Social- og sundhedsassistent til et udekørende og unikt team ved Rødby/Holeby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Er du SSA'en som kan og vil være med til at styrke teamet som helhed og dine kollegaer? Foretrækker du at arbejde i et mindre team, hvor vi er nærværende og opmærksomme overfor hinanden? Så har vi lige nu ledige stillinger som SSA!

Velkommen til Team Sydøst
Vi er placeret tæt ved motorvejen ved Rødby/Holeby og er et udekørende team med en stor geografi i den sydlollandske natur. Hos os kan du opleve alt fra Lalandia til herregårde. Vi har en høj faglighed og en ledig stilling som venter på at blive besat af dig!

Hos os i Team Sydøst er hver dag en spændende dag. Vi har en helt unik arbejdskultur med de bedste sociale relationer, og vi er engagerede og lægger vægt på at alle i teamet leverer og samarbejder.Vi oplever ledelsesmæssig opbakning i vores daglige drøftelser med fokus på vores faglige problemstillinger. Vi ønsker at gøre hinanden gode via åbenhed, sparring og inddragelse.

"For mig handler ledelse om at skabe et fantastisk arbejdsmiljø og om at opnå resultater sammen med- og gennem mine medarbejdere. Jeg bedriver ledelse gennem tillid og åbenhed, hvorved de bedste rammer skabes." siger Teamleder Britt Dura Jensen, der har været ansat siden 2008

Din hverdag
Vores planlægger sørger for at tilrettelægge dagen i samspil med dig, dine kollegaer og teamleder Britt. Vi har fokus på at du har de rette kompetencer til opgaverne. Vi drøfter på daglig basis patientsikkerhed for at sikre nogle gode borgerforløb.

Vi arbejder med 'I sikre hænder' på ugentlige tavlemøder, hvor SSA'erne bistår med tilrettelæggelsen. Du vil få stillet tjenestebil til rådighed til din opgaveløsning.

Vores forventninger til dig:
  • Du er uddannet Social- og sundhedsassistent og har gyldigt autorisations-ID
  • Du er fagligt velfunderet
  • Du er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket
  • Du evner at arbejde både selvstændigt og tværfagligt
  • Du er fortrolig med elektronisk journalføring
  • Du er god til at begå dig blandt borgere, pårørende og kollegaer ud fra en anerkendende og pædagogisk tilgang
  • Du er mødestabil, fleksibel og positiv
  • Du bidrager til det gode arbejdsmiljø
  • Har gyldigt førerbevis til bil.

Når du ansættes
Du vil udvikle dine kompencer gennem jobbet og gennem kurser. Du får gode kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen og de er parate til at hjælpe dig. Hos os vil du opleve tværfagligt samarbejde, fordi vi tror på, at det giver de bedste resultater.

Som vores nye kollega vil du få en god introduktion til vores praksis og vores organisation, ligesom du vil deltage på et internt introduktionskursus.

Du kan læse mere om stillingen i job- og personprofilen for social- og sundhedsassistenter samt se organisationsdiagrammet for Ældre & Sundhed i Lolland Kommune.

Ansøgningsproces
Send din ansøgning og relevante uddannelsespapirer online ved at klikke på ”Ansøg” senest d. 25 april 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse. Der følger mange goder og rettigheder ved at være ansat i det offentlige, som fx. overenskomstforhandlet løn, gode pensionspensionsordninger, 6. ferieuge og særlig feriegodtgørelse.

Ansættelsen vil være på fuld tid efter aftale. Der er mulighed for at arbejde i alle vagtlag.

Det skal bemærkes, at der inden ansættelse vil blive rekvireret straffeattest.

Yderligere oplysninger?
Hvis du vil høre mere om at arbejde hos os, er du meget velkommen til at tage kontakt til teamleder Britt Dura Jensen på tlf: 23239931.

Holder du – lige som os – meget af at hjælpe andre mennesker, så glæder vi os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Rødby
  • Mandag den 25. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Rødby over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2