Rekrutteringsfirma

Social- og sundhedsassistent til relationsarbejde på socialpsykiatrisk botilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nivå

CareMatch søger for Johannes Hages Hus, Nivå,

Til et socialpsykiatrisk botilbud for borgere med psykosociale handicap, søger vi en dygtig social- og sundhedsassistent. Botilbuddet står aldrig stille i forhold til udviklingen inden for fagområdet og er stolte af det, de laver, og stolte over fagligheden.

Du bliver kontaktperson i forhold til enkelte beboere, og arbejder ud fra beboerens behov og ressourcer. Opgaverne er relationsarbejde med støtte af beboere i hverdagen, omsorgsopgaver og daglig pleje.

Arbejdet er aktiverende og rehabiliterende og altid med henblik på sundhedsfremme for den enkelte. Du deltager i det pædagogiske måltid og har tværfagligt samarbejde om beboerne med socialpædagoger, sygeplejersker og eksterne samarbejdspartnere.

Derudover deltager du i nogle af vores mange projekter og arbejdsgrupper, så din evne til at bidrage med din faglighed i teamet og grupper kommer i spil.

Nærværende ledelse og uddannelse

Vi har en nærværende ledelse og du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi deles om ansvaret. Ledelse og medarbejdere er fælles om at udvikle et godt og sundt arbejdsmiljø. På den måde er vi sammen om et professionelt, socialpsykiatrisk botilbud for både beboere og medarbejdere.

Vi tilbyder en grundig introduktion og relevant udvikling og uddannelse.

Din personlige og faglige profil:

Du får ansvar for både din egen, kollegers og beboernes udvikling og en arbejdsplads, der sætter pris på dine faglige kvalifikationer. Det teoretiske grundlag er bl.a. empowerment, ADL-træning, miljøterapeutiske principper, social recovery m.fl.

  • Er uddannet social- og sundhedsassistent
  • Kommunikativ
  • Gerne erfaring fra socialpsykiatrien, hjemmeplejen eller behandlingspsykiatrien
  • Er villig til at tage ansvar for din egen udvikling
  • Sætter det tværfaglige og daglige samarbejde i højsædet
  • Kan dokumentere

Timeantal

Stillingen er på 32 eller 37 timer/ugentligt. Der er en række personalegoder tilknyttet stillingen, såsom sundhedsforsikring, frokostordning, motionsrum, julegaver m.m. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om NY Løn.

Det er skiftende vagter dag og aften med arbejde hver anden weekend (helst). Der er ca. 18 aftenvagter på et 12-ugers rul.

Yderligere information

Kontakt Tine Wiegaard på 22 35 24 47 eller på [email protected] og få en fortrolig samtale om mulighederne eller send dit CV og din motivation. Send din ansøgning med hurtigst muligt, da vi kigger på dem løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nivå.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Nivå
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Nivå

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Nivå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Nivå over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1