Elmegården Herberg ApS søger personale med erfaring indenfor §110 til nyoprettet tilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Vi søger erfarne, nysgerrige og imødekommende kollegaer, der har lyst til at arbejde med udsatte borgere, og støtte dem i vejen mod at opnå meningsgivende indhold i tilværelsen.

Borgere med ophold på herberg under §110, befinder sig ofte i en udsat situation, hvor de har behov for en individuel, og til tider intensiv, støtte for at komme i gang med den proces, der kan bringe dem ud af hjemløshed.
På herberget arbejder vi med helhedsorienterede forløb med fokus på Recovery og rehabilitering, hvor det især handler om at anerkende, og opmuntre, den enkelte til at skabe sig et meningsfuldt og tilfredsstillende liv under de givne omstændigheder.
Målgruppen er kendetegnet ved at de typisk har psykosociale problemstillinger, eksempelvis overforbrug af alkohol eller euforiserende stoffer. Det kan også være udfordringer i form af psykiske lidelser.
Herberget er en nyoprettet enhed under Skovhus Privathospital, og som nyoprettet enhed vil opgaverne selvsagt bære præg af, at vi er i opstartsfasen.
Derfor søger vi også kommende kollegaer, der har erfaring med målgruppen og arbejdet under servicelovens §110, og som har lyst til at være med til at opstarte et helt nyt tilbud.

For at blive taget i betragtning til jobbet, er det nødvendigt at du kan dokumentere din erfaring med SEL §110.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Kontaktpersons funktion
  • Udarbejde individuel opholdsplan, og følge op på denne i tæt samarbejde med beboerne
  • Relations arbejde
  • Ledsagelse
  • Dokumentere i journalsystem
  • Udføre lettere praktiske opgaver med beboerne
  • Motivere og igangsætte aktiviteter
  • Deltage i supervision, møder og temadage

Vi forventer, at du:
  • Uddannet Pædagog, psykoterapeut, SSA/SSH eller lignende
  • Har dokumenteret erfaring indenfor §110 arbejde
  • Går til arbejdsopgaverne med oprigtighed og har mod på at tage fat
  • Har gode samarbejdsevner
  • Kan arbejde respektfuldt og anerkendende
  • Er tillidsskabende og god til at danne relationer

Skovhus Privathospital tilbyder:
  • En arbejdsplads, der giver mulighed for at øge din viden og kompetencer indenfor psykiatrien
  • Løbende kompetenceudvikling, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet
  • Et godt arbejds- og læringsmiljø med gode kollegaer
  • Faglige ambitioner og engagement
  • Et stærkt værdigrundlag


Ansøgning og ansættelse
Der er aktuelt 4 ledige stillinger.

Du bliver fastansat i en fuldtidsstilling med arbejde i tidsrummet mellem 08-23, i fast skema med opstart 01-10-2021 eller snarest herefter.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gitte Hillestrøm på telefon: 50609183 eller mail: [email protected] hverdage mellem kl. 08-16.

Bemærk at virksomheden har en generel politik om, at alle ansatte skal kunne fremvise gyldigt kørekort til personbil samt fremvise straffeattest og børneattest.

Koncernen Gran Recovery and Health
Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på Recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening
Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber. Vi har erfaring for, at det virker og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtigt brug af resurser og socialt ansvar. En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverden. Vi plejer at sige, at ”Sammen kan vi mere”, og det synes vi forpligter. Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 300 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største, private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg, Vordingborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes også Granhus Kvindekrisecenter og vagtfirmaet GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Høng Ældrecenter søgere sommerferie afløsere til køkken/rengøringen eller plejen. Vil du være med til at gøre dagen til en god dag for beboerne på Høng Ældrecenter så er det lige di..
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    Vil du have en hverdag med høj faglighed og tid til at spise din frokost? Så læs mere her.. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikkerhed .
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Roskilde

    Kære social- og sundhedsassistent Ønsker du et arbejde som kan give dig erfaring og indblik i den spændende nefrologiske verden, hvor det ikke kun er sygeplejersken der tager sig af de spændende .
    • SOSU-assistent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    Unik mulighed for dig som SSA for at arbejde med flere specialer i et recovery orienteret og bæltefrit afsnit Ønsker du at arbejde på et ældrepsykiatrisk afsnit, hvor der er Gode mulighed..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Nykøbing Sjælland over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0