Du har mod på, at lære fra dig, formår at løfte i flok og samarbejde med et tværfagligt sammensat hold. Du taler lige godt med sygeplejersken, den pårørende og vikaren. For os er værdig kommunikation nødvendigt at evne.
Du har lyst ti,l at være det første ansigt borgeren møder om aftenen, når denne stifter bekendtskab med hjemmeplejen i distrikt Hvalsø. Som social- og sundhedsassistent er det primært dig, der har første besøg hos borger og vurderer, om visiterede indsatser stemmer overens med borgers behov, og om opgaven kan overgå til social- og sundhedshjælper.
Du vil den rehabiliterende organisation og går gerne forrest for at vise, hvordan den rehabiliterende indsats er livsglæde og meningsfuld aktivitet for og med den enkelte borger, og dermed styrende for den leverede støtte.
Du har lyst til, at drage omsorg tæt på borgeren og tænker medinddragelse i al kontakt med borgere og pårørende.
Du beder om hjælp, hvis opgaveløsningen er uklar.
Du bevarer overblikket og din sunde fornuft fortæller dig, hvilken opgave du skal snuppe først, når der indimellem er en aften, hvor opgaverne flyver om hovedet på dig.

Dine vigtigste opgaver:

  • Vurderings, omsorgs- og sygeplejeopgaver
  • Personlig og praktisk hjælp i komplekse hjem
  • Sundhedsfremmende og forebyggende aktiviteter
  • Koordination, vejledning, dokumentation i omsorgssystemet Nexus og undervisning
  • Aktivitet og rehabilitering

Om os


Hjemmeplejen distrikt Hvalsø er en af 3 udekørende grupper i Hjemmeplejen og Hjemmesygeplejen i Lejre kommune.
Vi er en godt blandet dag- og aftengruppe på 45 medarbejdere, fordelt på et aftenteam samt de to dagteams Nord og Syd, heraf møder 24 hver morgen i dagvagt. Vi er både nyere som yderst erfarne plejemedhjælpere, social- og sundhedshjælpere, sygehjælpere og social- og sundhedsassistenter, der sammen med sygeplejen og deres teamleder møder ind på Roskildevej i Hvalsø.
Udover de udekørende teams er vi også 2 teamkoordinatorer, der alle hverdage planlægger gruppens borgerbesøg samt to teamledere.
I hjemmeplejen og hjemmesygeplejen i Lejre kommune er vi som ledelse synlig og tæt på medarbejdere og kerneopgaven.

For os er erfaringer fra hverdagen det bedste råstof i dialogen om den fælles opgaveløsning. Så netop i den hverdagsnære dialog arbejder vi hele tiden med forskellige opfattelser af, hvad der er vigtigt, og hvordan vi samarbejder om fortsat at sikre både ”Værdighed i Ældreplejen” og et godt arbejdsmiljø.
Vi er optagede af social- og sundhedsassistentens faglige rolle, som ressourceperson og sparringspartner for social- og sundhedshjælperne i gruppen, der skal håndtere større krav, som følge af flere specialiserede opgaver.

Vi arbejder meget med at se borgerens ressourcer og inddrage borgeren som en del af løsningen. Vi bruger rehabilitering i vores daglige arbejde med borgerne og søger derfor en social- og sundhedsassistent, der sammen med gode kollegaer vil styrke fagligheden i gruppen med denne optik som fokus.
Du vil indgå i et godt fagligt miljø med relevante borgergennemgange og tæt samarbejde med sygeplejegruppen – et miljø, som du også skal have lyst til at være med til at videreudvikle.
Vi ved, hvor meget en god introduktionsperiode betyder. Derfor prioriterer vi at tilbyde dig et individuelt tilrettelagt introduktionsforløb og mentorordning. Der vil være løbende opfølgning med mentor, teamleder og andre samarbejdspartnere, indtil du føler dig tryg ved opgaverne.

Ansættelse og løn


Fast ansættelse i aftenvagt med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 28-32 timer. Weekendvagt hver 3. uge. Har du særlige ønsker til mødetid, blandede dag- og aftenvagter, weekendvagt eller andet, ser vi gerne ind i disse muligheder.
Tiltrædelse 1. august 2022 eller efter aftale.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem FOA og KL.
Samtaler afholdes løbende. Vi forbeholder os ret til at tage jobopslaget ned, når de rette kandidater er fundet.

Vi glæder os til, at høre fra dig

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Aino Lybæk på tlf. nr. 2920 0135 eller Teamleder Gitte Christensen på tlf. nr. 2497 1090.

Send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Arbejdssted vil være Roskildevej 11, 4330 Hvalsø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
1. oktober 2024 75
30. september 2024 77
29. september 2024 75
28. september 2024 74
27. september 2024 77
26. september 2024 76
25. september 2024 79
24. september 2024 77
23. september 2024 79
22. september 2024 84
21. september 2024 85
20. september 2024 88
19. september 2024 84
18. september 2024 87
17. september 2024 82
16. september 2024 82
15. september 2024 85
14. september 2024 86
13. september 2024 84
12. september 2024 82
11. september 2024 77
10. september 2024 74
9. september 2024 71
8. september 2024 68
7. september 2024 67
6. september 2024 64
5. september 2024 63
4. september 2024 62
3. september 2024 56
2. september 2024 47
1. september 2024 47