Rekrutteringsfirma

Social- og sundhedsassistent til veldrevet socialpsykiatrisk botilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nivå

Til et socialpsykiatrisk botilbud for borgere med psykosociale handicap, søger vi en dygtig social- og sundhedsassistent. Botilbuddet står aldrig stille i forhold til udviklingen inden for fagområdet og er stolte af det, de laver, og stolte over fagligheden.

Du bliver kontaktperson i forhold til enkelte beboere, og arbejder ud fra beboerens behov og ressourcer. Opgaverne er relationsarbejde med støtte af beboere.

Arbejdet er aktiverende og rehabiliterende og altid med henblik på sundhedsfremme for den enkelte. Du deltager i det pædagogiske måltid og har tværfagligt samarbejde om beboerne med socialpædagoger, sygeplejersker og eksterne samarbejdspartnere.

Derudover deltager du i nogle af vores mange projekter og arbejdsgrupper.

Din personlige og faglige profil:
Du får ansvar for både din egen, kollegers og beboernes udvikling og en arbejdsplads, der sætter pris på dine faglige kvalifikationer. Det teoretiske grundlag er bl.a. empowerment, ADL-træning, miljøterapeutiske principper, social recovery m.fl.

  • Er uddannet social- og sundhedsassistent
  • Har klinisk erfaring fra socialpsykiatrien, hjemmeplejen eller behandlingspsykiatrien
  • Er villig til at tage ansvar for din egen udvikling
  • Sætter det tværfaglige og daglige samarbejde i højsædet
  • Kan dokumentere

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi deles om ansvaret. Ledelse og medarbejdere er fælles om at udvikle et godt og sundt arbejdsmiljø. På den måde er vi sammen om et professionelt, socialpsykiatrisk botilbud for både beboere og medarbejdere.

Vi er et længerevarende og midlertidigt socialpsykiatrisk botilbud for psykisk syge borgere, som er over 40 år. Målgruppen er borgere med almene psykiske lidelser og med betydelige og varige psykiske, sociale og eventuelle fysiske funktionsnedsættelser.

Timeantal

Stillingen er på 32 eller 37 timer/ugentligt. Der er en række personalegoder tilknyttet stillingen, såsom sundhedsforsikring, frokostordning, motionsrum, julegaver m.m. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om NY Løn.

Yderligere information
Kontakt Mads Henriksen på 42484042 og få en fortrolig samtale om mulighederne eller send dit CV og din motivation. Send din ansøgning med hurtigst muligt, da vi kigger på dem løbende.

Særligt vedrørende Corona-virus og smittespredning

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og opfordringer nøje. Det gør vi for at passe på syge og ældre i samfundet, og fordi vi ønsker at gøre vores til at inddæmme og forsinke udbredelsen af corona-virus og mindske belastningen på blandt andet sundhedsvæsenet.

Vi tager smittespredning alvorligt og vi giver ikke hånd til samtalen. Du bliver ikke tilbudt drikkevarer og vi beder dig spritte hænder ved ankomst til adressen. Der er opsat håndsprit ved indgangen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nivå.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Nivå
  • Onsdag den 20. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Nivå

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Nivå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Nivå over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1