Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis nattevagt – Vil du udvikle din faglighed indenfor dobbeltdiagnosespecialet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Trives du med nattevagter, og synes du, at det er spændende at arbejde med patienter, der er særligt udfordret af kombinationen mellem deres psykiske lidelse og misbrug?

På Psykiatrisk Center Sct. Hans’ afsnit M22 leder vi lige nu efter en ny kollega til vores nattevagtsteam.

Afsnit M22 er beliggende i Fjordhus, der er omsluttet af de naturskønne omgivelser ved Roskilde Fjord og Boserup Skov. Det er et integreret afsnit og er som en del af Sct. Hans’ Afdeling M førende i Danmark indenfor pleje og behandling af patienter med dobbeltdiagnoseproblematikker.

Jobbet og dine ansvarsområder
Med udgangspunkt i den kognitive referenceramme hjælper vi patienter, der både har en psykisk lidelse og et misbrug (dobbeltdiagnose).Din kerneopgave bliver derfor at arbejde recovery-orienteret og misbrugsforebyggende.

Sammen med resten af teamet får du ansvaret for at opretholde og udvikle kvaliteten og fagligheden i nattetimerne. Du vil i tæt samarbejde med vores patienters kontaktteam have medansvar for pleje og behandlingsforløbet samt dokumentationen af dette. Du får en vigtig rolle med at forebygge og reagere på afvigelser fra det forventede patientforløb fx ift. sygdomsforløb og behandlingsalliance.

I nattetimerne vil fokus være målrettet søvnoptimering og beroligelse med henblik på oprettelse og genetablering af normal døgnrytme. Derudover vil dine sygeplejefaglige opgaver omfatte medicinhåndtering, samt håndtering af somatiske problemstillinger.

Lidt om os og vores spændende speciale

  • Holistisk tilgang til dobbeltdiagnoseproblematikkerne. Den helt store udfordring for patienter med både en psykisk lidelse og et misbrug er at finde et behandlingssted, der favner begge sygdomme og behandlingsbehov. Det tilbyder vi! ”Vi har fokus på det hele menneske og integrerer behandlingen.” – Sygeplejerske, afdeling M
  • Frivillig indlæggelse & tid til fordybelse.</strong Patienterne er frivilligt indlagt og ved gennem forsamtaler, hvad forløbet indebærer. Du kommer derfor til at arbejde med patienter, der er motiverede for at udvikle sig og opbygge en stabil hverdag. Behandlingsforløbene er på op til 3 måneders varighed. Du får dermed mulighed for at arbejde indgående med patienterne samt følge op og handle på udsving i forløbet.
  • En terapeutisk tilgang til behandlingen. Vi er en afdeling, der arbejder ud fra en fælles behandlingsfilosofi, hvor kognitiv adfærdsterapi er fuldt integreret i tilgangen til patienterne og kulturen på afsnittet.

Vores forventning til dig
Du er uddannet social- og sundhedsassistent. Vi ser gerne, at du har erfaring med behandling af psykiske lidelser, men dette er ikke et krav. Har du erfaring med misbrugsbehandling eller somatiske kompetencer, du kan trække på i behandlingen, vil vi også meget gerne høre om disse i din ansøgning.

Helt overordnet søger vi en kollega, der har fokus på kerneopgaven og sygeplejefagligheden, og som brænder for det tværfaglige arbejde, hvor vi sammen finder de rigtige løsninger og bidrager til den fælles udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som fortrinsvis nattevagt med arbejde hver anden uge - 7/7.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse efter aftale

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du, at ovenstående lyder spændende, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af M22.

Søg via linket på siden senest den 11. juli 2021
. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Ann-Sophie B. Colberg på 30944800 eller [email protected].

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Roskilde
  • Søndag den 11. juli 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Slagelse

    Vil du have en hverdag med høj faglighed og tid til at spise din frokost? Så læs mere her.. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikkerhed .
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Roskilde

    Kære social- og sundhedsassistent Ønsker du et arbejde som kan give dig erfaring og indblik i den spændende nefrologiske verden, hvor det ikke kun er sygeplejersken der tager sig af de spændende .
    • SOSU-assistent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    Unik mulighed for dig som SSA for at arbejde med flere specialer i et recovery orienteret og bæltefrit afsnit Ønsker du at arbejde på et ældrepsykiatrisk afsnit, hvor der er Gode mulighed..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Holbæk

    Erfaren social - og sundhedsassistent med interesse for Nefrologien. Nefrologisk sengeafsnit søger selvstændige og engagerede medarbejdere som brænder for at skabe gode patientforløb. Still..
    • SOSU-assistent
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. juli 2024 12
4. juli 2024 12
3. juli 2024 11
2. juli 2024 10
1. juli 2024 10
30. juni 2024 14
29. juni 2024 15
28. juni 2024 15
27. juni 2024 15
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 15
23. juni 2024 19
22. juni 2024 19
21. juni 2024 18
20. juni 2024 17
19. juni 2024 15
18. juni 2024 14
17. juni 2024 14
16. juni 2024 13
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 14
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 12
6. juni 2024 10
5. juni 2024 8