Social- og sundhedsassistent til Rosengårdsgruppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Hos os er vi dybt engagerede og interesserede i både borgerne og i hinanden som kollegaer og faglige sparringpartnere. Vi er ikke noget uden hinanden, og vi er meget ligeværdige i vores samarbejde. Alle har en stemme i fællesskabet og vi bliver hørt allesammen. Og det er faktisk lidt unikt for en arbejdsplads siger Christoffer, Pia, Mette og Ann-Britt.

Lige nu søger vi flere social- og sundhedsassistenter til Rosengårdsgruppen, der har lige så meget fokus på faglighed, tværfagligt samarbejde og godt kollegaskab som os. Vi kan tilbyde dig en fast stilling i rene dagvagter på mellem 32 – 37 timer ugentligt, hvor du har mulighed for at arbejde hver 2. eller 3. weekend, alt efter dit ønske.

Om vores arbejdsplads - Rosengårdsgruppen
Vi er en personalegruppe med 45 dygtige medarbejdere, både SSH’er, SSA’ere, sygeplejerskerer, en træningsassistent, en ergoterapeut, en fysioterapeut samt flere elever og studerende. Derudover har vi to dedikerede ledere, Dorthe og Charlotte, der altid har telefonen og døren åben, og som sætter en ære i at have styr på maskinrummet ift. koordinering og planlægning - og i at køre en anerkendende, gennemsigtig og støttende lederstil. Vi møder alle sammen ind om morgenen på Østerbæksvej 83, 1. sal, 5000 Odense C og starter hver dag med et morgenmøde, med sparring og informationer. Vi bor i flotte nye lokaler med gode parkeringsmuligheder, fine fællesfaciliteter og fri kaffeordning.

Det der virkelig kendetegner vores arbejdsplads, er et meget tæt fagligt og ligeværdigt samarbejde mellem alle faggrupper. Vi sidder på kontor sammen, og det giver de bedste muligheder for et tæt kollegaskab, daglig sparring og for at arbejde med din egen faglighed.
Tre medarbejdere fra Rosengårdsgruppen Christofferstor (SSA), Ann-Britt (SSA) Mette (ergoterapeut) er alle enige om, at det har stor værdi at dele kontor:

”Det er et kæmpestort plus at vi alle sidder på samme kontor og ser hinanden hver dag. Det giver så meget mening for både os og borgeren. Vi kan sparre og handle hurtigere, og der bliver fulgt op. Og vi kan sige tingene til hinanden med det samme."

Vores borgere og rehabilitering i fokus
I Ældre- og Handicapforvaltningen og hos Rosengårdsgruppen, er rehabilitering grundlaget for samarbejdet med vores borgere. Alle borgerne tildeles et rehabiliteringsforløb alt efter hvilken livssituation de befinder sig i. Læs mere om vores forvaltning, de forskellige forløb og borgergrupper på job/sundhedsfaglig-i-fokus

Vi er en del af forløbet vedvarende sygdomsudvikling og geografisk dækker vi den syd- og sydøstlige del af Odense Kommunes hjemmepleje om dagen. Her har vi specialiseret os i borgere med vedvarende sygdomsudvikling som fx demens, cancer eller KOL – og vi er, hver dag, med til at gøre en kæmpe forskel for en sårbar borgergruppe, med mange udfordringer. Vi kender alle vores borgere rigtig godt og følger de fleste af dem gennem et langt sygdomsforløb. Her har vi et stort fokus på helhedspleje, overskuelige mål samt samarbejde og koordinering med pårørende, fagpersoner og specialister – og er med til at skabe livskvalitet og et værdigt liv for den enkelte, i deres eget hjem.

Det skaber en spændende og udfordrende hverdag, hvor vi som medarbejdere og ledere skal tænke i koordinering af indsatser med de rette fagpersoner, forebyggelse, træningspotentiale, brug af velfærdsteknologi og meget mere.

Frihed under ansvar & en stærk tværfaglig kultur
Vi har i Rosengårdsgruppen arbejdet meget med udvikling af både vores arbejdsplads og vores kompetencer. Vi har et stort fokus på fortsat at højne fagligheden i gruppen, da vores borgere i eget hjem bliver mere komplekse. Vi vil gerne skabe de bedste forudsætninger for kontinuitet, helhedspleje, samt faste medarbejdere hos den enkelte. Det gør vi bedst ved at have et stærkt hold, med tilstrækkeligt ansatte og med den rette sammensætning af kompetencer - og det er derfor vi nu søger flere SSA-kollegaer.

