Juniorklubleder og medarbejder til Nødundervisningen hos Lolland Ungdomsskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nakskov

Drømmer du om at kombinere ledelse af et klubtilbud med relationsarbejde i vores specialpædagogiske skoletilbud ”Nødundervisningen”, så har vi jobbet til dig!

Vi søger pr. 1. november 2021 en pædagog/lærer til vores afdeling i Nakskov. Stillingen er en kombinationsstilling, hvor du skal arbejde i to af Ungdomsskolens afdelinger.

Juniorklub
Du vil blive ansat som daglig leder af juniorklubben, som er et fritidstilbud for elever fra 4. til og med 6. klasse. Klubben har 4 ansatte, er åben hver eftermiddag og er beliggende ved Campus i Nakskov. Udover det administrative vil du indgå som en del af den samlede normering i arbejdet med at skabe fritidsaktiviteter for børnene i klubben.

Nødundervisning
Du vil også arbejde i vores nødundervisningstilbud, som er et kommunalt skoletilbud for elever, der har et betydeligt fravær fra deres skole, og som ikke er i stand til at modtage almindelig undervisning. Din opgave her består i, at du via en positiv relation og en løsningsorienteret tilgang arbejder med de udfordringer og blokeringer, som gør, at eleven har skolevægring. Der arbejdes med at styrke elevens selvværd, trivsel og motivation og via det brobygge til et skoletilbud. Målet er at eleven oplever, at skole, undervisning samt det at være en del af et fællesskab, igen bliver en naturlig del af hverdagen. Nødundervisningen kan foregå på skolen, hjemme hos eleven eller andet sted. Du vil få ansvaret for to af eleverne i Nødundervisningen.

Din faglige og personlige profil
Du skal have en lederspire i maven og have lyst til at arbejde med udvikling af både medarbejdere og aktiviteter i Juniorklubben. Samtidig skal du have erfaring med- eller en stor motivation for det specialpædagogiske arbejde i Nødundervisningen, hvor du, i fællesskab med eleven, dennes forældre og Ungdomsskolens leder, skal arbejde med de udfordringer, som ligger til grund for det massive skolefravær.

Du skal være forberedt på at arbejde med alternative løsninger med udgangspunkt i den enkelte unges ståsted både fagligt, menneskeligt og socialt. Det er vigtigt, at du er god til at skabe kontakt, danne relationer og samtidig være en rollemodel for eleverne i Nødundervisningen samt for børnene og medarbejderne i Juniorklubben.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest for den person, der tilbydes ansættelse. Du skal have kørekort til bil, og bil kan stilles til rådighed. Stillingen er opdelt med 17 timer pr. uge i Juniorklubben og 20 timer pr. uge i Nødundervisningen.

Ansøgningsproces
Ansøgningsfristen er mandag den 27. september 2021. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt onsdag den 29. september 2021. Ansøgningen sendes elektronisk via ansøgerknappen nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen?
...så er du meget velkommen til at kontakte ungdomsskoleleder Claus Kloster Jeppesen på tlf. 2979 1146.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nakskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Nakskov
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Maribo

    Er du social- og sundhedshjælper, social og sundhedsassistent eller ufaglært med erfaring indenfor pleje og omsorg? Så er det måske dig, vi søger!Vi søger afløsere i Ældre & Sundhed til plejece..
    • SOSU-assistent
    • Maribo
    Få mere info
  • Sosu-assistent på Lolland og Falster

    Center for Sundhed & Omsorg søger en medarbejder med Social- og sundhedsassistent eller Social- og Sundhedshjælper uddannelse til udekørende gruppe Nordbyen i et vikariat på 6 måneder snarest mulig..
    • SOSU-assistent
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nakskov

    [xxxxx]OMRÅDE: 4900 NakskovSøg jobbet: Ansøg herJOBBESKRIVELSE:Livsmoden kvinde med lægeordineret natlig maskebehandling, har brug for en ny natteravn der kan li..
    • SOSU-assistent
    • Nakskov
    Få mere info
  • Sosu-assistent på Lolland og Falster

    Vi søger en SSA til vores hjemmeplejegruppe Midtbyen i dagvagt. Hvis du syntes det vil være spændende at arbejde i et vikariat, hvor der er frihed under ansvar, gode kollegaer, der venter neto..
    • SOSU-assistent
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Nakskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Nakskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Nakskov over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1