Social- og sundhedsassistent - Nattevagt på Kærvang, Nykøbing Mors

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

Er du natteravn, så har du muligheden nu. Vi søger social- og sundhedsassistenter til natarbejde på bostedet Kærvang, Nykøbing Mors.
1 fast nattevagt til afdelingen Kærvang Midtbyen samt én stilling med mulighed for blandet dag / nat eller aften / nat på Kærvang Fjorden.

Bostedet Kærvang er et regionalt social-psykiatrisk botilbud til voksne mennesker med svær psykisk sårbarhed i form af skizofreni, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse, autisme spektrum forstyrrelse, dobbeltdiagnoser eller svær demens sygdom. Kærvang består af 3 afdelinger, Kærvang Midtbyen med 20 lejligheder og Kærvang Fjorden stuen med 13 lejligheder og Kærvang Fjorden 1.sal med 12 lejligheder.
Har du lyst til at arbejde om natten med dit fag på en helhedsorienteret måde, hvor dit fornemmeste mål er, at bidrage til, at beboerne kan mestre tilværelsen og beholde et godt liv? En af dine kommende kollegaer siger sådan her om det at arbejde hos os: ”… her er det ikke bare snak og fine ord, vi bruger virkelig nærvær og 100% opmærksomhed i arbejdet med beboerne… det tager tid og det er okay…”. / ”… jeg har super gode kollegaer, vi har omsorg og tillid til hinanden, og hjælper på kryds og tværs…”

Gør en forskel hos os
På Bostedet Kærvang arbejder vi målrettet med at reducere beboernes behov for psykofarmaka – også om natten, og på at tilbyde noget andet i stedet for PN – dette er blandt andet nærvær og 100% opmærksomhed. Du bliver en del af dette arbejde. Som social og sundhedsassistent på Kærvang får du medansvar for den sygeplejefaglige vinkel på beboernes udfordringer, hvorfra du guider, støtter og vejleder med henblik på højne beboernes mestringsniveau. Herudover kommer du til, at arbejde med sygeplejefaglige observationer, medicindoseringer og FMK m.m. Du har ansvar for cirka 20-24 beboer sammen med en kollega. Der arbejdes med helhedsorienteret hjælp og støtte til daglig livsførelse, samvær og almindelige huslige gøremål og der tilstræbes en døgnrytme med hvile om natten.

Vores forventninger til dig
Vi ønsker os en kollega med gode relationskompetencer, og at du kan skabe autentisk kontakt til andre. Du er bevidst om værdien af nonverbal kommunikation, og du er i stand til at bevare roen og nærværet, også når beboeren har det svært. Du er i stand til at arbejde med sygeplejefaglige og psykiatriske udfordringer eller villig til at lære det. Du bidrager med godt humør, glæde og engagement i hverdagen.

Vi ønsker at du:
  • Har gode relationskompetencer, kan være til stede når beboeren har det svært.
  • Er en god til at kommunikere - både verbalt og nonverbalt.
  • Er fleksibel og loyal overfor beslutninger.
  • Kan bidrage med engagement, inspiration og glæde til gavn for at godt arbejdsmiljø.
  • Har gode skriftlige kompetencer, og kan lide at arbejde målrettet med dokumentation og evalueringer.
  • Har lyst og flair for medicinhåndtering og dokumentationen heraf.
  • Har gode samarbejdsevner og evnen til selvrefleksion.
  • Har overblik og ro i akutte situationer.

Har mod på at være ansvarshavende for hele Kærvang om natten – efter oplæring.

Opstarten og din faglige udvikling hos os
Vi forventer ikke, at du er ikke verdensmester til alt. Vi er gode til at lære fra os, og vi strikker ét introforløb sammen til netop dig – uanset om du helt ny social- og sundhedsassistent eller har mange års erfaring.
Vi har fokus på, at vi er hinandens bedste forudsætninger, og at det er sammen, vi skaber det gode og udviklende arbejdsmiljø. Det kræver tillid, ansvarlighed og åbenhed. Du får gode og kompetente kollegaer og der er et tæt samarbejde med kollagerne i både dag - , aften- og nattetid.

Derudover tilbyder vi:
  • Målrettet og individuel introforløb over 14 dage med tilknyttet mentor.
  • Fast supervision i afdelingerne af ekstern supervisor hver 8.uge.
  • Deltagelse i faglige dage hver 8. uge.
  • Deltagelse i natmedarbejder møde hver kvartal.
  • Deltagelse i monofaglige møder med øvrige social og sundhedsassistenter.
  • Deltagelse i Intern Relations uddannelse - Kærvangs model til succesfuld indsats til mennesker med demens og svær psykisk sårbarhed.
  • Undervisning i validering.
  • Varetagelse af ansvarshavende funktion på hele Kærvang efter konkret vurdering og oplæring.
  • Mulighed for at lægge vagtønsker ind i ”min tid” appen, som gør arbejdsplanen fleksibel for den enkelte og derved mulighed for at tilpasse arbejdet til familieliv og fritid.

Mere om os
Kærvang er en lærende organisation hvor medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat med bl.a. sygeplejersker, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter og pædagoger. Kærvang er uddannelsessted for social- og sundhedsassistentelever, sygepleje- og pædagogstuderende.

Kærvangs formål er at skabe de bedste muligheder for, at beboerne kan leve livet godt.
Du kan læse mere om Kærvang på

Praktisk
Stillingen som fast nattevagt er på 30-32 timer og stillingen i dag / nat alternativt aften / nat er på 30-37 timer alt efter ønske. For begge stillinger er der weekendarbejde hver 2. weekend.

Der er ansøgningsfrist d. 10/1 kl. 12. Vi afholder samtaler d. 17/1 mellem 9 og 12. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og FOA.
Har du spørgsmål kan du kontakte en af afdelingslederne;
Anne Berit Danielsen (Midtbyen) på mail [email protected] eller på telefon 21 19 94 95.
Mia Schnefeldt Sørensen (Fjorden1.sal) på mail [email protected] el på tlf. 21 25 26 43.
Annette Dahlgaard Boeriis(Fjorden stuen)på mail [email protected] el på telefon 97 64 54 49.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Nykøbing Mors
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Nordjylland

    [xxxxx] er 1. leverandør i Brønderslev Kommune. Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår d..
    • SOSU-assistent
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Aalborg

    Er din drivkraft at være med til at gøre en forskel, men er du træt af lange kørelister? Så har vi løsningen! Vi søger dig, der:Er uddannet social- og sundhedsassistent Er motiveret af at g..
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    Leder du efter et job med ansvar, faglig udvikling og gode kollegaer. Ønsker du indflydelse på timeantal, egen vagtplan og evt. blandede vagter?Kan du svare ja til ovenstående, så er det dig vi..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent (vikar) i Aalborg

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Nykøbing Mors over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2