Social og sundhedsassistent i kombinationsstilling til Dagafsnittet og Afsnit for lungesygdomme. Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vores nyåbnet Dagafsnit udvikler sig dag for dag og vi kunne derfor godt bruge et par innovative SSA-kollegaer, der ønsker at være med til denne udvikling.

Vores specialiseret lungemedicinske afsnit har også vokseværk, så derfor kombinationsstilling. Så er du innovativ, er faglige udfordringer og udvikling et must, kan du lide at dagene ikke er ens og vil du samtidig have det sjovt når du går på arbejde. Så burde du overveje en 50/50 kombinationsstilling mellem Dagafsnittet og Afsnit for lungesygdomme.

Vi kan tilbyde en fast stilling fra 1. Feburar eller efter aftale, på alt mellem 32-37 timer om ugen, alt efter hvad der passer bedst for dig og dit privatliv. Der er ansættelse i dagvagt og aftenvagt og der tilbydes weekend arbejde hver 2. 3 eller efter 2-4 modellen.

Dagafsnittet

Vi ønsker at udvide vores dagsafsnit og skabe en innovativ arbejdsplads med udgangspunkt i den enkelte patient. Vi går nye veje for at udvikle og styrke det tværsektorielle samarbejde for at optimere vores patientforløb.
Dagafsnittet skal være et borgernært tilbud, der kan være et alternativ til indlæggelse på sengeafdelingerne, eller i akutafdelingen. Vi ønsker et afsnit, der har forskellige ”spor” i dagligdagen, som f.eks. undersøgelse og behandling, som transfusioner, iv.ab., venesectio osv. Procedurespor f.eks. assistance ved lumbalpunktur og diverse drænager. Sidste spor bliver E konsultationer med kronisk syge patienter der bliver monitoreret i eget hjem, samt selvstændige sygeplejekonsultationer hvor der f.eks. er opfølgning efter indlæggelse.

Vi stræber efter det ideelle patientforløb, hvor det er lettere at være patient. Vi håber, at kunne reducere akutte indlæggelser, ved at praktiserende læger eller vagtlæger kan henvise direkte til os. Akutafdelingen kan ligeledes booke subakutte tider.

Det er et afsnit under udvikling, hvor der hele tiden kommer nye opgaver til. Der vil være en del sygeplejefaglige opgaver, men vi kan se, at der også er brug for dine kompetencer som SSA.

Afsnittet hører ledelsesmæssigt under Afsnit for lungesygdomme og er fysisk placeret på etagen nedenunder. Der forventes på sigt, at være behov for 6 pladser i aftentimerne og i weekenden, hvorfor dagafsnitsengene fysisk placeres på Afsnit for lungesygdomme i de tidsrum. Her forventes det, at du både skal behandle dagafsnit patienter, men også være en del af behandlingen og plejen af vores komplekse lungemedicinske patienter.

Afsnit for lungesygdomme

Vores lungemedicinske afsnit er et afsnit med vokseværk og i rivende udvikling. Her passes komplekse patienter med bl.a. pneumoni, astma, cancer, TB, KOL, pleuraempyem og pleuraeksudat. I afsnittet bliver der anlagt pleuradræn, givet High flow iltbehandling samt varetaget NIV behandling til vores dårlige KOL patienter. Du vil komme til at arbejde med både kroniske og akutte respiratoriske patienter. Der er også en del palliative patienter i vores afsnit.

Dagene er sjældent ens og du vil få mulighed for, at få en bred medicinsk viden og erfaring. Vi har et tæt samarbejde med flere forskellige faggrupper. Vi har egen diætist ansat i afsnittet, som er en støtte til vores ernæringstruet patienter. Vi har ligeledes egen farmakonom, som dagligt dispensere til vores patienter. Der er tilknyttet faste læger, samt fys-og ergoterapeuter.

Afsnittet er uddannelsessted for sygeplejestuderende og social-og sundhedsassistentelever, samt ambulancebehandler elever.

Vores Lungeambulatorie ligger sammen med vores sengeafsnit og der er et tæt samarbejde da personalet er tværgående.

Hvorfor skal du vælge os?

  • Vi er meget fleksible mht. udarbejdelse af vagtplaner, da vi ved at privat og arbejdsliv skal hænge sammen

  • Du vil få en synlig og dedikeret ledelse

  • Du vil være en del af udviklingen af et nyt afsnit

  • Der bliver årligt afholdt skills, som er en kompetence og udviklingsdag for alle sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter i medicinsk blok

  • En unik mulighed for at få indflydelse på arbejdsgange, patientforløb og implementering

  • Alle tilbydes 6 dages kursus om lungesygdomme efter kort tids ansættelse

  • Løbende undervisning om alt hvad der er relevant i vores afsnit

  • Hvad ønsker vi?

  • Interesse i udviklingen af dagafsnittet, samt det lungemedicinske speciale

  • Vi ønsker, at du er ansvarsbevidst og kommer positiv på arbejde og tager del i den faglige udvikling og det sociale fællesskab

  • Det er vigtig på både afsnit for lungesygdomme og dagafsnittet, at du ser patienten som din forbundsfælle og prioritere at medinddrage patienten og de pårørende i pleje og behandlingen

  • Vi ønsker, at vores kommende kollegaer kan tænke kreativt og ud af boksen og har mod på en stilling man selv skal være med til at udvikle

    Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme forbi på et uforpligtende besøg.

    Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

    Samtaler forventes afholdt i uge 51



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 19. december 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Maribo

    Er du social- og sundhedshjælper, social og sundhedsassistent eller ufaglært med erfaring indenfor pleje og omsorg? Så er det måske dig, vi søger!Vi søger afløsere i Ældre & Sundhed til plejece..
    • SOSU-assistent
    • Maribo
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Dannemare

    Brænder du, ligesom os, for at give vores borgere en meningsfuld hverdag, hvor du både skal bruge dit hjerte og dine faglige kompetencer? Så læs med her!Vi mangler en ny kollega til vores fanta..
    • SOSU-assistent
    • Dannemare
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Maribo

    Møder du mennesker med respekt, og har du lyst til at hjælpe andre? Er du klar til at starte uddannelse? – så er det nu, du skal slå til!Du kan blive social- og sundhedsassistentelev (SSA-elev).
    • SOSU-assistent
    • Maribo
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Rødby

    Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø? Brænder du for at gøre en forskel for andre? Er passioneret omkring dit fag? Så kom med til syden!Vi søger en Social og..
    • SOSU-assistent
    • Rødby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1