/ad/ringsted-hjemmepleje-soger-sygeplejerske-til-lokalteam-ost/rx6il7

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i en kommune med spændende byudviklingsprojekter og en ambitiøs klimadagsorden? Hos os kan du få et job med mening, personlige udviklingsmuligheder og stor indflydelse på hvordan Ringsted Kommune skal udvikle sig i fremtiden.Om jobbet
Kommunens geografi er mangfoldig og rummer købstaden Ringsted, velfungerende landsbysamfund, smukke landskaber, søer, skove, landbrugsområder, erhvervsområder og detailhandelsområder. Samtidig er det en kommune i vækst og med øget tilflytning.Arbejdet med lokalplaner byder ligeledes på stor variation. Du vil som lokalplanlægger skulle arbejde med at oversætte byrådets visioner i både større og mindre lokalplaner. Vi laver lokalplaner for boliger, for bevaring, for detailhandel, for klimaet, for fælleskaber, for kulturen, for fritidslivet samt for erhvervslivet. Kort sagt, lidt af det hele.Byrådet har store ambitioner i forhold til udvikling af kommunen i en grøn og bæredygtig retning med inddragelse af borgere og interessenter. Vi har i øjeblikket mange spændende projekter, og alt efter dit erfaringsniveau, din faglighed og dine interesser, kunne dine opgaver omfatte:Om dig
Til at hjælpe med at løse alle disse spændende opgaver har vi brug for dig, al din gode viden og ikke mindst din lyst til at skabe noget til gavn for andre. Du kan se frem til stor frihed i et meget velfungerende og behageligt team kendetegnet ved vidensdeling, hjælpsomhed og plads til at have det sjovt sammen.

Vi søger en lokalplanlægger, som både kan være nyuddannet eller allerede have en portion erfaring. Af baggrund er du arkitekt, landskabsarkitekt, ingeniør, landinspektør, geograf eller noget helt andet, som rimer på byudvikling og lokalplanlægning.

Vi ønsker af en ny kollega, at:
Om os
Du vil blive en del af afdelingen Plan og Byg, hvor planlæggere, landzonemedarbejdere, administrativt personale og byggesagsbehandlere er samlet. Vi har et tæt samarbejde som gør, at vi samlet set følger udviklingen fra lokalplanlægning, over tilladelser, til ibrugtagning, hvilket giver os en unik mulighed for hele tiden at udvikle og forbedre lokalplanværktøjet.Dine kommende kollegaer i Team Plan udgør et fagligt blandet hold, hvilket vi oplever som en stor styrke. Vi har det til fælles, at vi har en stor lyst til at udvikle planområdet, med fokus på hele tiden at blive bedre. Nogle er nye i planlægningen, mens andre har mange års erfaring, og vi er bredt repræsenteret på alder og køn. Vi har en uformel tone, og bruger meget hinanden i den daglige sparring og løsning af opgaverne.Fokus i teamet er på at udarbejde lokalplaner, planstrategi og kommuneplanen, og derfor bliver størstedelen af arbejdstiden brugt på disse opgaver. Ud over arbejdet med udarbejdelse af lokalplanforslag vil du deltage i møder med udviklere, hjælpe ledelsen med input og faglig oversættelse samt orienteringer til ledelse og politikere. Det forventes, at du holder et vågent øje med udviklingen og kan formidle information om tendenser videre. Vi er fagligt ambitiøse og prioriterer tid til at deltage i netværksmøder, kurser, konferencer mm., som er relevante for de opgaver, vi aktuelt sidder med, og det erfaringsniveau vi hver især kommer med.Vores afdeling Plan og Byg hører under Teknik- og Miljøcenteret. Kendetegnende for centeret er, at ledelsen (afdelingsledere – centerchef – kommunaldirektør) er tæt på sagerne og medarbejderne, hvilket giver en direkte og smidig sagsbehandling, med god føling til det politiske niveau. Arbejdspladsen er placeret fysisk på Rønnedevej 9 i Ringsted. Det er i gåafstand fra Ringsted Station, og det er således også hurtigt og nemt at komme hertil med offentlig transport. 33 minutter fra Københavns Hovedbanegård, 15 minutter fra Slagelse St. og Roskilde St. samt kun 12 minutter fra både Næstved St. og Køge Nord St.

Om det vi tilbyderHvis du har spørgsmål til jobopslaget, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Maja Matzen Lysgaard på tlf. 61 78 66 61.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer og ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.Ansøgningsfrist er 28. november 2022.1. runde af ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 6. december og eventuelt 2. runde afholdes fredag den 9. december. Vi forbeholder os retten til at afvikle løbende ansættelsessamtaler.Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Ringsted
  • Mandag den 28. november 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Slagelse

    Vil du have en hverdag med høj faglighed og tid til at spise din frokost? Så læs mere her.. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikkerhed .
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Roskilde

    Kære social- og sundhedsassistent Ønsker du et arbejde som kan give dig erfaring og indblik i den spændende nefrologiske verden, hvor det ikke kun er sygeplejersken der tager sig af de spændende .
    • SOSU-assistent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    Unik mulighed for dig som SSA for at arbejde med flere specialer i et recovery orienteret og bæltefrit afsnit Ønsker du at arbejde på et ældrepsykiatrisk afsnit, hvor der er Gode mulighed..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Holbæk

    Erfaren social - og sundhedsassistent med interesse for Nefrologien. Nefrologisk sengeafsnit søger selvstændige og engagerede medarbejdere som brænder for at skabe gode patientforløb. Still..
    • SOSU-assistent
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1