Social og Sundhedsassistenter med flair og mod på, at indgå i en daglig pædagogisk praksis ved Bo og Naboskab Sydlolland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Vi søger professionelle og fagligt stærke Social og Sundhedsassistenter med flair og mod på, at indgå i en daglig pædagogisk praksis.

Bo og Naboskab Sydlolland er et tilbud til voksne udviklingshæmmede med betydelig fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse.

Vi er en institution der befinder sig i en spændende udvikling og derfor søger nye medarbejdere, der kan indgå i og bidrage til opgaveløsningen med udgangspunkt i nedenstående.

KereCentret arbejder ud fra en anerkendende og rehabiliterende tilgang, og lægger vægt på værdighed og gensidig respekt. Vi prioriterer at udføre mange aktiviteter i og uden af huset, så hverdagen bliver varieret for den enkelte borger.

Der er gode muligheder for at bidrage til at løse de mange forskelligartede sundhedsfaglige opgaver, foretage kliniske observationer og observere sammenhænge mellem det fysiske, psykiske og sociale. Vi har en forventning om, at du både praktisk og skriftligt er velfunderet. At du er bekendt med den digitale kultur, samt daglig dokumentation og udarbejdelse af handleplaner.

Kerneopgaven:

  • at møde borgeren på et individuelt niveau

  • at se det hele menneske

  • at medvirke til at borgeren udvikler og fastholder sine færdigheder

  • at vægte livskvalitet og stjernestunder

  • at du har lysten til at tage et sygeplejefagligt ansvar sammen med dine kollegaer



Bo og Naboskab Sydlolland tilbyder en hverdag med rig mulighed for medindflydelse. Her er ledelsen synlig og tilstedeværende i hverdagen, hvilket er med til at sikre det gode arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor, både blandt borgerne og personalet.

Arbejdstiderne er skiftende i tidsrummet 7:00 – 23:00, samt tjeneste hver anden weekend. Der er mulighed for stillinger på mellem 24 og 37 timer ugentlig, og i et 4 uger rul.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Hvis du vil læse mere om Bo og Naboskab Sydlolland, besøg vores hjemmeside: http://boognaboskabsydlolland.dk/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Rødby
  • Søndag den 21. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Rødby over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2