Hos os er der derfor både stor mulighed for at få meget ansvar, som social- og sundhedsassistent, et rigtig tæt og ligeværdigt samarbejde med alle dine kollegaer - samt mulighed for udvikling og opkvalificering af kompetencer.

Derudover tilbyder vi
  • Mulighed for at fordybe sig i den enkelte borgers forløb med stort fokus på helhedsperspektivet.
  • Mulighed for et meget selvstændigt opgaveansvar i hverdagen, og for et tæt samarbejde med sygeplejerskerne og dine andre kollegaer.
  • Fokus på kompetenceudvikling. Vi tilbyder, blandt andet, alle nyansatte et 15 dages demenskursus samt har vi fokus på andre formere for kurser.
  • En gruppe dygtige og dedikerede kollegaer som arbejder målrettet i henhold til borgers ønsker og behov ud fra en rehabiliterende tankegang.
  • Tværfaglig sparring og udvikling. Vi holder ofte tværfaglige møder, hvor alle faggrupper, på tværs af geografi og specialer deltager og sparrer omkring forskellige faglige perspektiver på borgerens forløb.
  • Monofaglige møder med fokus på sparring og udvikling indenfor eget fagområde.
  • Teammøde hver 4. uge samt fælles p-møde hver 4 uge.
  • Stor fleksibilitet ift. vagter og fokus på balancen mellem privatliv og arbejde.

Derudover får du en gruppe engagerede og omsorgsfulde kollegaer med stort fokus på ligeværdighed og gensidig respekt for hinanden. Vi har også et festudvalg, der står for at arrangere julefrokost, sommerfest, gaveindsamlinger og af og til en fredagsbar, hvor alle kan droppe forbi til en øl eller sodavand, hvis de har tid og lyst.
Hos os tror vi desuden på vigtigheden af en grundig og professionel introduktion. Du kommer derfor som nyansat gennem et 4 ugers introforløb, hvor du kører med både hjælpere, assistenter, terapeuter og sygeplejersker i forskellige ruter, så du får et grundigt indblik i arbejdsgange og samarbejdsmuligheder - og du føler dig tryg og klædt på til at køre dine egne ruter.
I den forbindelse er de tre kollegaer enige om at: ”Det er det bedste introforløbe nogen af os har prøve! Det bliver virkelig prioriteret, og der er afsat tid, til, at du kan nå hele vejen omkring i den intro.”

Om dig
Vi søger dig, der har hjertet på rette sted - og som derudover har evnerne og lysten til at:
  • Prioritere din faglighed højt og mestrer sundhedsfaglige udfordringer.
  • Arbejde ud fra den rehabiliterende referenceramme med fokus på hvilke faglige tiltag der kan understøtte borgerens rehabiliteringsproces.
  • Arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et målrettet tværfaglige samarbejde.
  • Løse udfordringer i stedet for at ”tale dem op” og som kan lide, at ikke to dage ligner hinanden.

Derudover er det vigtigt for os, at du er åben, faglig nysgerrig, reflekterende og tager del i at udvikle praksis. Ligesom vi lægger vægt på, at du tager ansvar for din kommunikation, som er professionel, når du er på arbejde. Derudover ser vi gerne, at du har kørekort samt flair for dokumentation og IT. Nexsus er det nye styresystem i Odense Kommune, så hvis du kender systemet, er det et plus.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte rehabiliteringsleder Dorthe Weber på 6551 3638/2488 1707 (træffes ikke i uge 28, 29 og 30 grundet ferie) eller assisterende rehabiliteringsleder Alexia Rehné Cortes på 2485 3283.

Kom gerne forbi!
Du er meget velkommen til at komme forbi en dag for at se huset og møde dine måske kommende kollegaer, inden du sender en ansøgning. Bare ring eller skriv i forvejen, så finder vi en dag snarest muligt, naturligvis med de restriktioner, der er i forbindelse med COVID-19

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 9. august 2021, og vi forventer at holde samtaler løbende.

Vi genopslår denne stilling for at tiltrække et bredere felt af ansøgere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Odense M
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Odense M over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0