SSA til Lungemedicinsk ambulatorie.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Social og Sundhedsassistent søges til Medicinsk Ambulatorium, Sjællands Universitetshospital Roskilde

Er det dig vi står og mangler? Vi søger en SSA til at understøtte et super sejt team af fagligt dygtige og rigtig søde sygeplejersker.

Hvem er vi?

Vi er et stort og velfungerende ambulatorium med et godt tværfagligt samarbejde mellem sygeplejersker, speciallæger, sekretærer og studerende.

Hos os er patienten i centrum for arbejdet og vores mål er gode, sammenhængende patientforløb. Vi forventer at alle bidrager til det gode arbejdsmiljø og samarbejder på baggrund af tillid og en fælles forventning om at alle byder ind i fællesskabet.

Medicinsk Ambulatorium er lukket i weekender og helligdage, men man indgår i weekendvagt hver. 6. weekend samt 2 helligdage på vores tilknyttede sengeafsnit. Her møder du også nogle af de samme patienter og får et billede af det komplette patientforløb.

Ambulatoriet er delt i 4 grene.

I lungeambulatoriet varetager vi udredning og behandling af den lungemedicinske patient. Sygeplejersken samarbejder med lægen omkring undersøgelser og samtaler. Derudover varetager sygeplejersken selvstændige ilt- og KOL-konsultationer.

I astma- og allergiambulatoriet varetages udredning, kontrol og behandling af astma- og allergipatienter. Sygeplejersken indgår i tæt samarbejde med lægen omkring test af medicin, bronkialprovokationer og biologisk behandling.

Infiltratenheden varetager diagnostik af patienter, hvor der er mistanke om lungekræft. Forløbene er tilrettelagt som kræftpakkeforløb, hvor vi varetager ambulante samtaler, forløbskoordinerer og udfører undersøgelser f.eks. bronkoskopier på vores egen undersøgelsesstue med tilknyttet overvågning .

Diagnostisk Center (DC) varetager udredning af medicinsk patienter (kræftpakkeforløb/udredning), som udredes i afklarende forløb, indtil vi enten kan afkræfte sygdom eller henvise til videre behandling i relevant speciale. Sygeplejerskerne fungerer som tovholdere og koordinerer forløbene på tværs af afdelinger.

Selve stillingen

Vi søger en SSA til 37 timer ugentlig. Opgaven vil være at gøre klar til første patient på bronkoskopistuen, vaske skoper efter endt bronkoskopi, lave gangtests og hjælpe med forefaldende opgaver fx tilbyde mad til patienterne efter endt faste, hjælpe med at rydde af ved udskrivelser og mellem undersøgelser, pakke utensilier til patienter, rengøring og udskiftning af pneumotakker, opfyldning og opdatering af varer.

Vi tilbyder

  • Et grundigt introduktionsprogram med oplæring i de forskellige arbejdsopgaver der skal varetages.

  • En afvekslende hverdag

  • Et arbejdsmiljø med fokus på et godt sammenhold med plads til forskellighed og grin

  • Et tværfagligt samarbejde, hvor værdierne: Professionalisme, Ansvar, Respekt, Tillid og Åbenhed sættes højt både i forhold til patienterne men også i personalegruppen.

  • En afdeling med kort afstand mellem medarbejder og ledelse


I medicinsk afdeling er der fokus på sygeplejen og dens udvikling. Vi har høje ambitioner for vores virke og er for nuværende i gang med en større omstrukturering af sygeplejen. Vi vil gerne være førende inden for nytænkning og videreudvikling af sygeplejen og har i den forbindelse sammensat et trekløver der skal stå i spidsen for dette arbejde.

Trekløveret består af afdelingssygeplejersken, kliniske specialistsygeplejersker og sygeplejersker med specialistfunktioner.

Sammen skal vi skabe et stærkt fagligt miljø, hvor vi kan være førende inden for vores specialer Lungemedicin, infektionsmedicin og nefrologi. Vores mål er at patienterne oplever høj kvalitet.

Vi søger

  • SSA, som kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst

  • SSA som kan se værdien i at få det hele til at køre til gavn for patienterne

  • SSA som kan prioritere opgaverne og kan se en styrke i det tværfaglige samarbejde

  • SSA, som byder ind med og værdsætter godt humør

  • SSA, som sætter pris på og bidrager til et godt arbejdsmiljø

  • SSA, som er imødekommende og handlekraftig


Vil du vide mere, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Kathrine Hornebo på

Tlf. 93 56 92 84. Email: [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Roskilde
  • Torsdag den 23. september 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Slagelse

    Vil du have en hverdag med høj faglighed og tid til at spise din frokost? Så læs mere her.. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikkerhed .
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Roskilde

    Kære social- og sundhedsassistent Ønsker du et arbejde som kan give dig erfaring og indblik i den spændende nefrologiske verden, hvor det ikke kun er sygeplejersken der tager sig af de spændende .
    • SOSU-assistent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    Unik mulighed for dig som SSA for at arbejde med flere specialer i et recovery orienteret og bæltefrit afsnit Ønsker du at arbejde på et ældrepsykiatrisk afsnit, hvor der er Gode mulighed..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Holbæk

    Erfaren social - og sundhedsassistent med interesse for Nefrologien. Nefrologisk sengeafsnit søger selvstændige og engagerede medarbejdere som brænder for at skabe gode patientforløb. Still..
    • SOSU-assistent
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. juli 2024 12
4. juli 2024 12
3. juli 2024 11
2. juli 2024 10
1. juli 2024 10
30. juni 2024 14
29. juni 2024 15
28. juni 2024 15
27. juni 2024 15
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 15
23. juni 2024 19
22. juni 2024 19
21. juni 2024 18
20. juni 2024 17
19. juni 2024 15
18. juni 2024 14
17. juni 2024 14
16. juni 2024 13
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 14
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 12
6. juni 2024 10
5. juni 2024 8